Blade 400 3D

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
vasylp

#211 Příspěvek od vasylp »

tak jse se rozhod taky do železa ale dotaz mate to někdo jak to pasuje a funguje našel jsem toto
http://www.sportsmoto.co.uk/acatalog/Bl ... _2008.html
:lol: :lol: :lol:
co vy na to :?:
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
bigsam72

#212 Příspěvek od bigsam72 »

vasylp píše:tak jse se rozhod taky do železa ale dotaz mate to někdo jak to pasuje a funguje našel jsem toto
http://www.sportsmoto.co.uk/acatalog/Bl ... _2008.html
:lol: :lol: :lol:
co vy na to :?:

Zdravim, je to sice pekny ale plati to co mi rekl jeden zkusenej vrtulnikar, koupis levne "smejd" a pak to budes doladovat za penize na heli. Nerad bych aby to vyznelo ze do blade 400 kopu, mam jeden doma a ucim se s tim litat ale proste nez abych cpal penize do blade 400 jsem si objednal Trex 450 pro. Verim ze za pomoci upgradu se clovek s bladem 400 dostane nekam k urovni rexe ale otazka je kolik to bude stat a jestli to pak bude stejne kvalitni jako rex. Cau a letu zdar.
vasylp

#213 Příspěvek od vasylp »

no jo ale to neni o 3 tisicech to mluvime o 9 a na horu co :evil: :evil: :evil:
helifish

#214 Příspěvek od helifish »

Koukam opajcovana hlava z trexe 450 :roll: :wink: Jeste ze jej Align vymyslel spousta firem by nemela co kopirovat :)
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
vasylp

#215 Příspěvek od vasylp »

že bych z blejda udělal trexa :lol: :lol: :lol: to cnad ani nejde
1one

#216 Příspěvek od 1one »

pokud by ten kovovej upg. hodně vylepšil ty vule a zlepši letove vlastnosti asi bych do toho šel. jen si nedokažu představit stim litat neco brutus,me osobne se dost blade dusil.
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
Robass

Gyro

#217 Příspěvek od Robass »

zdravím,měl bych zde na přítomné tech. dotaz,vzhledem k tomu že jsem si nechal poslat z USA kompletní kovovový upgrade na Blade 400 a téměř mám hotovo,nyní se po vašich zkušenostech bych předešel elektronickým problémům,rovnou bych chtěl nahradit stavající gyro za G520,ale nevím jestli je to dobrá volba,nemůže někdo poradit,díky
michalval

#218 Příspěvek od michalval »

Jestli myslíš GY-520, tak osobně ho neznám, ale je to nejnovější gyro od Futaby, tak snad špatné nebude. Je malé, takže se na Blada vejde. Asi chybu neuděláš. Akorát, že je docela drahé a existují dobrá gyra za poloviční cenu,např. Logictech LTG-2100. Ale pokud pořídíš takhle drahé gyro, tak ho klidně můžeš dát i na další helinu, která příjde.. :wink:
Protos, Blade 400, Blade mCX, Spektrum DX7, Phoenix RC
Robass

#219 Příspěvek od Robass »

michalval píše:Jestli myslíš GY-520, tak osobně ho neznám, ale je to nejnovější gyro od Futaby, tak snad špatné nebude. Je malé, takže se na Blada vejde. Asi chybu neuděláš. Akorát, že je docela drahé a existují dobrá gyra za poloviční cenu,např. Logictech LTG-2100. Ale pokud pořídíš takhle drahé gyro, tak ho klidně můžeš dát i na další helinu, která příjde.. :wink:

zdar,to gyro není drahé 160 dolarů,kompletní tuning stál 360 dolarů,ten vrtas se mi líbí moc je super,a už počumuju po T-REX 600,každopádně v americe třeba na www.horizonhobby.com jsou věci dosti laciné.
počítám stím,že elektroniku budu mít do další heliny,takže vybírám pokud možno s toho nejlepšího.
michalval

#220 Příspěvek od michalval »

U nás stojí kolem 5.000,- . 170,- dolarů je určitě lepší cena. Je to prvotřídní, ale dražší gyro.
EDIT: 160,- dolarů je ještě lepší cena :D
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od oskar 007 »

Pěkně, jak přejdeš časem na větší helinu tak po pár startech nebudeš chtít s blejdem lítat. Já přešel na Protose a letové vlastnosti a vubec všechno je o třídu výš.
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
michalval

#222 Příspěvek od michalval »

To je pravda, ale je to věčné téma na fóru (tomto i jiných): zkušenost je nepřenosná a proto si to každý musí / bude chtít projít sám. Kdybys přede mě jako první helinu postavil petistovku (Protose nebo jinou), tak prostě uteču a už se nevrátím :lol:
Dodnes si pamatuju, jak jsem lítal (no spíš hopsal) s Bladem na 60% (až se mi žhavil regl a přišlo mi to jako hroznej rachot, na 90% už to bylo ukrutný. Prostě Blade na tu dobu, splnil vše co jsem potřeboval. Jen ty ceny ND v ČR jsou strašný. :roll:
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#223 Příspěvek od oskar 007 »

Vůbec ceny u nás jsou jako by jsme měli lat jako politici. :lol:
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Robass

#224 Příspěvek od Robass »

jasně ceny jsou trochu mimo mísu,ale jinak si nemyslím že ten Blade 400 je taková hrůza,líbí se mi i když jsem si mohl koupit rovnou T-Rexe 600,každý model se ovládá prostě jinak,dnes jsem v práci jezdil s truckem od HPI,vyjezdil jsem nádrž hodil ho na stůl dlábl easy coptera MS metala a lítal po dílně,je to pokaždé jinak a pohodička taky,obdivuju vas že jste taky v pohodičce,že se nedohadujete že tohle je lepší,tamto už nech je to na píšu apod.,vyměna zkušeností apod.
Robass

#225 Příspěvek od Robass »

co se týče toho gyra,sosám informace co a jak a v jaké kombinaci se srvama to bude dobré,poté si to nechám od známeho zase poslat z USA,ale předem musím vědět co tam krom kovového upgradu nacpu.
už ted vím,že baterie co jsem koupil od dualsky nebudou asi ty správné-a ty mám už rovnou 4kusy a ládovat je budu reytronickem C16,to snad byla dobrá volba.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“