dnes jsem byl k večeru na DN a místy to vypadá, jako vyprahlá Sahara. Zrnka trávy leží vesele na povrchu a netváří se , že budou zapouštět kořínky
Dinoklub - Dinoletiště
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Dinoklub - Dinoletiště
Kluci pracovití, nechci Vám do toho nějak kecat, možná se to ještě vyvrbí, ale....
dnes jsem byl k večeru na DN a místy to vypadá, jako vyprahlá Sahara. Zrnka trávy leží vesele na povrchu a netváří se , že budou zapouštět kořínky
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
prselo 2 dny po sobe.
pry to trva 14 dni .... tak uvidime no :-/
kdyz to vyrostlo predtim samo,musi to vyrust i ted ne
pry to trva 14 dni .... tak uvidime no :-/
kdyz to vyrostlo predtim samo,musi to vyrust i ted ne
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
No, nejsem si tímhle pokusem zcela jist, ale nejsem strýček Pompo, kterému ze země vyroste cokoliv z čehokoliv
Tak uvidíme. Já jen , že místy to tam je docela marné .
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Ciko kliiiiid, travnimu semenu to trva i nekolik tydnu, to nejsou redkvicky.
OK2WY
JirkaA píše:Ciko kliiiiid, travnimu semenu to trva i nekolik tydnu, to nejsou redkvicky.
Jiříku díky, to jsi mě uklidnil
no, ale je pravda, že nasazená tráva by se měla hojně zalévat....... takže pánové, kdo má doma cisternu??
nebo kámoše hasiče?
Ono - když se to nezaleje, tak se nic neděje, prostě to tam bude ležet dál, a zapustí to kořeny v období dešťů (když to nic nesežere) - v pytli to taky nikdo nezalíval..... akorát kdo má čekat, že....
Ono - když se to nezaleje, tak se nic neděje, prostě to tam bude ležet dál, a zapustí to kořeny v období dešťů (když to nic nesežere) - v pytli to taky nikdo nezalíval..... akorát kdo má čekat, že....
Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
ciko dostane titul siritel pesimismu. nadeje umira posledni. a snad to tak neni vsude ne ? uvidime kde se chyti a kde ne. Tam kde se nechyti koupim nejaky hnuj nebo neco a neco malo travy na druhy pokus
Na hnojení a další setí bych se vybodnul, ono tam něco vyroste, neboj
V nejhorším případě tam poroste přírodní tráva, ale podle mě se uchytí i ta nasetá.... Příroda si poradí, i když jí do toho nebudeme kecat....
Kvalita trávníku je ve finále určována obvykle spíš pravidelností sečení, než tím, co tam zasadíš..... hnus a plevel by rostl i na fotbalovém hřišti, kdyby ho sekali dvakrát do roka.....
V souvislosti s tímhle jsem ochoten párkrát do roka půjčit + dovézt sekačku a seknout to bez nároku na honorář
Krom toho - vždyť ona uválcovaná tvrdá hlína taky není úplně k zahození - aspoň nemusíme dělat asfaltovou dráhu
Důležité je, že je to rovné, jestli tam něco roste nebo ne, už je spíš estetická záležitost...
V nejhorším případě tam poroste přírodní tráva, ale podle mě se uchytí i ta nasetá.... Příroda si poradí, i když jí do toho nebudeme kecat....
Kvalita trávníku je ve finále určována obvykle spíš pravidelností sečení, než tím, co tam zasadíš..... hnus a plevel by rostl i na fotbalovém hřišti, kdyby ho sekali dvakrát do roka.....
V souvislosti s tímhle jsem ochoten párkrát do roka půjčit + dovézt sekačku a seknout to bez nároku na honorář
Krom toho - vždyť ona uválcovaná tvrdá hlína taky není úplně k zahození - aspoň nemusíme dělat asfaltovou dráhu
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
tys to krasne shrnul 
jo,pockame a uvidime.
soutez je na konci 6teho mesice,to uz by tam neco melo byt ale
jo,pockame a uvidime.
soutez je na konci 6teho mesice,to uz by tam neco melo byt ale
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Kluci,můžu Vám tam sypnout hrst konopí?

Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
http://www.peomodel.websnadno.cz/
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
kdyz to budes pravidelne kosit 
Kde jste vsichni? Jedu kolem a nikde nikdo. Skoda, ze sebou nevozim vrtas. 
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
sgames píše:kdyz to budes pravidelne kosit
a desetinu sušené sklizně odevzdávat funcionářům klubu....
No stejně ještě nevíme, jakou "trávu" vlastně koupil Aleš
Kdo ví co tam Poláci namíchali, třeba se nakonec budeme divit 
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
[quote="sgames"] kde se nechyti koupim nejaky hnuj
Mým snem vždycky bylo přistávat na hnoji..
Mým snem vždycky bylo přistávat na hnoji..