Hoki píše:Kabriolin píše:Já toho svého ještě ani neměl v ruce...
A to už jseš velkej kluk
Velke open kombatove klani - prvotni napady
Hoki píše:Vzduchoplavec píše:Mam tedy trapne Mustanga od Masika, ale zato s originalni kamuflazi. Jen ji jeste budu muset malicko obnovit,. protoze zub cau uz ji znacne nahlodal.[/b]
A jakou to kamufláž máš na mysli. koukal jsem na světová letadla a Mustang jich tam má pěknou spoustu. Já pro své rekre lítání asi zvolím Miss Amerika. Jinak se mi líbí ta kombinace světle modrá + žlutá + stříbrná či šedá.
Kamufláž pěkná , ale budeš mít problem s tím startovat v EPA
zbek
aircombat
aircombat
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Hoki: Miss America je pekna. Ja jsem zvolil ovsem takovy vlastni mix - viz galerie. (ted zrovna docasne nejede).
Vcerajsem jeste nabarvil okraje kridel jinou cervenou. Bohzuel hnusnejsi (spis oranzova), protoze ta puvodni mi dosla - ale zese to snad bude lepe videt...
Jinak co se 6.5 ccm Mustanga tyce, tak jedine mimo soutez...
zbek: Prave nutnost dobove kamuflaze je hodne svazujici pro ucast na EPA, ale chapu to... Nicmene pro tento "nas" kombat, muse byt kamuflaz klidne zluta s ruzovymi kvetinkami...
Vcerajsem jeste nabarvil okraje kridel jinou cervenou. Bohzuel hnusnejsi (spis oranzova), protoze ta puvodni mi dosla - ale zese to snad bude lepe videt...
Jinak co se 6.5 ccm Mustanga tyce, tak jedine mimo soutez...
zbek: Prave nutnost dobove kamuflaze je hodne svazujici pro ucast na EPA, ale chapu to... Nicmene pro tento "nas" kombat, muse byt kamuflaz klidne zluta s ruzovymi kvetinkami...
Pro všechny kritiky, já do soubojů nejdu. Nebudu Vám votroci dělat snadný cíl
Já to mám na své rekre lítání mezi topoli na dostihovém závodišti:
http://www.hokana.wz.cz/?text=86
http://www.hokana.wz.cz/?text=86
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: