Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
male zvire podla mna turnigy 9x plus frsky modul a d4r-II ho vinde lacnejsie ako taranis 
ThinkPad píše:male zvire podla mna turnigy 9x plus frsky modul a d4r-II ho vinde lacnejsie ako taranis
a ještě větší plečka ho vyjde ještě laciněj
- malé zvíře
Až jsem majitel 9XR, tak dnes už bych jí znovu nekoupil. Jsem s ní sice spokojený, na to moje poletování to krásně stačí, ale Taranis už není o tolik dražší a přitom je o obrovský kus jinde než 9XR.
Last one alive, lock the door!
to je pravda
ale kedze sa ide ucit lietat a kupuje si najlacnejsie komponenty ake existuju a ked este ani nevie co ho to bude bavit tak mi pride zbytocne kupovat perfektnu vysielacku ked ako sam pises turnigy uplne postaci a si spokojny pripadne este nieco lacnejsie na zaciatok ako hovori jindraj
ak ho to bude bavit tak skor ci neskor vymeni kazdy jeden komponet co si teraz kupi 
- malé zvíře
Pokud ho to nechytne, tak nevidím jediný důvod proč by ho potom nemohl za rozumnou cenu prodat...
EDIT: a myslím si, že ojetý Taranis se prodá snáz než ojetá 9X, případně úplný čínský noname
EDIT: a myslím si, že ojetý Taranis se prodá snáz než ojetá 9X, případně úplný čínský noname
Last one alive, lock the door!
Ale pripadna ztrata ceny na taranisu muze delat hodnotu levne vysilacky. Takze u vysilacky za dvanact stovek(turnigy i6) pak clovek ani nemusi resit prodej.
9x je za dvojku i s modulem, neni treba hned dokupovat frsky modul. Pak uz je to oproti taranisu levnejsi o kus.
Kazdopadne pokud to clovek mysli vazna taranis je spravna cesta.
9x je za dvojku i s modulem, neni treba hned dokupovat frsky modul. Pak uz je to oproti taranisu levnejsi o kus.
Kazdopadne pokud to clovek mysli vazna taranis je spravna cesta.
Vdaka za odpovede.
Nechcem riesit nakup veci s tym, ako vyhodne ich potom predam.
Diely momentalne riesim aj cenovo preto, ze mi to urcite viackrat spadne, a polamat lacnejsie diely je urcita "vyhra" .
Co sa tyka ovladaca, ten sa kupuje takmer "navzdy" takze tam by som kupil nieco co je niekde v priemere cena/vykon ... strednu triedu
Kedze nezijem na SK ani CZ tak miestne bazary moc neprichadzaju do uvahy.
Dakujem este raz za vas cas.
Nechcem riesit nakup veci s tym, ako vyhodne ich potom predam.
Diely momentalne riesim aj cenovo preto, ze mi to urcite viackrat spadne, a polamat lacnejsie diely je urcita "vyhra" .
Co sa tyka ovladaca, ten sa kupuje takmer "navzdy" takze tam by som kupil nieco co je niekde v priemere cena/vykon ... strednu triedu
Kedze nezijem na SK ani CZ tak miestne bazary moc neprichadzaju do uvahy.
Dakujem este raz za vas cas.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Ja koupil Turnigy 9x, jelikoz jsem byl ze zacatecnik, tak jsem nechtel moc vrazit, mam ji doted, nahral jsem do ni er9x, dodelane podsviceni a chystam se na nakup modulu a doted jsem nemel problem s nicim, snad jen s tim ze prisla nefunkcni primo z HK, ale to jsem opravil
ps. to nejsem zadnej elektrikar, jen rad kutim na vlastni triko...
ps. to nejsem zadnej elektrikar, jen rad kutim na vlastni triko...
Taranis X9D+
Jen pro zajímavost - rám na 250 za pěkných 9,99 USD včetně poštovného:
http://www.aliexpress.com/item/H250-Fiberglass-250mm-Mini-FPV-Quadcopter-Frame-Kit-4-Axis-Mulitcopter-RC-NEW/2030120815.html
http://www.aliexpress.com/item/H250-Fiberglass-250mm-Mini-FPV-Quadcopter-Frame-Kit-4-Axis-Mulitcopter-RC-NEW/2030120815.html
JozefNO:
Pokud chceš nejlepší poměr cena/výkon, tak za mě
motory+ESC
http://www.myrcmart.com/rcx-20a-fvt-lit ... -9050.html
varianta 2350kV
Klidně tam zrovna vem rám a řídící desku.
je to cca +10$ poštovné a je potřeba uvést do poznámky aby uvedli cenu kolem např. 20$
Pokud chceš nejlepší poměr cena/výkon, tak za mě
motory+ESC
http://www.myrcmart.com/rcx-20a-fvt-lit ... -9050.html
varianta 2350kV
Klidně tam zrovna vem rám a řídící desku.
je to cca +10$ poštovné a je potřeba uvést do poznámky aby uvedli cenu kolem např. 20$
Co znamena v praxi ze motor je "lepsi" ?
Rozdiel 20% v cene je znatelny aj prakticky?
JozefNO píše:Co znamena v praxi ze motor je "lepsi" ?
Ložiska,
kvalita drátu vinutí,
kvalita přívodních kabelů,
přesnost výroby,
kvalita magnetů a uchycení magnetů,
a vneposlední řadě to jestli je motor dynamicky vyvážený.
Litate někdo tzv bullnose vrtule ? Má to nějaký přínos ? VIdel jsem to na videu kde s tím za chodu narážejí do překážek. Vrtule vypadala že to ustála. Je to tedy hlavně odolnější vuci poškození, nebo to má i další přednosti ?
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Mini H FPV quad 250
já s nimi lítám. neřekl bych že víc vydrží. to je podle mě otázka materiálu. i když zrovna HQ 5045 bullnose vydrží o dost víc než třeba 5040 gemfany ...to jo, ale mají větší a rychlejší záběr. jo a taky mají lepší zvuk
jo a šlo mi s nimi o dost jasněji líp poladit nastavení. takové to s nimi je jakoby pevnější
... a taky slyším mpři letu méně pazvuků.
stando neměl bys někdy chvilku dát mi nějaké rozumy k CF? zavolal bych.