Heli HK-450 z HC
soft147 píše:Jak serizujete vuli pastorku na hlavni kolo? Je to stejne jako u RC aut? Tam se meri vule klasickym papirovym paskem, ale jak tady?
taky možnost, nebo motor s pastorkem se utáhne s HL. kolem na fest a pomalu se oddaluje do doby, kdy při pohybu HL. kola(ručně) je cítit neznatelná vůle. HL kolo je potřeba poté otáčet po 45 ° a zjistit, zda po celém obvodu je vůle stejná - některá HL. kola hází a může se stát, že na jedné straně vůle je a jinde to jde na fest - pak je třeba udělat kompromis.
Poté ozubení kola namažu 100 procentním silikonem s antistatikem - (mám na vrtasovi cca 800 cyklů a ozubené kolo je bez opotřebení)
Jo jedná se o přímé zuby, u šikmých zubů se vůle nedoporučuje nebo pouze minimum.
Letu zdar karel
T-rex 450 V2, HUGHES 500E, HORNET 3D PRO, RAPTOR 30, HK 500 GT
SPEKTRUM DX6i
----------------------------------------------------
HK 450, COPTER 450 CA
SPEKTRUM DX6i
----------------------------------------------------
HK 450, COPTER 450 CA
Ladul píše:bergi píše: Jinak k tomu druhemu fungovat karta nebude.
duvod ?Hobbycity píše:This unit can be programmed with the following programming cards;
Turnigy, Thunderpower, HobbyWing + others
Proste nejde. Jeden jsem mel a karta ho nedetekovala.
Jinak k regulatoru ja mam 40 plusko jde tam nastavit vse co je na karte.
Passion 3D(CMP),mini Funtana-X ,ASP S61A,optik 6,dx6i,serva hitec,GWS,power HD
gamer007 píše:Když teda 40a regl. tak kterej turnigy je lepší sentry nebo plush? Jde mi hlavně o zpožděný starty a nejáký to programování....
V tom mezi nimi neni rozdil. Oba maji soft-start. Jediny rozdil je v ochrane baterie - u sentry. Osobne jsem to stejne nepouzival, nevidel jsem rozdil v pouzivani s a bez.
-
Roadrunner
klub
Nazdar, tak jsem ji taky dnes objednal. Teda jen rám a pak plno serv, motorů a jinych kravin, abych to vzal na 2x kvůli clu
Docela by mě zajímalo, jestli tady máme nějakou Hobby skupinu kvůli slevám. Sice moc nevím jak to tam funguje, ale myslím, že by bylo dobré kdyby se tu domluvila skupina lidí, která by potom mohla využivat hobby slev.
Docela by mě zajímalo, jestli tady máme nějakou Hobby skupinu kvůli slevám. Sice moc nevím jak to tam funguje, ale myslím, že by bylo dobré kdyby se tu domluvila skupina lidí, která by potom mohla využivat hobby slev.
Wolf ME, CopterX 500 FBL Beast,
Toro 900, Toro 600, Extra EPP, Dago, Maxiswift
DX6i
Lama V3 3ch, Mini airwolf
DX6i
-
Roadrunner
mrpilot píše:Ako vidím, HK450ku máte viaceríKto ste objednávali tak ako to bolo s CLOm ?? Účtovali vám niečo alebo nie ?? Plánujem si ju tiež zaobstarať no neviem, či mi colnící k tomu pripečú aj clo... to by ma potom vyšlo drahšie..
Do 150€/cca 190$ by clo ani DPH účtovat neměli, ale určitě by bylo dobré, kdyby sem lidi napsali za kolik objednávali (kolik deklarovali) a jestli clo platili.
Wolf ME, CopterX 500 FBL Beast,
DX6i
DX6i
mrpilot píše:Ako vidím, HK450ku máte viaceríKto ste objednávali tak ako to bolo s CLOm ?? Účtovali vám niečo alebo nie ?? Plánujem si ju tiež zaobstarať no neviem, či mi colnící k tomu pripečú aj clo... to by ma potom vyšlo drahšie..
Clo ani dph se z tretiho sveta do 150eur asi 200 dolaru neplati.
Passion 3D(CMP),mini Funtana-X ,ASP S61A,optik 6,dx6i,serva hitec,GWS,power HD
Roadrunner píše:mrpilot píše:Ako vidím, HK450ku máte viaceríKto ste objednávali tak ako to bolo s CLOm ?? Účtovali vám niečo alebo nie ?? Plánujem si ju tiež zaobstarať no neviem, či mi colnící k tomu pripečú aj clo... to by ma potom vyšlo drahšie..
Do 150€/cca 190$ by clo ani DPH účtovat neměli, ale určitě by bylo dobré, kdyby sem lidi napsali za kolik objednávali (kolik deklarovali) a jestli clo platili.
Mám také tušenie, aspoň z nákupu na eBay-i, že ak sa platí clo tak sa k tomu aj automaticky pripočítaca DPH 19%. No neviem či je to pravda.
Oni to clo niekedy prirátajú a niekedy nie. Neviem, 150€ sa mi zdá dosť nízka hranica, keď k tomu človek zoberie pár bateriek, gyro a neviem čo všetko tak sa tá cená zvýši...
bergi píše:mrpilot píše:Ako vidím, HK450ku máte viaceríKto ste objednávali tak ako to bolo s CLOm ?? Účtovali vám niečo alebo nie ?? Plánujem si ju tiež zaobstarať no neviem, či mi colnící k tomu pripečú aj clo... to by ma potom vyšlo drahšie..
Clo ani dph se z tretiho sveta do 150eur asi 200 dolaru neplati.. Radsi tam vzdy napis plnou cenu at nemas potom opletacky s celniky za kraceni dane statu. U nas je za to trest jak za vrazdu.
Do tých 150€ sa myslí aj cena za poštovné ?? Alebo len za tovar ??