Beta 1400 - stavba
Re: Beta 1400 - stavba
po prvom pipnuti daj dole plyn
nie je nastaveny rozsah plynu, na to nie je prog.karta
nie je nastaveny rozsah plynu, na to nie je prog.karta
Zkus tohle-zapni Vysílač pak baterii v letadle,tu pak vypni,na vysílači plyn naplno,zapni baterii a po 5pípnutí stáhni plyn . Pak vypni baterku,vypni vysílač a vše znovu zapni,nejprve vždy vysílač. Uvidíš zda to půjde.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
To že to pípe je normální,není to nastavený-krajní polohy,to není přeprogramovaný,dělalo mi to taky. 5 krátkých pípnutí značí brzda motoru vypnutá,5 dlouhých brzda zapnutá. Takže páka plynu se stahuje dolů bud po 5 krátkých píp,nebo po 5 dlouhých píp. Pokud ti to nepůjde,napiš,zkusíme to třeba po telefonu.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
jirakus píše:Zkus tohle-zapni Vysílač pak baterii v letadle,tu pak vypni,na vysílači plyn naplno,zapni baterii a po 5pípnutí stáhni plyn . Pak vypni baterku,vypni vysílač a vše znovu zapni,nejprve vždy vysílač. Uvidíš zda to půjde.
čoveče...pošli mi číslo účtu..už to šlape
srdečné dííky
BETA 1400, Minimag, kámoš Wild Hawk, Blade MSR, Traxxas Stampede VXL, OPTIC 6 35Mhz
No vidíš. A co tady bylo rádců. A nejvíc mě zklamal odborník v prodejně. Tak ať to lítá.
No a já díky konečně krásnému počasí jsem byl Betu zalétnout. Oba lety v sobotu i neděli za mírného větříku byly super. Trochu dotrimovat a létá to samo,klidně,pomalu,pohodově. Na baterku 3S 1600mAh něco přes půl hodiny letu. Zkoušel jsem přemety,let na zádech,vše ok,na výškovku reaguje okamžitě a hbitě,doporučuji všem ke klidnému polétání a naučení. Letadlo nemělo jediný problém.
Tak jsem si dnes po dlouhé době taky zalítal s Betou
Počasí paráda a vydržela ve vzduchu krásně dlouho, ale byla mi zima tak jsem už nedával ani druhou baterku.. Taky jsem zjistil že dobře startuje ze zmrzlé trávy
Sama se po 5 metrech zvedne ze země 
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
ja som z ňou v poslednej dobe štartoval aj s normalnej trávy keď tam neboli nejaké tvrdé steblá
občas to bolo o vlások
ale šlo to
ale už ju trošku ľutujem....aj krabicu na prevoz som spravil trochu blbo a pri prevoze sa mi trochu poohýbala výškovka tak som ju minule rovnal
Ale neviem prečo, či to bolo tak aj predtým alebo len teraz mám taký pocit ale keď lietam s betou strašne mi ju na plyn vzpína, buď som si od toho pri lavočkinovi odvykol, ten ide na plný plyn tam kde ho namierim alebo sa niečo s betou stalo
Ale neviem prečo, či to bolo tak aj predtým alebo len teraz mám taký pocit ale keď lietam s betou strašne mi ju na plyn vzpína, buď som si od toho pri lavočkinovi odvykol, ten ide na plný plyn tam kde ho namierim alebo sa niečo s betou stalo
rafa242 píše:ja som z ňou v poslednej dobe štartoval aj s normalnej trávy keď tam neboli nejaké tvrdé stebláobčas to bolo o vlások
ale šlo to
ale už ju trošku ľutujem....aj krabicu na prevoz som spravil trochu blbo a pri prevoze sa mi trochu poohýbala výškovka tak som ju minule rovnal
OT: co je to prosimte za lavockina? Ja mam MIG3 od Hackera a to je s 280W motorem raketa, ktera jde sakra za vrtuli
Yup
Multiplex MiniMAG Hacker FreeBEE Hacker MIG3 Hacker EXTRA 330 Multiplex XENO MsComposite MaxiSWIFT
Sú to výrezy ktoré robí miestny modelár, rozpätie 850mm konkrétne tento je môj http://rafa242.rajce.idnes.cz/LA-7/ motor tam mám 2830 1000kv ale trochu som ho preťažil, má 550g, nemá nejaký extra výkon ale lieta celkom slušne. Nejaké video http://www.youtube.com/watch?v=Xau9EL62G_g http://www.youtube.com/watch?v=4F-ZHpe51p8 http://www.youtube.com/watch?v=C63IDDYdBX0
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
rafa242 píše:ja som z ňou v poslednej dobe štartoval aj s normalnej trávy keď tam neboli nejaké tvrdé stebláobčas to bolo o vlások
ale šlo to
No já po asi 2 týdnech taky létal a zdálo se mi že se opravdu hodně vzpíná... asi to bude normální
Čaute kluci, právě jsem dodělal na betu nový kabátek. Teď už jsem moc líný na to abych hledal foták, fotil, dával to na net atd. tak snad zejtra. Jedinný co můžu říct je že se s ní teď budu bát do vzduchu abych ři přistání neseškrábal barvu
Pokud ji i vy máte upravenou a ještě jste sem fotky nedávali tak to sem určitě hoďte. Myslím že se všichni rádi podívají 
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
-
AzazelDark
Zdravim vsechny, mam takovej dotaz. Mam Betu 1400 a poteboval bych nastavit kridylka, jenze musim mechanicky povolit to na tech tahlech ale drzi to tam na nejakej malej cervicek co je na ombus, zkousel jsem 0,9 ale nejak mi to nejde, ten klic se mi v tom zacal protacet. Nevite co stim, myslim si ze imbus 1,5 je asi moc....
Klubas píše:Čaute kluci, právě jsem dodělal na betu nový kabátek. Teď už jsem moc líný na to abych hledal foták, fotil, dával to na net atd. tak snad zejtra. Jedinný co můžu říct je že se s ní teď budu bát do vzduchu abych ři přistání neseškrábal barvuPokud ji i vy máte upravenou a ještě jste sem fotky nedávali tak to sem určitě hoďte. Myslím že se všichni rádi podívají
Tak nebud línej a daj foto vole.
Klubas píše: neseškrábal barvu
kup si bezfarebny autolak, v baumaxe alebo hornbachu, mozno aj v tescu take 150ml spreje co su a tym to nastriekaj