Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#211 Příspěvek od Lukash »

Dual rates = dvojí výchylky. Ty se zapnou, když zmáčkneš tu pravou páku a vysílač začne blikat. Pak lítáš s omezenýma výchylkama.
Takže na ten performance asi šmatat opravdu nebudeš, pokud se to alespoň trochu nenaučíš. Ale pak se s tím i doma lítat dá.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#212 Příspěvek od Gattor »

diky
dracekvo

#213 Příspěvek od dracekvo »

ahoj, nevíte, jestli jde někde v zahraničí sehnat znatelně levnější díly? Prohlížel jsem si ceník a chce se mi brečet. Dávat kolem stovky za 0.5g plastu je docela hrůza.
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#214 Příspěvek od Lukash »

To mi povídej. Praskla mi ta zadní stabilizační ploška. Dneska jsem byl u Pecky nucen ji koupit společně s kabinkou, kterou nepotřebuju. 380 peněz mě docela mrzelo :(
holda29
Kontaktovat uživatele:

#215 Příspěvek od holda29 »

Je s tim alespon pro me svizel, na E-Bay je sice ten stabilizator za necele 3$, ale k tomu postovne 7$, takze zase nic extra.
Leda se domluvit s prodejcem na spolecnem postovnem pro vic veci a koupit nahradni dily do foroty.
Pablo2

#216 Příspěvek od Pablo2 »

Pro holda29> Tak jsem vyzkoušel DX5e a je to skutečně totální průser, neustále opravuji poničený vrtulník. Ovládání vrtulníku je ve srování se setovou vysílačkou horší a hlavně nelze vrtulník udržet ve vzduchu, buď stoupá ke stropu a po jemném ubrání plynu zase rychle klesá na zem ani jemné přidání plynu ho nezastaví. I když se ho podaří konečně stabilizovat ve výšce tak za chvíli začne buď stoupat a nebo klesat.
Ovládání setovou vysílačkou je určitě lepší.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#217 Příspěvek od holda29 »

To nejsou moc dobre zpravy, zkus se optat lidi na RCGroups jake maji s timto combem zkusenosti. DX6i kupovat urcite nebudu, podle me za ty penize az tolik nedokaze, abych kvuli tomu prechazel. Takze to vypada na ten ovladac ve stylu Playstation.

edit: nedalo mi to a zeptal jsem se sam, uvidime co dostanu za odpoved
edit2: tak je to asi tim, ze plynova paka je krokova. Ta setova ma paku na plyn plynulou? Otazka pro ostatni - DX6i ma paku plynu resenu jak?
Pablo2

#218 Příspěvek od Pablo2 »

Setová páka je plynulá a na DX5e je kroková. Nicméně zoubky jsou velmi jemné nemělo by to vadit. Mám několik jiných vrtulníků s různými vysílačkami a některé mají krokové páky a i s hrubšími zuby a přitom nastavení optimálního dávkování plynu není problém.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#219 Příspěvek od Gattor »

Lukash> Pecka nenabizi mode 2, kupoval jsem to pro strejce. Z obrazku u Pecky je patrne, ze objednavaji od Astry. Mrknul jsem na web a objednal od nich. Ve 1 odpoledne objednal, druhy den v 9 rano to byla doma. Prikupoval jsem i lyziny. Proc o tom mluvim?

Stabilizator (samostatny) za 79,-

Link:
http://astramodel.cz/dily.php?id=EFLH3000EU1-0&page=2
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#220 Příspěvek od Lukash »

To jsem ale trouba... Jsem mel víc koukat než nakupovat. Perličkou je, že jsem nakonec ten původní stabilizátor slepil vteřiňákem a drží...
BTW: ten můj je v modu 2 a kupovaný u Pecky :wink:
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od Lukash »

Už někdo ozkoušel ten kovovej tuning od Microheli? Dost se mi to líbí, hlavně předpoklám, že to i víc vydrží. Určitě bych si chtěl pořídit ten držák rotorových listů, jen nevím, zda k tomu nebudu muset rovnou přikoupit i tu hlavu... Suma sumárum je to komplet za cca 80 usd a to je dost pálka...
off
Kontaktovat uživatele:

#222 Příspěvek od off »

Pablo2 píše:Pro holda29> Tak jsem vyzkoušel DX5e a je to skutečně totální průser, neustále opravuji poničený vrtulník. Ovládání vrtulníku je ve srování se setovou vysílačkou horší a hlavně nelze vrtulník udržet ve vzduchu, buď stoupá ke stropu a po jemném ubrání plynu zase rychle klesá na zem ani jemné přidání plynu ho nezastaví.

Nevim, lítal jsem s ním s DX5 a teď s DX6i a naprosto v pohodě...
Pablo2

#223 Příspěvek od Pablo2 »

Pro off> Je mi to taky záhadou, ještě jsem se tím nikdy nesetkal. Zkusil jsem vysílačku rozebrat a zkontrolovat poteciometry. Potenciometry jsou upevněny tak, že gumová průchodka umožňuje menší pohyb těla držáku potenciometru , držák potenciometru který je ovládaný páčkou plynu měl větší možnost pohybu než ostaní potenciometry. Po zafixování nežádoucího pohybu držáku poteciometru se ovládání zlepšilo.
bigsam72

#224 Příspěvek od bigsam72 »

Lukash píše:To mi povídej. Praskla mi ta zadní stabilizační ploška. Dneska jsem byl u Pecky nucen ji koupit společně s kabinkou, kterou nepotřebuju. 380 peněz mě docela mrzelo :(

http://www.modelhelicopters.co.uk/acata ... deMSR.html
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
Ricos

Re: Správně

#225 Příspěvek od Ricos »

mancusco píše:
ViŤaak píše::D.No projíždím HobbyKing a moc dílů na mSR tam nevidím zatím.

není tam nic

ale chtěl jsi toto, ne?

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... ium_Etc%29

Tak mi dneska z HC dorazily tyto baterky, vzal jsem jich rovnou deset. Vybral jsem náhodně tři a když jsem mSRko držel v ruce na plný výkon, naměřil jsem hodnotu 4+-1 minuta, než vypnul regulátor. Na obývákové polétání, super. Za tu cenu, no neberte to. Uvidíme, jak dlouho vydržej. :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“