Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ricos

Re: blade mSR

#196 Příspěvek od Ricos »

Yoshi.CZ píše:
dj_krata píše:hezky den panove chtel jsem se zeptat jesli tato heli je potreba nak mechanicky seridit jako u klasice heli nebo uz je nak serizena od vyrobce a staci jen na binovat a litat? popripadne co je potreba nastavit ve vysilacce a co na vrtulniku.

kolega totiz tuto heli poridil a pujcil mi ji abych ji prolitnul a moc dobre se mi stim nelitalo na jdednu stranu zatacela lip na druhou hure a jeste se propadala.a dopredu moc litat nechtela...jinak co vim teziste mel v pohode.

dik za info :-)

Kromě vytrimovani jsem s tím nic nedělal a leta super :-)

Musím potvrdit, po lehkém dotrimování létá a visí dobře. Mám za sebou i několik drsnějších pádů v obýváku (hlavně ze záčátku mi byl obývák těsnější) a stále dobře léta a visí. O víkendu jsem mSRko pohonil venku a je to úžasný, jen s větrem a borderkoliema si moc nerozumí. Už se těším, až mi dorazej z HC další baterky...
Ricos 8)
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od Yoshi.CZ »

úplný zaklad ;-) 1 servo 90, travel adj. 100 % vše ... začátečník si stáhne cykliky na 60% ;-)

jinak jsem poladil křivku plynu aby záběr při rozrtoceni byl plynulejsi chod ... a naskublo to s prckem ;-)

... ale v podtate nic ;-) jenom Bind ... a fly ;-)
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Ricos

#198 Příspěvek od Ricos »

Yoshi.CZ píše:úplný zaklad ;-) 1 servo 90, travel adj. 100 % vše ... začátečník si stáhne cykliky na 60% ;-)

jinak jsem poladil křivku plynu aby záběr při rozrtoceni byl plynulejsi chod ... a naskublo to s prckem ;-)

... ale v podtate nic ;-) jenom Bind ... a fly ;-)

Yoshi.CZ je rychlejší v odpovídání...:-) Jinak nastavené to mám stejně, akorád cykliku jsem si stáhl na 80% ze začátku a mám nastavené exponenciály tak, aby to bylo citlivější kolem středu na vysílajdě... (DX6i -40%)
mancusco

Vysílačka

#199 Příspěvek od mancusco »

nějaké nastavení tu bylo, ale je to naprd, maximálně vytrimovat, možná nastavit křivku plynu, ale nic není potřeba. Např. na Spektrum DX6i nastavení na vrtulník a ani jsem nemusle trimovat, samozřejmě s vybíjející se baterku se trochu začíná otáčet, ale to bych neřešil, udržíš to páčkou, to už by jsi potom fakt nemusel dělat nic
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
holda29
Kontaktovat uživatele:

#200 Příspěvek od holda29 »

Muzu mit k mSR DX5e za stejnou cenu, jako by me vyslo RTF, pomuzu si nejak vyrazne?
Pablo2

#201 Příspěvek od Pablo2 »

holda29> rozhodně vem s DX5e, setová vysílačka nestojí za nic. DX6i je samozřejmě lepší (má víc možností na doladění nastavení) ale dávat pro tento vrtulníček tak k velké peníze za 6-ti kanál nepovažuji za rozumné. S DX5e je ovládání výrazně lepší a umožňuje lepší trimování.
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#202 Příspěvek od Yoshi.CZ »

holda29 píše:Muzu mit k mSR DX5e za stejnou cenu, jako by me vyslo RTF, pomuzu si nejak vyrazne?

Pokud pouzijes dx5 tak si sice trochu pomůžeš ale je to jen o maly krůček lepší než setovka !!! a pokud planujes později koupit něco lepšího tak jdi rovnou do Dx6i nebo dx7 !!! popr. ještě lepší JR 9303 nebo JRDSX9 :-D
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
dracekvo

#203 Příspěvek od dracekvo »

Tak už ho mám taky. Po vybití 4 baterií už ho tak nějak dokázu udržet ve vzduchu. Jen to chce klid a neškubat za páky, jinak se strašně rozdivočí.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od holda29 »

Yoshi.CZ píše:
holda29 píše:Muzu mit k mSR DX5e za stejnou cenu, jako by me vyslo RTF, pomuzu si nejak vyrazne?

Pokud pouzijes dx5 tak si sice trochu pomůžeš ale je to jen o maly krůček lepší než setovka !!! a pokud planujes později koupit něco lepšího tak jdi rovnou do Dx6i nebo dx7 !!! popr. ještě lepší JR 9303 nebo JRDSX9 :-D

To prave nechci, na letadla uz mam zavedeny system a nejak se mi nechce znova kupovat prijimace...
Pamatuje si DX5e alespon trimy?
Pablo2

#205 Příspěvek od Pablo2 »

holda29>No kupovat k jednoduchému 4-kanálu za necelých 3000 vysílačku za 4000 a mnohem více ?
Předpokládám, že DX5e si trimy pamatuje ale zítra dostanu DX5e a zjistím funkci trimů.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#206 Příspěvek od holda29 »

No o to mi jde a navic ta cena prijimacu, ktere bych musel zase koupit do letadel (teda ono jich moc neni, ale i tak :))
Jen jsem si rikal, ze to alespon nevypada jako hracka a rizeni by mohlo byt presnejsi.
tuneman
Kontaktovat uživatele:

#207 Příspěvek od tuneman »

Yoshi.CZ píše:

jojo..JRDSX9...to je kalibr :D
Spektrum DX6i, Blade mCX, mSR, RC Phoenix...akrobacie na cestě:DD
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#208 Příspěvek od Gattor »

diky za predchozi odpovedi. mam jeste jeden dotaz:

jak a jak vyrazne se projevi uprava tahel, myslim, ze se tomu rika performance rezim? vetsi vychylky, citlivejsi, rychlejsi (o kolik)? diky
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#209 Příspěvek od Lukash »

Projeví se celkem extrémně :twisted:
Bez DR je to pak fakt hukot uřídit. Vrtulník reaguje velmi rychle.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#210 Příspěvek od Gattor »

takze to znamena, ze na to nebudu smatat, dokud se to poradne nenaucim ovladat :)

na doma to v performace asi neni vubec rozumny, co?
jo a prosimte, prozrad mi, co je DR

diky a sorry za priblble otazky
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“