Blade MCPX

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
RadekCe

Re: Blade MCPX

#1831 Příspěvek od RadekCe »

Jarmil píše:Moc pekne :), jen tomu neladi ta ploutev.

To RadekCe: dneska mi dosla tahla a jsou ok, sice maj taky z obou stran velk diry, ale drzej.

Tu ploutev bych taky sundal, minimálně na foto :wink:. Jinak super.

Dík za odpověď ohledně těch táhel, kdyby mi ten čep při prvním nacvaknutí táhla na cykliku neprošel skrz tu dírku, tak bych si toho asi ani nevšiml. Je fakt, že to nespadne (drží to stejně jako s původním), ale má to vůli směrem k cyklice. Pak dej vědět, jak ti to lítá? Já dám vědět, co na to Astra, až se dozvím víc.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
Jarmil

#1832 Příspěvek od Jarmil »

RadekCe píše:
Jarmil píše:Moc pekne :), jen tomu neladi ta ploutev.

To RadekCe: dneska mi dosla tahla a jsou ok, sice maj taky z obou stran velk diry, ale drzej.

Tu ploutev bych taky sundal, minimálně na foto :wink:. Jinak super.

Dík za odpověď ohledně těch táhel, kdyby mi ten čep při prvním nacvaknutí táhla na cykliku neprošel skrz tu dírku, tak bych si toho asi ani nevšiml. Je fakt, že to nespadne (drží to stejně jako s původním), ale má to vůli směrem k cyklice. Pak dej vědět, jak ti to lítá? Já dám vědět, co na to Astra, až se dozvím víc.

Snad to zitra stiham, trochu to protahnout a dam vedet.
RadekCe

#1833 Příspěvek od RadekCe »

Já mám další kabinku ve stylu High Voltage :-) Už to byla rychlovka, podle mé předchozí. Je to venku dobře vidět a pořád se směju, když se na ni podívám :D

Tu předchozí jsem (ač jsem myslel, že je nezničitelná) rozflákal v plné rychlosti, když jsem si to uháněl v invertu a popletl si páčku výškovky :lol:
Dokonce jsem zlomil i opravený držák kabinky v místě konce drátu uvnitř plastu a zase to opravil o 3mm delším drátem :-).

Prostě to, co vydrží mCP X je neuvěřitelné. Jen vás nesmí rozhodit cena dílů (pokud to nejde svépomocí opravit), jako některé nejmenované kolegy :wink: (servo je fakt drahé).
Přílohy
dalsi_high_voltage.jpg
DX7s, Phoenix
Jarmil

#1834 Příspěvek od Jarmil »

baui píše:To je kvalita, seltino!! Za kolik to kde prodávají? :D :mrgreen:

Jsem asi dítě neštěstěny, předevčírem ještě bylo skladem http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/WT ... H=hmxg8015 , dneska chci objednat a zruseno :lol: . Me by jebl..
Nemas tam prosim nejakou alternativu, abych nemusel moc kuchat ram?

Edit: pardon, koukam ze uz neprodavaj jako set, ale solo maj oboje. Jen zas blbe koukam.
Naposledy upravil(a) Jarmil dne stř 30.11.2011 21:16, celkem upraveno 1 x.
Jarmil

#1835 Příspěvek od Jarmil »

RadekCe píše:Já mám další kabinku ve stylu High Voltage :-) Už to byla rychlovka, podle mé předchozí. Je to venku dobře vidět a pořád se směju, když se na ni podívám :D

Tu předchozí jsem (ač jsem myslel, že je nezničitelná) rozflákal v plné rychlosti, když jsem si to uháněl v invertu a popletl si páčku výškovky :lol:
Dokonce jsem zlomil i opravený držák kabinky v místě konce drátu uvnitř plastu a zase to opravil o 3mm delším drátem :-).

Prostě to, co vydrží mCP X je neuvěřitelné. Jen vás nesmí rozhodit cena dílů (pokud to nejde svépomocí opravit), jako některé nejmenované kolegy :wink: (servo je fakt drahé).

Budu se muset tvyma barvama trosku inspirovat, na dalku je orientace spatna, zvlast proti lesu a to pekne pocasi do toho :D . Asi vystouram v praci taky par samolepek.
Tsisters

#1836 Příspěvek od Tsisters »

Mám pocit,že kabinka vlivem nižší teploty se stává křehkou,jsem to tady už psal,taky jsem jednu pěkně rozstřelil :-).Není problém udělat další,už mám doma i nějaké v zásobě :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
ST
Kontaktovat uživatele:

#1837 Příspěvek od ST »

RadekCe píše:Já mám další kabinku ve stylu High Voltage :-) Už to byla rychlovka, podle mé předchozí. Je to venku dobře vidět a pořád se směju, když se na ni podívám :D

On tě ten humor přejde, až se ti to začne sypat... A jako narvat desítku do tohodle prcka asi není žádný problém. Tohle, ale není moje cesta.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
RadekCe

#1838 Příspěvek od RadekCe »

Tsisters píše:Mám pocit,že kabinka vlivem nižší teploty se stává křehkou,jsem to tady už psal,taky jsem jednu pěkně rozstřelil :-).Není problém udělat další,už mám doma i nějaké v zásobě :-)

S tou teplotou je to možné, ale tohle nebyl ten případ :lol:. Jinak kabinka fakt super, vydržela víc, jak originál. S těma v zásobě tě beru za slovo :-). Určitě se ozvu :wink: .
DX7s, Phoenix
Tsisters

#1839 Příspěvek od Tsisters »

Neboj,určitě nepochybí :-)
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
RadekCe

#1840 Příspěvek od RadekCe »

ST píše:Já jsem s tím moc nenalítal protože se na tom krumlu pořád něco sere. Tak jak jsem byl nadšenej ze začátku, tak mě to nadšení už přechází. Je to předraženej krumpl a vyhozený peníze. Prostě na kvalitu mCPX jsem maximálně nasranej. Ještě že mám kde relaxovat u letadel. Prostě hnus velebnosti. A nikdy víc. :( :( :(

Já to mám asi naopak? Za necelé 2 měsíce jsem nalítal asi 200 baterek a "neposralo" se mi na něm ještě nic. Tak jak jsem byl nadšený ze začátku, tak teď jsem ještě více! Cena náhradních dílů je to první, na co se u nového "stroje" dívám a vyhozené peníze by bylo, kdybych koupil místo mCP X cokoliv jiného.
Jediné, co jsem do toho zatím investoval, byl podvozek, uhlíková tyč a 2 kabinky od Tsisters (celkem 294Kč). Vše ostatní jsem si opravil. Dopoledne lítám, odpoledne nabíjím a večer opravuju :wink:
PS: Jak už jsem psal ... to co mi dal mCP X za 1 týden, mi nedala 450ka za půl roku.
DX7s, Phoenix
seltino

#1841 Příspěvek od seltino »

lidi, ta kabinka co jsem tu dal to je jen návrh:)
výroba zabrala 5minut, je to jen lístek papíru obarvený a přidělaný na bok MCPX :D
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
ST
Kontaktovat uživatele:

#1842 Příspěvek od ST »

Ano já se taky nechci dohadovat o užitné hodnotě mCPX. To je celkem jasný. Ale já těch 200 + baterek vylítal za měsíc a v současné době mám minimálně přez 400 baterek. Včera už mi to servo neblblo, tak to snad bude OK. Spíš by mě zajímalo jaké by bylo polítání s 450 - 500 řadou po zkušenostech s MCPx. Nelítám žádný vopičárny ani inverty, zatím jen osmičky, kroužky a visení ve všech polohách v normální letu.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#1843 Příspěvek od Gattor »

RadekCe píše:
ST píše:...Dopoledne lítám, odpoledne nabíjím a večer opravuju :wink:
PS: Jak už jsem psal ... to co mi dal mCP X za 1 týden, mi nedala 450ka za půl roku.

a kdy chodis do prace? :)
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
seltino

#1844 Příspěvek od seltino »

třeba nechodí, třeba je povoláním syn :mrgreen: :mrgreen:
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
seltino

#1845 Příspěvek od seltino »

ST píše:Ano já se taky nechci dohadovat o užitné hodnotě mCPX. To je celkem jasný. Ale já těch 200 + baterek vylítal za měsíc a v současné době mám minimálně přez 400 baterek. Včera už mi to servo neblblo, tak to snad bude OK. Spíš by mě zajímalo jaké by bylo polítání s 450 - 500 řadou po zkušenostech s MCPx. Nelítám žádný vopičárny ani inverty, zatím jen osmičky, kroužky a visení ve všech polohách v normální letu.

ahoj, pokud s mcpx nepadáš, nebudš padat při stejném stylu letu ani s větší heli. Když jsem přešel já na svuj první větší vrťas právě z MCPX a letadel.

Obavy samozřejmě byly, ale po pár baterkách jsem strach odboural a zjistil jsem, že je to do pohody, s větší heli je tak nějak na všechno čas a je stabilnější (samozřejmě závisí na nastavení).

Co se týče té užitné hodnoty, tak ta je myslím nepřekonatelná. Já nalétal s mcpx během pár měsícu cca 700 baterek. Kdybys tolik baterek odlétas větší heli, určitě by taky chtělo pár věcí vyměnit i za předpokladu, že by jsi neboural :)
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“