Blade 400 3D
S baterkami se moc netrap. Nemá smysl utrácet za každou cenu za nejdražší značkové baterky (on mě teď určitě někdo opraví
). Měl jsem setovou baterku 1800mAh, ta ztrácela kapacitu nejdříve, pak drahou FlightPower 2500 mAh, ta skončila na druhém místě a nejlepší byly ty nejlevnější Zipy 2200 mAh: nejvyrovnanější články,nejmenší vnitřní odpor.
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
michalval píše:S baterkami se moc netrap. Nemá smysl utrácet za každou cenu za nejdražší značkové baterky (on mě teď určitě někdo opraví). Měl jsem setovou baterku 1800mAh, ta ztrácela kapacitu nejdříve, pak drahou FlightPower 2500 mAh, ta skončila na druhém místě a nejlepší byly ty nejlevnější Zipy 2200 mAh: nejvyrovnanější články,nejmenší vnitřní odpor.
jo,jo o tý setovy mi ani nevyprávěj po prvním nabítí se nafoukla jak mičuda,takže jsem si objednal jiné no a než je oddělám koupím si k ježíškovi toho T-Rexe 600,takže budu baterie pořizovat zase nové,ale tím nechci zanevřít nad B-400 nemužu se dočkat až ho dlábnu,to bude zase klapání pastelek
vasylp píše:jsem rad za každy komentař učim se tak každa rada je dobra
http://zd.wwwcity.cz/zd/Files/IRCHA_PracticeCZ.pdf
jukni na tohle, alespon me to vyhovuje
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
demolátor píše:Ja mam bez kříže strašnej strach vasylpe je to takovej rozdíl??
Je to o psychice, ja lital s krizem a nekolik lidi mi nezavisle na sobe reklo at to sundam, takze jsem to sundal. Prvnich par pristani bylo "nervoznich" ale dneska mi to prijde uz docela pohoda. Hlavne ten kriz te omezuje v letu, takze heli bez nej je ovladatelnejsi .. proste vyhoda. Nekde se pise ze by se s krizem nemelo vubec litat ..
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>