Crack YAK EPP kit
Re: Crack YAK EPP kit
Tak za sebe mohu říct, že to mám z toho jak jsem s tím mlátil o zem. 
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
..............tady už raději jen ...

K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Tak honem, honem a rychle do vzduchu - to éro létá návykově dobře. Já přijdu každý den domů a když není čas, tak ho alespoň vytáhnu před dům a zavysím si 
Tak koukám, že jsem reagoval na komentář, který tu nějak není... zajímavé.
No z jiného soudku, dnes nefoukalo a tak jsem byl u nás dvakrát v parku vylétat baterky - je geniální, jak stačí pár metrů čtverečních a létá se a létá a létá a ....
Tak koukám, že jsem reagoval na komentář, který tu nějak není... zajímavé.
No z jiného soudku, dnes nefoukalo a tak jsem byl u nás dvakrát v parku vylétat baterky - je geniální, jak stačí pár metrů čtverečních a létá se a létá a létá a ....
LASER EXP, SU29-1m,08m,IL2 a SE5a na ACES,halolety
Dal jsem zde komentář a za chvíli tu nebyl. Taky jsem se divil...
Větroně, elektry, . . . RCF Crack Yak*, Toro* . . . Aurora 9* - Assan*. . . Aerofly professional Deluxe*
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Jasně - na ten jsem reagoval, jak jsi na tom se stavbou?
Až pozítří, dnes a zítra nebyl (nebude) čas 
Větroně, elektry, . . . RCF Crack Yak*, Toro* . . . Aurora 9* - Assan*. . . Aerofly professional Deluxe*
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Čau kluci, mám problém :/
Když instaluju servo a táhla ke křidýlkách, mám tam to prodloužení páky, vše tak, jak má být, tak především v neutrálové poloze když výbám kniplem, tak to tam "vrní a přeskakuje", jenže není to podle mě převodama, když to odpojím od křidýlek, chodí to pěkně, čistě. I na těch křidýlkách to chodí celkem pěkně, jenže někdy to v té středové poloze serva tak nějak blbne. Letadlo se trošku rozkmitá, a především křidélka. Je to servem? Když jsem tam dal páčku bez onoho prodloužení páky, tak to chodilo pěkně, ale samozřejmě to prodloužení tam být musí, už jen proto, že to dělá malé výchylky nahoru a velké dolu (což je nežádoucí, kdyžtak to má být naopak).
Moje servo na křidélkách :
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=16260
Budu rád za odpovědi.
Když instaluju servo a táhla ke křidýlkách, mám tam to prodloužení páky, vše tak, jak má být, tak především v neutrálové poloze když výbám kniplem, tak to tam "vrní a přeskakuje", jenže není to podle mě převodama, když to odpojím od křidýlek, chodí to pěkně, čistě. I na těch křidýlkách to chodí celkem pěkně, jenže někdy to v té středové poloze serva tak nějak blbne. Letadlo se trošku rozkmitá, a především křidélka. Je to servem? Když jsem tam dal páčku bez onoho prodloužení páky, tak to chodilo pěkně, ale samozřejmě to prodloužení tam být musí, už jen proto, že to dělá malé výchylky nahoru a velké dolu (což je nežádoucí, kdyžtak to má být naopak).
Moje servo na křidélkách :
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=16260
Budu rád za odpovědi.
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Podle mě to dělá nekvalitní servo.... podle mě nemůže snad být ani jinde problém. jak je servo zatížené, tak ten nápor asi nenese dobře
Pánové Crack se mi opravdu líbí šel by do něj dát tento motor? http://www.rcguru.cz/ray-cd2822-25-cd-rom-brushless-motor-d236 potřebuju aby vydržel tak na 20 letových dnů, než nenápadně koupím axíka
. Matičce se nelíbí kolik mých peněz do letadel sypu, tak musim nenápadně. Počítám aby vydžel do konce Června. Nelíbí se mi ten jeho doběr 18A mi přejde jako blbost...
"Šmirgl to jistí!"
Místo Axika Bych tam dal Pulso, je stejne jako Axi ale levnější.
Nějak se mi nechce dávat 800 stovek za motor co v zahraničí prodávají za 15 dolarů i když ještě to zvážim...
"Šmirgl to jistí!"
Já také doporučuji Pulso - i když záleží kam půjdeš létat. Chodíme létat do haly a dva kolegové už asi tři měsíce létají s Sbachama. Mají tam to doporučené Puslo a co ten motor vydrží je neuvěřitelné. Hlavně ze začátku tam bylo tolik čumákovek, že to ani nespočítám. Motory pořád šlapu jak hodinky.
Asi před 14 dny přišel další kamarád s nově postaveným Sbachem osazeným čínou - něco z HK. Moc s tím érem neboural, ale trochu přece a hned při druhém létání říkal, že má ohlou osičku.
To samé podle mého platí o tech HXTčkách - já myslím, že se vyplatí tam dát o něco kvalitnější serva. Já použil ty co Honza V. a jsem maximálně spokojenej.
Ještě upřesnění - doporučené Pulso žere maximálně 7A - to znamená, že si s ním déle zalétáš
Asi před 14 dny přišel další kamarád s nově postaveným Sbachem osazeným čínou - něco z HK. Moc s tím érem neboural, ale trochu přece a hned při druhém létání říkal, že má ohlou osičku.
To samé podle mého platí o tech HXTčkách - já myslím, že se vyplatí tam dát o něco kvalitnější serva. Já použil ty co Honza V. a jsem maximálně spokojenej.
Ještě upřesnění - doporučené Pulso žere maximálně 7A - to znamená, že si s ním déle zalétáš
Uz je to neaktualne, dovezu pulso motor, cim sa vyriesil moj problem
zdravim ..
chystam sa kupit crack-a alebo extru. Model kupim aj tu na slovensku ale odporucane Pulso motory nevozia. objednavka z ciech je trocha odruky takze zvazujem to co doporucuje lokalny predajca - Dualsky XM2815CA-24 http://www.nataair.sk/nataair/eshop/1-1-Modely/14-2-EPP-depron-konstr-akro-modely/5/60-Motor-X-motor-XM2815CA-24
Je tento motor dostatocna nahrada puslo X2204/54 hlavne z pohladu vykonu a snad aj kvality ?
vdaka.
Pánové, už jsem u konce, brzy to vytáhnu. Jen chci vědět, kde máte umístěnou elektroniku, tj. regulátor, přijímač a baterky.
Jestli nahoře ve svislém trupu, dole ve svislém trupu, nebo někde vedle něj ?
Děkuji
Jestli nahoře ve svislém trupu, dole ve svislém trupu, nebo někde vedle něj ?
Děkuji
*maximální spokojenost
*maximální spokojenost
Regulátor mám ze spoda z boku nalepený oboustrankou a kabely jsou vedené pod servem. Kabel k baterkám protáhnu nahoru. Baterie mám na suchý zip z boku na trupu (přibližně na nosníku). Přijímač mám zabudován v té liště, která zpevňuje trup proti krutu.