Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
Re: Solo PRO 100 3G Flybarless 3D Mirco Helicopter
taky jsem se na to koukal, dyt to je cena pomalu carbon listů na 450...
Ostatni dily docela cenove souhlasej ale tohle je vic jak 2X cena v EU a o HK ani nemluvim tam stojej 3 dolary
Jimmies píše:Ostatni dily docela cenove souhlasej ale tohle je vic jak 2X cena v EU a o HK ani nemluvim tam stojej 3 dolary
ale zato rotorové listy na 180 jsou za babku
- vylizplech
ten motor je taky dost levný,nešel by dát do MCP X?
prochel píše:Jimmies píše:Ostatni dily docela cenove souhlasej ale tohle je vic jak 2X cena v EU a o HK ani nemluvim tam stojej 3 dolary
ale zato rotorové listy na 180 jsou za babku
Ty listy jsou snad stejny?Nejak sem to nezkoumal.
sedí v solu i listy z mcpx??
No ceny dílů jsou tedy dost vysoké, ale snad to spadne s naskladněním v HK. Chlapi poradí někdo jak vyřešit dotrimování ocasu? Mpořád se mi to pomalu otáčí doprava. Trim zdá se nepomáhá. Pomůže zvýšení citlivosti gyra?
Díky Vigo
Díky Vigo
nepomůže, trimi se mi zdá jako by vubec nebyly, a to nikde. Jediný co pomohlo bylo, že jsem vrtas vypl na vysílačce nastavil trim na opačnou stranu a pak to dotrimoval, nevím jak ale nějak to pomohlo, ale utíkající ocas de, ale když zaberu za cykliku (například jsem kousek od zdi o potřebuju rychle naklonit dozadu) tak se ocas otočí o 30-45 stupnů než to gyro pořeší, to mě fakt štve... Zkus to poštelovat v ruce, poznáš to tak že když to držíš a vrtulka bud zrychluje nebo zpomaluje tak ocas bude utíkat...
Z toho vseho co se tu pise jsem celkem otraveny a z cen dilu jeste vice.Cekal sem ceny na urovni colibri4,5.Tohle si muzou nechat.Tady se jedna o prvni prototyp a jiste ho budou casem vylepsovat.Bohuzel lepsi asi bude mcpx.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
horpak píše:nepomůže, trimi se mi zdá jako by vubec nebyly, a to nikde. Jediný co pomohlo bylo, že jsem vrtas vypl na vysílačce nastavil trim na opačnou stranu a pak to dotrimoval, nevím jak ale nějak to pomohlo, ale utíkající ocas de, ale když zaberu za cykliku (například jsem kousek od zdi o potřebuju rychle naklonit dozadu) tak se ocas otočí o 30-45 stupnů než to gyro pořeší, to mě fakt štve... Zkus to poštelovat v ruce, poznáš to tak že když to držíš a vrtulka bud zrychluje nebo zpomaluje tak ocas bude utíkat...
taky je dobré když se za letu trimuje a pak se přistane tak je dobrý zas vrátit trimy do původní polohy aby si znova po zapnutí a připojení načetla elektronika nulovej střed tak jako u gyra když driftuje tak se za letu pomáhá trimem na vrtulku a po přistání se zase vrátí na nulu
Dnes sa mi podarilo pri lietaní vonku pri -7 stupnoch preriediť zubky na hlavnom kole a chýbalo ich tam aspon 10, asi je ten plast pri tých mrazoch velmi krehký, tak to tie zubky nemajú šancu prežiť, a kedže objednané náhradné diely ešte nedorazili, tak som s tavnou pištolou naniesol kvapičku a zo starého serva som ozubeným kolečkom ešte do teplého lepidla vytlačil zubky a čuduj sa svete, ono to funguje a lieta to dalej..
Aj Pat a Mat by mali z toho radosť.. neviem, kolko to vydrží, ale hádam kým prídu diely, tak snád hej..
Dnes som dal na tom potom ešte tri baterky vonku a zatial bez problému..
Prôtos 500/Spirit, Tarot450PRO/KBAR
SoloPro 100 3D, Rave 450FBL
T8FG Super, Phoenix5
SoloPro 100 3D, Rave 450FBL
T8FG Super, Phoenix5
jelikož sem s tím už několikrát paraštil tak mám dotaz vyskakuje mi kolečko ze serva zatím sem ho vždy našel a nasadil ale až nenajdu budu potřebovat nový nevýte někdo čím to nahradit protože kupovat celej tišták je dost drahý
V4.5 COLIBRI PRO,Walkera CB100(Prodáno) Solo Pro 100 3G
HSP Flying Fish 2 Mazda RX-7 1/16
http:/
HSP Flying Fish 2 Mazda RX-7 1/16
http:/
tak to je dobrý když to lítá při -7°C , tady je dneska celej den -12 a to se nedá loni sem při -10 odčoudil serva na 450pro a od tý doby už když je víc jak -5 tak nelítám nestojí to za toif1 píše:Dnes sa mi podarilo pri lietaní vonku pri -7 stupnoch preriediť zubky na hlavnom kole a chýbalo ich tam aspon 10, asi je ten plast pri tých mrazoch velmi krehký, tak to tie zubky nemajú šancu prežiť, a kedže objednané náhradné diely ešte nedorazili, tak som s tavnou pištolou naniesol kvapičku a zo starého serva som ozubeným kolečkom ešte do teplého lepidla vytlačil zubky a čuduj sa svete, ono to funguje a lieta to dalej..Aj Pat a Mat by mali z toho radosť.. neviem, kolko to vydrží, ale hádam kým prídu diely, tak snád hej..
Dnes som dal na tom potom ešte tri baterky vonku a zatial bez problému..
a stím kolem to je dobrý , hlavně že to funguje
Trim funguje, ale musí se udělat subtrimem. Pak to je vytrimované i po vypnutí a zapnutí vysílače/vrtulníku.
hele a nejde nějak vyšmelit to uhýbání ocasu při zabrání za klopení/klonění???