Jasně, že je to idividuální. Je jedno jestli mám normál soft, nebo openTX. Zákazník by měl mít možnost se rozhodnout jestli s popiskem, nebo bez popisku, ať už výrobce bude dělat verze s popiskem, nebo bez popisku, nebo je přidá k výrobku a uživatel si je nalepí kam uzná za vhodné.
Open TX neznám, ale nebráním se mu. A jestli si na nějakou páčku, nebo čudlik přiřadím nějakou funkci, tak já osobně vyžaduji si ten popisek tam dát. Nevím proč nosit fakta v hlavě, nebo si něco pamatovat, když nemusím, a přečtením popisku je mi hned vše jasné a při dalším nastavování hned vidím čím chci hýbat, a ne přemýšlet, sakra na kterou že páčku jsem dal to a to a kvedlat se vším jen abych našel tu správnou. A jak to v životě při hledání bývá, to co hledáme najdeme jako poslední, nebo to najdeme když hledáme něco jiného
A jak už tu bylo psáno. I na mne výrobek bez popisku pusobí laciněji, ne-li nedůvěryhodně, ale to jsou jen pocity. Proč se tedy popisky dávají třeba na dálkové ovladače, do aut i s obrázky, do programů k ikonám, proč je na dveřích nápis kam se otevírají, vždyť přeci stačí s nimi zakvedlat
Co člověk, to individuál. O tom žádná. A právě na to by měli výrobci brát zřetel a ne si vymejšlet nesmysli jako to, že na tento rok připravili kolekci bez popisků, že je to moderní, že je to nadčasové a že zrovna dizajnér v podstatě neví kudy kam a došli mu nápady
Apropó. Používání pojmu nadčasový by mělo být trestné

Je to výmysl a blábol a nic takového neexistuje.
A možná moderátoři vyčistí toto téma a hádky o popiskách dají do smetiště pod názvem Popisky ano, či ne?
Co neubrzdíš neukecáš.