Multiplex Royal EVO 9
Re: Multiplex Royal EVO 9
Před časem se někde objevilo, že to tam nacpat lze, ale musí se sloupnou hliníková folie (plech) ze spodní části displeje (nalepený), což bylo popsáno, jako jistý pokus o to, jak o displej přijít.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Dokáže někdo pomoci ?
Přiřadil jsem si k ovládání motoru větroně 3polohový spínač G. Poloha od je OFF, střed 1/2 plynu a k sobě plný.
Přesnou hodnotu nastavuji v servo kalibraci křivkou, spokojenost.
Ale co řeším ? Jak přiřadit informaci o zapnutém motoru pro spuštění SUM timeru ?
Když ho v Ass.Switch přiřadím, tak mi v poloze 1/2 plyn nesepne jen až při plném plynu...
Lámu hlavu co s tím a nevím jak to udělat.
Dík za každé řešení, jak spínačem G měřit dobu spuštěni motoru při obou rychlostech !
Přiřadil jsem si k ovládání motoru větroně 3polohový spínač G. Poloha od je OFF, střed 1/2 plynu a k sobě plný.
Přesnou hodnotu nastavuji v servo kalibraci křivkou, spokojenost.
Ale co řeším ? Jak přiřadit informaci o zapnutém motoru pro spuštění SUM timeru ?
Když ho v Ass.Switch přiřadím, tak mi v poloze 1/2 plyn nesepne jen až při plném plynu...
Lámu hlavu co s tím a nevím jak to udělat.
Dík za každé řešení, jak spínačem G měřit dobu spuštěni motoru při obou rychlostech !
Royal EVO 9, Taranis, Zen F5J, Zen 100, Sukhoi 29, Daidalos , Elegant ...
Pánové, nemáte někdo v PC starší verzi Datamanageru a soft do vysílače ?
Mám Evo9 3.41 a nedaří se mi v něm rozchodit modul Orage DIY 2,4 DSM2/DSMX připojený místo originálního modulu.
Po připojení modulu se resetuje rádio.
To samé rádio s modulem Spektrum DSM2 připojovaným přes zadní konektor funguje.
Ještě k tomu modulu Orange - je normální že jednou spárované přijímače, např Orange 6k, další Spektrum 7000 se musí vždy znovu napárovat?
Prostě v jednom modelu je Orange přijímač, v druhém originál Spektrum. Lítám s Orange, vypnu model i rádio., změním model v rádiu, zapnu rádio a model s Spektrum a ten nejede, musím znovu spárovat?
Díky Petr
Mám Evo9 3.41 a nedaří se mi v něm rozchodit modul Orage DIY 2,4 DSM2/DSMX připojený místo originálního modulu.
Po připojení modulu se resetuje rádio.
To samé rádio s modulem Spektrum DSM2 připojovaným přes zadní konektor funguje.
Ještě k tomu modulu Orange - je normální že jednou spárované přijímače, např Orange 6k, další Spektrum 7000 se musí vždy znovu napárovat?
Prostě v jednom modelu je Orange přijímač, v druhém originál Spektrum. Lítám s Orange, vypnu model i rádio., změním model v rádiu, zapnu rádio a model s Spektrum a ten nejede, musím znovu spárovat?
Díky Petr
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
Stáhni si MPX Launcher. http://www.multiplex-rc.de/service/down ... tware.html
Nainstaluj.Nech proběhnout aktulizaci.Připoj vysílač kabelem.Verze 2.62 pro EVO/PRO by tam měla být dostupná.Jen ji musíš přejmenovat na tu verzi co už máš v Tx nahranou jinak se to nepodaří nahrát.Ty verze firmwaru jsou ve složce Program Files-MPX-Roaylpro-updates...složka má jméno...RoyPro9_2v62us.bin.
Nainstaluj.Nech proběhnout aktulizaci.Připoj vysílač kabelem.Verze 2.62 pro EVO/PRO by tam měla být dostupná.Jen ji musíš přejmenovat na tu verzi co už máš v Tx nahranou jinak se to nepodaří nahrát.Ty verze firmwaru jsou ve složce Program Files-MPX-Roaylpro-updates...složka má jméno...RoyPro9_2v62us.bin.
Ten právě mám, a po připojení jiného vysílače(EVO PRO9) se rovnou bez ptaní nainstalovala verze 3.50, takže mi z toho vznikla Royal SX9.
V tom starém Datamanageru si šlo vybírat verzi ručně.
V tom starém Datamanageru si šlo vybírat verzi ručně.
Tak když ho máš vyjmi z té složky firmware 3.50.Verzi 2.62 ručně přejmenuj na 3.50 a znova nahraj do vysílače.To je vše.
blembondo píše:Tak když ho máš vyjmi z té složky firmware 3.50.Verzi 2.62 ručně přejmenuj na 3.50 a znova nahraj do vysílače.To je vše.
Právě že k žádné složce nedošlo, po připojení vysílačky se automaticky nabídla aktualizace bez možnosti výběru verze.
Zítra to zkusím na jiném kusu vysílače, jestli se to bude chovat stejně.
Tak jak to popisuješ to mám zafixováno cca 3roky zpět se starou verzí Datamanageru.
Asi to nepíšu zrovna nejlépe ale vzhledem k tomu co mě píšeš si nerozumíme.Ano nabídne Ti to nahrát jen poslední verzi.Ty ji ale přepíšeš název a tím to celé obejdeme.
Tohle C:\Program Files (x86)\MPX\ROYALpro\updates\RoyPro9_2v62us.bin
Musíš přejmenovat aby to vypadalo takto C:\Program Files (x86)\MPX\ROYALpro\updates\RoyPro12_3v50us.bin
Snad jsem to napsal srozumitelně.
Tohle C:\Program Files (x86)\MPX\ROYALpro\updates\RoyPro9_2v62us.bin
Musíš přejmenovat aby to vypadalo takto C:\Program Files (x86)\MPX\ROYALpro\updates\RoyPro12_3v50us.bin
Snad jsem to napsal srozumitelně.
podle mne si ten program rovnou stáhl verzi asi z MPX webu.
Počkejme, jak dopadnu s tím druhým rádiem, nemám to teď u sebe, jestli jsem náhodou něco nepřehlédl...
Myslím ale že to proběhlo jak jsem psal, stáhlo si to samo bez možnosti nějak zasáhnout
A nebo tím stažením prográmku mám něco na C:\Program Files aniž o tom vím, to nevylučuji ale stává se mi to max jednou za 10let
Ted jsem ten program stáhnul a znovu nainstaloval na svém PC.Ty soubory tam jsou.Takže pokud je nemáš stačí reinstal. 
Podíval jsem se do "C", a co myslíš? Jsou tam.
Díky za pomoc, nějak mi to vypadlo, že ty soubory jsou součástí toho prográmku...
Díky za pomoc, nějak mi to vypadlo, že ty soubory jsou součástí toho prográmku...
Da sa niekde kupit telo, resp predna a zadna skrupina Evo s konzolkou displeja? Ide mi len o plasty vysielacky, kamos sa pohrava s myslienkou farebne upravit vysielacku, ale chce mat moznost vratit vysielacku do povodneho stavu. Na Taranisa sa daju kupit plasty, da sa teda aj na Evo?
Kdysi jsem to poptával u prodejce a ten mi řekl že přes Pelikána by to mělo jít objednat.
Cenu ale netuším...
Cenu ale netuším...
No to by mě taky zajímalo. Jiná barva by byla zajímavá už s ohledem na opotřebení původní stříbrný.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
Jara11 píše:No to by mě taky zajímalo. Jiná barva by byla zajímavá už s ohledem na opotřebení původní stříbrný.
Toto jsem řešil asi před 5roky.
Rádio z roku cca 2005-6 bylo již osahané a při snaze o čištění se začaly rozmazávat nápisy.
Tak jsem to rozebral, očistil a nastříkal autolakem. (jen vrchní část)
Nápisy jsem neřešil, neb to ovládání znám takřka nazpaměť