Zkoušel jsem závěsy z jakési textilní samolepky od Hořejšího ( na křidélka, ještě před barvením), a standardní 3M průhlednou lepenku na VOP (už po barvě), pokud je dobře připravený podklad, funguje obojí. Já měl hnusný šedý LW-PLA, proto jsem přes něj dával barvu. Ale třeba žlutý, ze které jsme tiskli Pipera určitě barvit netřeba. Závěsy z pásky standardně oboustrané, jako se dělalo i na klasických stavbách. Určitě se vyplatí pod pásku to lehce natřít zředěným chemoprenem a nechat ho zcela zaschnout - zejména na nebarveném povrchu to pak drží podstatně líp. Skvěle pod pásku funguje i UHUPOR. Neošetřené LW-PLA je chlupatý (uvidíš silnou lupou), to lepidlo podstatně zvedne přilnavost. Ale je fakt třeba to nechat před lepením zaschnout (aspoň 1/2 hodiny). Patlat samozřejmě jen pod páskou, nicméně lihem nebo benzinem se přesahy lepidla daj rozumě smýt (LW-PLA to nežere).
Eclipson v návodu používá něco jako PowerTape, asi by fungovala taky dobře.
Větších letadel taky netřeba se bát - já mám třeba Eclipsona S (180cm), na kterém jsem si chtěl ověřit řízení se čtyřservovým křídlem, a létá krásně.