MINI TITAN E325S ARFTF
Re: MINI TITAN E325S ARFTF
Ahoj všem, chci se zeptat majitelů této heli na listy zadní vrtulky. Máte tam origo nebo nějaké jiné? Případně jaké. Původní byly prohlé jak luk, tak jsem koupil nové. V pytlíčku vypadaly a ještě po namontování rovně, ale po pár baterkách zase ohnuté. Zkoušel jsem je nad párou narovnat a zchladit, ani to nepomohlo. Kdyby aspoň byly ohlé stejně, ale jedna je více. Prosím o váš názor - neřešit a lítat, nebo napasovat jiný typ. Další original listy už asi nemá cenu kupovat.
DS-12>MiniTitanE325(nostalgie)>Devil420>Goblin500>GoblinSPORT700>KRAKEN580+5xSPIRIT
kupuji origo černý,jednou jsem koupil bílý a ty teď dělají slabounký ,původní bílý jsou pevný taky jako černý ,ne jako ty dnešní žiletky 

napravo novej

nahoře novej

napravo novej

nahoře novej
Naposledy upravil(a) cdman dne pon 09.06.2014 20:25, celkem upraveno 1 x.
T-rex 550X, MZ-24pro
Ja jsem mel v setu taky ohle vrtulkove listy. Podle obrazku to jsou PV1067. Jsou tenke a dost ohebne. Puvodni jsou PV0742 (a taky podle navodu meli byt v E325S setu), jsou tlustsi a maji i jiny tvar a do meho E325S nesli pouzit, protoze bylo malo prostoru mezi osou (sroubkem) listu a gripem (sroubem, kterym byl pripevnen grip k rotorove hlave). Kdyz jsem vrtulku rozebral, zjistil jsem, ze byla spatne slozeny, protoze na konci namisto 1 loziska a podlozky (jak to je v navodu) byli pouzite 2 loziska...
S puvodne slozenymi gripy jsem pouzival listy z T-rex 450, ted kdyz jsem slozil grip srpavne, pouzivam tyhle a po mirnem dovazeni celkem ujdou.
S puvodne slozenymi gripy jsem pouzival listy z T-rex 450, ted kdyz jsem slozil grip srpavne, pouzivam tyhle a po mirnem dovazeni celkem ujdou.
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Tak to je ono, už 2x jsem koupil ty tenké (PV1067). Díky pánové.
DS-12>MiniTitanE325(nostalgie)>Devil420>Goblin500>GoblinSPORT700>KRAKEN580+5xSPIRIT
Teď jsem si vzpomněl, že jednou jsem u Houšku objednal PV0742 a doma jsem na ně kouknul pozorněji a zjistil, že to jsou ty tenké... Tak opatrně, zeda se že v tom je trochu bordel...
TDF, TDR, Logo 600SX, Oxy 4 Max @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mz-32, mx-20
Reaguji na malý prostor u zadní vrtulky. Pánové měl jsem v krabici stejný problém, ohlé jak luk. Lítal jsem i s nimi nějak jsem nerozpoznal rozdíl s rovnýma.. pravdou je že byly stejné. Ale při koupi nových jsem narazil na problém malého místa. Po přečtení celého fóra a všech příspěvků, jsem se jednou po splnění domácích povinností jsem to celé rozebral a světe div se, měl jsem tam místo ložiska a podložky, dvě ložiska a ty zabíraly místo. Po úpravě jsem tam dal nové a vše v pohodě. Dnes jsem objednal několik listů od HK, jak hlavních tak malých..cca 4 páry karbonových hlavních a 2 páry malých, tak uvidím jak budou sedět..
začátečník
Hitec Eclipse Pro 2,4 (mode2), mini titan e325s G5.1 sw2.0
jarcuch píše:Reaguji na malý prostor u zadní vrtulky. Pánové měl jsem v krabici stejný problém, ohlé jak luk. Lítal jsem i s nimi nějak jsem nerozpoznal rozdíl s rovnýma.. pravdou je že byly stejné. Ale při koupi nových jsem narazil na problém malého místa. Po přečtení celého fóra a všech příspěvků, jsem se jednou po splnění domácích povinností jsem to celé rozebral a světe div se, měl jsem tam místo ložiska a podložky, dvě ložiska a ty zabíraly místo. Po úpravě jsem tam dal nové a vše v pohodě. Dnes jsem objednal několik listů od HK, jak hlavních tak malých..cca 4 páry karbonových hlavních a 2 páry malých, tak uvidím jak budou sedět..
To uz je pokud vim minimalne treti pripad. To uz nemuze byt nahoda... Skoro bych se vsadil, ze budes mit i jinak poskladane gripy na hlavnim rotoru. Podle navodu maji byt axialni loziska na kraji (+ podlozka), ja jsem mel na kraji radialni lozisko... A vim jeste o jednom pripade, kde to bylo z krabice poskladane jinak nez podla navodu ma byt...
Ano to jsem sem nepsal. kompletně špatně, vůle a chybějící podložky. Koupil jsem celé nové v tuningu a dal je tam. Nebudu vám říkat, že jako začátečník jsem zklamaný, ale na druhou stranu jsem se obohatil o zkušenosti co se týká sestavení a nastavení..
začátečník
jarcuch píše:Ano to jsem sem nepsal. kompletně špatně, vůle a chybějící podložky. Koupil jsem celé nové v tuningu a dal je tam. Nebudu vám říkat, že jako začátečník jsem zklamaný, ale na druhou stranu jsem se obohatil o zkušenosti co se týká sestavení a nastavení..
Jaky tuning jsi si poridil?
Jaky tuning jsi si poridil?[/quote]
Koupil jsem držáky listů v hlíníku i s ložiskama.
http://pelikandaniel.com/?sec=product&id=29600
A vůle nejsou
A vůle nejsou
začátečník
jarcuch píše:Jaky tuning jsi si poridil?
A vůle nejsou
mam takovej pocit že to jsou pádlovky ....
T-rex 550X, MZ-24pro
mam takovej pocit že to jsou pádlovky ....
Neseděly tam přesně a na táhla, to je fakt, trochu ubrousit jsem musel ty plandavé části hned pod rotorem, takové černé, skrze, které vedou táhla.. ale létá to
začátečník
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mám dotaz na lítače MiniTitanů ......
V návodu k originálnímu ESC (Ace RC BLC 40A ) ve schema vysvětlení postupu progrmaování ...... není tam náhodou bota? Nejsou prohozené vrtulníkové módy kdy ten první 5/2 je s governorem a ten druhý 5/3 je bez governoru? .... tedy na křivky. Je tomu opravdu tak?
V návodu k originálnímu ESC (Ace RC BLC 40A ) ve schema vysvětlení postupu progrmaování ...... není tam náhodou bota? Nejsou prohozené vrtulníkové módy kdy ten první 5/2 je s governorem a ten druhý 5/3 je bez governoru? .... tedy na křivky. Je tomu opravdu tak?
-
mataman
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak říkáš,v českém návodu je to obráceně
T-rex 550(Vbar)@LA700(Vbar)@T14SG
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)
Tweaker 180(SpRF3)@ThugPig(SpRF3)@QAV210(SpRF3)
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Že děkujouuuu