Beta 1400 - stavba
Re: Beta 1400 - stavba
jj, alebo nahriat noz a vyhladit aj potom
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Mr_Green: já byl včera na kopci, foukal taky dost nározovej vítr, ale nějak jsem se s tím nevzrušoval, a pokračoval v letu, když mi došla první, tak jsem tam dal druhou a hodil to znova
, ale pak mi byla dost kosa, tak jsem přistál a jel domů. Fajne polítání. 
Ancistrus01 píše:Mr_Green: já byl včera na kopci, foukal taky dost nározovej vítr, ale nějak jsem se s tím nevzrušoval, a pokračoval v letu, když mi došla první, tak jsem tam dal druhou a hodil to znova, ale pak mi byla dost kosa, tak jsem přistál a jel domů. Fajne polítání.
To já jsem radši letel na přistání ale asi to bylo i tim že na Betě byla setová vrtule APC jsem při manipulaci v autě zlomil a ten výkon ze setovou je dost slabej.
ahojte beťáci , čo nič nepíšete mi začiatočníci sa nevieme dočkať !!!
jožino píše:ahojte beťáci , čo nič nepíšete mi začiatočníci sa nevieme dočkať !!!
No myslim ze s betou se da na svahu litat i v 20m/s
Xeno v 15m/s zacina tak nejkak rozumne bez motoru plachtit.
L
Multiplex MiniMAG Hacker FreeBEE Hacker MIG3 Hacker EXTRA 330 Multiplex XENO MsComposite MaxiSWIFT
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
jožino píše:ahojte beťáci , čo nič nepíšete mi začiatočníci sa nevieme dočkať !!!
No mě připadá, že na betu 147 stran v jednom vlákně je až dost. A určitě více jak polovina z nich je o ničem.
Co neubrzdíš neukecáš.
Včera jsem konečně dal po čase APC 6x4 vrtuly a šel jsem si s ní pořádně zalítat. A podařilo se mi ven vytáhnout i přítelkyni tak nafotila pár dobrých fotek. A dneska jsem si zalítal při cestě do práce na jednom poly a foukal dost vítr a Beta krásně plachtila a když letěla proti větru tak skoro stála vypadala krásně.
Jožino jestly máš dotazy tak se ptej rádi odpovíme.
Jožino jestly máš dotazy tak se ptej rádi odpovíme.
Jožino tvoje Beta vypadá dost zachovale kolik má nalétáno?
Má nalietané asi 60 minút,som len v začiatkoch.
Je to Beta tretej generácie a vrtulu som dal 6x4
Zdravim, chlapy mam takovej problem, kdyz letim s betou v klouzavym letu tak vsechno ok. Ale kdyz letim na 3/4 a 1/1 plynu tak beta silne tahne doprava a naklani se. Predpokladam ze je to zpusobeno spatne osazenym motorem ale pri pohledu je motor vcelku rovne. Nesetkal se uz s tim nekdo z vas popr. jak zavadu odstranit. Diky a letu zdar
Ahoj, motor nemôže byť rovne, ale 8,5°stupňa do prava pri pohlade v smere letu.
PsajchoCZ píše:Zdravim, chlapy mam takovej problem, kdyz letim s betou v klouzavym letu tak vsechno ok. Ale kdyz letim na 3/4 a 1/1 plynu tak beta silne tahne doprava a naklani se. Predpokladam ze je to zpusobeno spatne osazenym motorem ale pri pohledu je motor vcelku rovne. Nesetkal se uz s tim nekdo z vas popr. jak zavadu odstranit. Diky a letu zdar
Motor zkus trochu podložit papírem a zelétni Betu a vyladíš to.
Mc_Green píše:PsajchoCZ píše:Zdravim, chlapy mam takovej problem, kdyz letim s betou v klouzavym letu tak vsechno ok. Ale kdyz letim na 3/4 a 1/1 plynu tak beta silne tahne doprava a naklani se. Predpokladam ze je to zpusobeno spatne osazenym motorem ale pri pohledu je motor vcelku rovne. Nesetkal se uz s tim nekdo z vas popr. jak zavadu odstranit. Diky a letu zdar
Motor zkus trochu podložit papírem a zelétni Betu a vyladíš to.
Ale jen ať tě nenapadne cpát papír mezi plášť a eppčko. Hezky pod podložky, nebo čím je to u třetí verze přidělaný
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //