Nine Eagles Free Spirit - zkušenosti?
No mě se to podobné stalo se Spiritem-cca 40 metrů ode mne najednou začal rotovat a nereagoval na řízení, naštěstí byl dost vysoko a po sestoupání do asi deseti metrů se řízení chytlo. Ale je fakt, že vedle mě stál ocelový stožár NN a přede mnou bylo železné zábradlí s pletivem-takže to mohlo sežrat (vystínit) signál... a taky je pravda, že už mi na vysílačce svítily jen ty dvě červené diody...takže ted' jakmile zhasne poslední zelená dioda, měním baterky-používám dobíjecí NiMh, takže nikdy mi nesvítí všechny zelené-ta poslední díky nižšímu napětí nesvítí.
Máte to někdo taky tak?
Máte to někdo taky tak?
Rotvík píše:off píše:No a co jsem jako měl podle tebe dělat, když není na ven??!
Njn. co naděláš,budeš s s tím muset smířit že to venku prostě nejde a vyhodil jsi prašule![]()
Spíš
Upřímnou soustrast. Doufám, že Spirita ve staré verzi už neprodávají
aktuálně: <i>EasyCopter V6</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>
dříve: <i>Hot leopard</i>
Kabina komplet v pr. Jedna lyžina v pr. držák baterky a víc jsem to zatím nezkoumal. Nic jiného, než signál si neumím představit. Jak jsem ho rozjel, tak jsem ho chtěl otočit zpátky, přitáhnul jsem, šel samozřejmě nahoru, otočil čumákem k sobě, že pojede zpátky a najednou s tím točením nepřestal místo aby se rozjel zpátky, rotoval a klesal a klesal a nereagoval. Fakt, že tak daleko jsem ho nikdy předtím nepustil.
Někde jsem zahlédl, že u nových je zvýšený dosah. Kdo umí pořádně googlovat, nenašel by jestli to lze dobastlit na ten starší typ? Jinak to nemá ani cenu dávat dohromady... To si radši budu šetřit na rány s MT.
Někde jsem zahlédl, že u nových je zvýšený dosah. Kdo umí pořádně googlovat, nenašel by jestli to lze dobastlit na ten starší typ? Jinak to nemá ani cenu dávat dohromady... To si radši budu šetřit na rány s MT.
Jetson píše:Nic jiného, než signál si neumím představit.
Teda nic ve zlym, ale myslím, že je to jen a jen tvoje chyba...u starší verze, kterou pravděpodobně taky máš, je přeci jasně napsáno, že dosah je jen 30 metrů!!!
Takže mu vlastně ještě lichotí, že ještě za těma 30ti opravdu fungoval a přestal až v 50ti...
Nojo, ale už se stalo, tak hlavu vzhůru a přeju co nejlevnější opravu!
JM píše:Teda nic ve zlym, ale myslím, že je to jen a jen tvoje chyba...u starší verze, kterou pravděpodobně taky máš, je přeci jasně napsáno, že dosah je jen 30 metrů!!!
Copak já si kupuji tyhle hračky abych si četl? Když chci počíst, koupím si knihu, nebo časopis.
Ale jestli to má "dosah" 30m, tak i když létá nádherně, nebudu investovat do opravy.
crysman píše:Rotvík píše:off píše:No a co jsem jako měl podle tebe dělat, když není na ven??!
Njn. co naděláš,budeš s s tím muset smířit že to venku prostě nejde a vyhodil jsi prašule![]()
Spíš![]()
![]()
Upřímnou soustrast. Doufám, že Spirita ve staré verzi už neprodávajíJestli jo, tak to je dost špaťas..
Ne ne ty emo. ikony jsou správně.Ona je to trochu ironická reakce na hlášku od někoho kdo ten vrťas možná v reálu ani neviděl.
Jetson píše:JM píše:Teda nic ve zlym, ale myslím, že je to jen a jen tvoje chyba...u starší verze, kterou pravděpodobně taky máš, je přeci jasně napsáno, že dosah je jen 30 metrů!!!
Copak já si kupuji tyhle hračky abych si četl? Když chci počíst, koupím si knihu, nebo časopis.![]()
Ale jestli to má "dosah" 30m, tak i když létá nádherně, nebudu investovat do opravy.
Kondolence.....
Ulož ho někam do krabice a až to vydýcháš tak mu kup nový kabátek.Ta mrška si to zaslouží
Ta paska to je co zac ? Funguje to a kde se to da sehnat ?off píše:Jako odškodné za víkendové eskapády jsem Spiritkovi koupil novou originál kabinku (přece jen je nejlepší!) v naději, že ji tentokrát nerozflákám tak sadno, jako tu minulou (přece jen stojí 400, to si nemůžem dovolit moc často!). Podlepil jsem ji v kritických místech pevnostní páskou (viz obr. + kolem zadních úchytů), tak uvidíme!
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
off píše:helifish píše:Ta paska to je co zac ? Funguje to a kde se to da sehnat ?
Je to taková izolepa, která je vyztužená údajně skelnými vlákny. Kupoval jsem to u pedsky, klubko stálo cca 150 CZK ale už fakt nevím přesně.
Jen doplním-je to skelná páska, když ji budeš kupovat, chtěj tu s mřížkovou strukturou-existuje i taková, která má jen podélné proužky-ta nemá takovou pevnost. Já mám konkrétně tuto: http://www.jr-models.cz/index.php?&desk ... ail&id=598 sice existují i levnější, ale tato od firmy 3M je asi nejkvalitnější a taky je jí dost, asi ji hned tak nespotřebuješ
A funguje to opravdu dobře, drží jak blázen a kabince to fakt hoooodně zlepší pevnost. Používal jsem ji i na letadle-dá se i nažehlovat.
Jo a dá se koupit i v různých stavebninách atd...zkrátka všude tam, kde seženeš i jiné produkty od 3M.
Chlapi diky. Posledni dobou pri rane vetsinou neprerazim listy ale rozmasiruju kabinu a ty ceny za ni nejsou zrovna "lidsky". Kdyz po rane sectu skody tak se vejdu cca do 500 (hridel,drat padel, ocasni trubka sem tam ocko nebo tahlo a grypy listu) ale ta kabina to vzdycky prodrazi (300-400 kc za kus plastu
).Kdyz to jde tak se ji jeste snazim zrecyklovat. Vetsinou uz zadna parada ale aspon 2 rany ....
Jinak od 3M pouzivam "zacvakavaci " samolepici zipy na acu a max spokojenost. Tak zkusim i tu pasku. Jeste jednou dik.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
ariane píše:for off
a zkoušel jsi tam kabinu na Lamu 4, podle mně by tam šla a stojí polovinu!!!
Ani ne polovinu! Jasně, že zkoušel, i tady jsou nějaké fotky s ní, ale prostě to není ono pro oko a taky tam tak hezky nesedí (je moc "dolu" a občas sem tam musel dávat moitan mezi kabinku a základnu, navíc má předek míň strmý, takže o něj víc brnkají závažíčka při prudkých obratech... Ale určitě je to ekonomičtější varianta!