Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

Re: Beta 1400 - stavba

#2281 Příspěvek od Bumpy_SK »

po prvom pipnuti daj dole plyn
nie je nastaveny rozsah plynu, na to nie je prog.karta
jirakus

#2282 Příspěvek od jirakus »

Zkus tohle-zapni Vysílač pak baterii v letadle,tu pak vypni,na vysílači plyn naplno,zapni baterii a po 5pípnutí stáhni plyn . Pak vypni baterku,vypni vysílač a vše znovu zapni,nejprve vždy vysílač. Uvidíš zda to půjde.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
jirakus

#2283 Příspěvek od jirakus »

To že to pípe je normální,není to nastavený-krajní polohy,to není přeprogramovaný,dělalo mi to taky. 5 krátkých pípnutí značí brzda motoru vypnutá,5 dlouhých brzda zapnutá. Takže páka plynu se stahuje dolů bud po 5 krátkých píp,nebo po 5 dlouhých píp. Pokud ti to nepůjde,napiš,zkusíme to třeba po telefonu.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
mr.Peppe

#2284 Příspěvek od mr.Peppe »

jirakus píše:Zkus tohle-zapni Vysílač pak baterii v letadle,tu pak vypni,na vysílači plyn naplno,zapni baterii a po 5pípnutí stáhni plyn . Pak vypni baterku,vypni vysílač a vše znovu zapni,nejprve vždy vysílač. Uvidíš zda to půjde.

čoveče...pošli mi číslo účtu..už to šlape :wink:
srdečné dííky :)
BETA 1400, Minimag, kámoš Wild Hawk, Blade MSR, Traxxas Stampede VXL, OPTIC 6 35Mhz
jirakus

#2285 Příspěvek od jirakus »

No vidíš. A co tady bylo rádců. A nejvíc mě zklamal odborník v prodejně. Tak ať to lítá.
jirakus

#2286 Příspěvek od jirakus »

No a já díky konečně krásnému počasí jsem byl Betu zalétnout. Oba lety v sobotu i neděli za mírného větříku byly super. Trochu dotrimovat a létá to samo,klidně,pomalu,pohodově. Na baterku 3S 1600mAh něco přes půl hodiny letu. Zkoušel jsem přemety,let na zádech,vše ok,na výškovku reaguje okamžitě a hbitě,doporučuji všem ke klidnému polétání a naučení. Letadlo nemělo jediný problém.
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#2287 Příspěvek od Klubas »

Tak jsem si dnes po dlouhé době taky zalítal s Betou :) Počasí paráda a vydržela ve vzduchu krásně dlouho, ale byla mi zima tak jsem už nedával ani druhou baterku.. Taky jsem zjistil že dobře startuje ze zmrzlé trávy :) Sama se po 5 metrech zvedne ze země :D
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
rafa242

#2288 Příspěvek od rafa242 »

ja som z ňou v poslednej dobe štartoval aj s normalnej trávy keď tam neboli nejaké tvrdé steblá :D občas to bolo o vlások :D ale šlo to :D ale už ju trošku ľutujem....aj krabicu na prevoz som spravil trochu blbo a pri prevoze sa mi trochu poohýbala výškovka tak som ju minule rovnal

Ale neviem prečo, či to bolo tak aj predtým alebo len teraz mám taký pocit ale keď lietam s betou strašne mi ju na plyn vzpína, buď som si od toho pri lavočkinovi odvykol, ten ide na plný plyn tam kde ho namierim alebo sa niečo s betou stalo
yupee
Kontaktovat uživatele:

#2289 Příspěvek od yupee »

rafa242 píše:ja som z ňou v poslednej dobe štartoval aj s normalnej trávy keď tam neboli nejaké tvrdé steblá :D občas to bolo o vlások :D ale šlo to :D ale už ju trošku ľutujem....aj krabicu na prevoz som spravil trochu blbo a pri prevoze sa mi trochu poohýbala výškovka tak som ju minule rovnal

Ale neviem prečo, či to bolo tak aj predtým alebo len teraz mám taký pocit ale keď lietam s betou strašne mi ju na plyn vzpína, buď som si od toho pri lavočkinovi odvykol, ten ide na plný plyn tam kde ho namierim alebo sa niečo s betou stalo

OT: co je to prosimte za lavockina? Ja mam MIG3 od Hackera a to je s 280W motorem raketa, ktera jde sakra za vrtuli :-)
Yup
Multiplex MiniMAG Hacker FreeBEE Hacker MIG3 Hacker EXTRA 330 Multiplex XENO MsComposite MaxiSWIFT
rafa242

#2290 Příspěvek od rafa242 »

Sú to výrezy ktoré robí miestny modelár, rozpätie 850mm konkrétne tento je môj http://rafa242.rajce.idnes.cz/LA-7/ motor tam mám 2830 1000kv ale trochu som ho preťažil, má 550g, nemá nejaký extra výkon ale lieta celkom slušne. Nejaké video http://www.youtube.com/watch?v=Xau9EL62G_g http://www.youtube.com/watch?v=4F-ZHpe51p8 http://www.youtube.com/watch?v=C63IDDYdBX0
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#2291 Příspěvek od Ancistrus01 »

rafa242 píše:ja som z ňou v poslednej dobe štartoval aj s normalnej trávy keď tam neboli nejaké tvrdé steblá :D občas to bolo o vlások :D ale šlo to :D ale už ju trošku ľutujem....aj krabicu na prevoz som spravil trochu blbo a pri prevoze sa mi trochu poohýbala výškovka tak som ju minule rovnal

No já po asi 2 týdnech taky létal a zdálo se mi že se opravdu hodně vzpíná... asi to bude normální :)
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#2292 Příspěvek od Klubas »

Čaute kluci, právě jsem dodělal na betu nový kabátek. Teď už jsem moc líný na to abych hledal foták, fotil, dával to na net atd. tak snad zejtra. Jedinný co můžu říct je že se s ní teď budu bát do vzduchu abych ři přistání neseškrábal barvu :D Pokud ji i vy máte upravenou a ještě jste sem fotky nedávali tak to sem určitě hoďte. Myslím že se všichni rádi podívají :)
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
AzazelDark

#2293 Příspěvek od AzazelDark »

Zdravim vsechny, mam takovej dotaz. Mam Betu 1400 a poteboval bych nastavit kridylka, jenze musim mechanicky povolit to na tech tahlech ale drzi to tam na nejakej malej cervicek co je na ombus, zkousel jsem 0,9 ale nejak mi to nejde, ten klic se mi v tom zacal protacet. Nevite co stim, myslim si ze imbus 1,5 je asi moc....
jožino

#2294 Příspěvek od jožino »

Klubas píše:Čaute kluci, právě jsem dodělal na betu nový kabátek. Teď už jsem moc líný na to abych hledal foták, fotil, dával to na net atd. tak snad zejtra. Jedinný co můžu říct je že se s ní teď budu bát do vzduchu abych ři přistání neseškrábal barvu :D Pokud ji i vy máte upravenou a ještě jste sem fotky nedávali tak to sem určitě hoďte. Myslím že se všichni rádi podívají :)

Tak nebud línej a daj foto vole.
Bumpy_SK
Kontaktovat uživatele:

#2295 Příspěvek od Bumpy_SK »

Klubas píše: neseškrábal barvu

kup si bezfarebny autolak, v baumaxe alebo hornbachu, mozno aj v tescu take 150ml spreje co su a tym to nastriekaj
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“