Lítám taky na nižší RPMko, přesně sám nevím, též nevlastním měřák otáček. Křívku plynu mám 50-50-50-62,5-70 a regl mám Foxy 45A.
Včera jsem po 8 minutovém letu do jedné Gensky doplnil +-1350mAh. Druhou jsem testnul než jí regl uřízl (nastaveno 3,6V) a dal jsem 14minut. Jsem čuměl jak na ježíška
Do té jsem násladně při nabíjení vrátil kolem 2050mAh.
Dnes mám v plánu zkusit na reglu zapnout Governor.
Jinak když už si nakousnul ten zisk gyra. Lítám běžně na HL. Včera jsem chtěl zkusit letět na Normál (chtěl jsem potrénovat pro maketovej let) ale musel jsem dost páčkovat ocas, protože když jsem knipl pustil tak se helina roztáčela do protisměru hodin. Asi tam je nějakej fígl, kterej nevím. Když jsem totiž pročítal vlákna, jak na maketovej let, tak tam doporučovali právě na ocas normál, že pak ocas v zakrutách pěkně kopíruje směr letu.
Plus jsem včera na Beastu ladil menu bodu F - předkompenzace kroutícího momentu. Když totiž vezmu z prudka za knipl kolektivu až na max, tak se mi šoupne kousek ocas bokem. Zkoušel jsem všechny možnosti, ale výsledek se mi zdál pořád stejný. Nemůžou to dělat listy vrtulky? Mám tam obyčejný plastový hranáče a zdá se mi že prostě nevyvinou takovej moment aby ocas udržely na místě.