lubo1 píše:To je ten probém....
V OpenTX nič také, eko D-R neexistuje.... a keď si ho vytvoríš - priradiš si ho tam kde chceš a zapneš ho hore, alebo dole tak ako chceš.....
U Frsky OS pravdepodobne takáto funkcia existuje, ale priradenie je voľné.....
Takže popiska D-R nemôže existovať.....
Mal som Futabu, mal som Graupnera a Hiteca - kde to bolo priradené, au už by som to nechcel.....
Mal som MPX EVO, kde to bolo na 90 percent voľne priraditeľné.....
Teraz mám Taranisa, kde to je úplne voľné.....
No a až by to bolo napevno, tak to nechcem vôbec......
Momentálne ukecávam Ježura na Horusa... uvidíme......
Ale hĺadať pevné priradenie je ako nadávať, že na Smartfoune niesu mechanické tlačítka....
No a pokiaĺ je problém s pameťou kde čo je.... dá sa vytvoriť obrázok a ten sa spustí pri zapnutí rádia, výbere modelu, stlačení tlačítka...... a zobrazí sa rozloženie tlačítiek a spínačov.... poprípade pri prepnutí čohokoľvek to v predvolenom jazyku povie, čo to robí......
Teda v OpenTx...
FrskyOs nepoznám....tam neviem....
EDIT
.... no a až budem chcieť aby to fungovalo ako Spectrum - tak si kúpim Spectrum.....
Edit2
Horus objednaný....
Já tomu rozumím a některým zdejším argumentům také už začínám rozumět

, ale, nějak tu moc motáme dohromady pevný soft a openTX
Naštěstí žádného Smartfouna apod. nemám, takže, to mě netrápí. Jsem stále talčítkový typ a co překáží v kapse a vydrží to nabité max dva dny, mi do baráku nesmí
Ano vytváření obrázků je jistým řešením a zatím si myslím, ne vždy ideálním. A problém s pamětí? tak ten čeká každého z nás. A nemyslete si, že se vás to netýká. Někdo dříve, někdo později
Blahopřeji k ukecání Ježura a objednání Horuse.
Co neubrzdíš neukecáš.