DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
http://www.gigacomputer.cz/zbozi/750815 ... -16gb.html
Toto je asi to nejlevnější co se dá sehnat, předpokládám, že to na tom pošlape, když to zmiňuje samotný DJI, že?
Toto je asi to nejlevnější co se dá sehnat, předpokládám, že to na tom pošlape, když to zmiňuje samotný DJI, že?
A pijde to tedy na Nexus 7 první generace když je tam ta nvidia tegra?
- gardenroute
Zkousel jsem manzelcin Nex7 "druhé generace", na tom to slo. Ten je ale myslim i zminen v compatibility listu...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Nevím jak na P3, ale N7 (2012, tedy asi první generace?) na P2 Vision+ nefunguje.
Má zmíněný N7II (odkaz o 2 příspěvky výše) e-kompas?
Má zmíněný N7II (odkaz o 2 příspěvky výše) e-kompas?
Bol som zvedaví na túto aplikáciu na Phantom 3-ku a nainštaloval som si to do Samsung Galaxy S3. V aplikácii sa dá pohybovať, takže neviem či to môžem brať ako že mi to funguje?!
P1, P2, P3P
www.youtube.com/tomi79rv
www.youtube.com/tomi79rv
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
- gardenroute
Nevsiml jsem si, pokud mas nejakou alergii na Samsung, mel by jsi to sve "HP co dostanes návdavkem k NTB" zkontrolovat v listu kompatibility na DJI webu, prip. v uživatelských diskuzích na RCG a PP, to je tak slozite ?
A pokud někdo jiz několik prispevku zpet napise cosi o pozadavku na nVidia Tegra, muze to byt i mj. Shield, na které mimoch. jde i HDMI vystup napr. pro videobrýle, alepson dle rady review... Me to treba bezi na profi tabletu Fujitsu M532 a S. Galaxy 5ce. Ale představa, ze bych me pilotovat ptaaka přes telefon je pro me jaksi uchylna
A pokud někdo jiz několik prispevku zpet napise cosi o pozadavku na nVidia Tegra, muze to byt i mj. Shield, na které mimoch. jde i HDMI vystup napr. pro videobrýle, alepson dle rady review... Me to treba bezi na profi tabletu Fujitsu M532 a S. Galaxy 5ce. Ale představa, ze bych me pilotovat ptaaka přes telefon je pro me jaksi uchylna
- HonzaHenzl
tohle jste viděli?
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... Alarm.html
http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... Alarm.html
Zdravím všechny
je někde detailní srovnání výhod / nevýhod mezi phantom 3 a walkerou X4 ? .
Když se v tom chvíli šťourám, tak to mám 50/50 a prostě nevím do kterého jít, každý má své výhody a nevýhody.
Ideálně někdo kdo měl v ruce oba a umí o nich něco detailějšího napsat
Jan
je někde detailní srovnání výhod / nevýhod mezi phantom 3 a walkerou X4 ? .
Když se v tom chvíli šťourám, tak to mám 50/50 a prostě nevím do kterého jít, každý má své výhody a nevýhody.
Ideálně někdo kdo měl v ruce oba a umí o nich něco detailějšího napsat
Jan
HP Slate7 Voicetab na P3A funguje. Akorát ze začátku to zobrazovalo chybu pri vstupu do obchodu.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
Otázka,
lze ovládání od phantoma 3 použít i pro jiné rc modely ?
Někde jsem viděl zahlédl light bridge elektroniku , takže by to mohlo jít ?
Sorry jsem totální amatér
lze ovládání od phantoma 3 použít i pro jiné rc modely ?
Někde jsem viděl zahlédl light bridge elektroniku , takže by to mohlo jít ?
Sorry jsem totální amatér
- gardenroute
To bude asi problém, možná jiná podobná koptéra také s L.B., ale např. Inspire s tím spárovat nelze. Je tam rada funkci, spojenych primo s P3.
Naopak ano, tzn. kontroler od I1 lze sparovat s P3. Je to mj. nyní dosud jedina moznost, jak získat HDMI vystup na LB primo na kontroleru.
Naopak ano, tzn. kontroler od I1 lze sparovat s P3. Je to mj. nyní dosud jedina moznost, jak získat HDMI vystup na LB primo na kontroleru.
Zdravim,
chci se zeptat jestli už máte někdo srovnání Phantoma 3 se staršíma modelama. Chci investovat + - 30k a verze advanced se mi jeví jako nejzajímavější. Něco už sem pročetl, ale chci znát Váš názor. Chci používat hlavně k focení, ale i na video určitě dojde.
Díky
chci se zeptat jestli už máte někdo srovnání Phantoma 3 se staršíma modelama. Chci investovat + - 30k a verze advanced se mi jeví jako nejzajímavější. Něco už sem pročetl, ale chci znát Váš názor. Chci používat hlavně k focení, ale i na video určitě dojde.
Díky
- gardenroute
O jaké srovnání a čeho se ti jedna? O P3 toho bylo napsáno tolik, vč. technickych detailu...
Na focení verze Advanced určitě OK.
Na focení verze Advanced určitě OK.
-
salamander
Kúp P3 a nešpekuluj, inak P dvojek máš v bazáre nabadej .