ST píše:Ano já se taky nechci dohadovat o užitné hodnotě mCPX. To je celkem jasný. Ale já těch 200 + baterek vylítal za měsíc a v současné době mám minimálně přez 400 baterek. Včera už mi to servo neblblo, tak to snad bude OK. Spíš by mě zajímalo jaké by bylo polítání s 450 - 500 řadou po zkušenostech s MCPx. Nelítám žádný vopičárny ani inverty, zatím jen osmičky, kroužky a visení ve všech polohách v normální letu.
ahoj, pokud s mcpx nepadáš, nebudš padat při stejném stylu letu ani s větší heli. Když jsem přešel já na svuj první větší vrťas právě z MCPX a letadel.
Obavy samozřejmě byly, ale po pár baterkách jsem strach odboural a zjistil jsem, že je to do pohody, s větší heli je tak nějak na všechno čas a je stabilnější (samozřejmě závisí na nastavení).
Co se týče té užitné hodnoty, tak ta je myslím nepřekonatelná. Já nalétal s mcpx během pár měsícu cca 700 baterek. Kdybys tolik baterek odlétas větší heli, určitě by taky chtělo pár věcí vyměnit i za předpokladu, že by jsi neboural

MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg