Tak za pomoci rozprašovače s vodou se mi podařilo potáhnout i zbývající třetinu křídla, z té třetiny, co jsem jí zmršil minule, jsem odstranil (no odstranil... serval

) ze spodní části potah a potáhnul to zespoda znovu a nechal vyschnout. Samozřejmě se to zkroutilo a samozřejmě každá třetina křídla nevhodným směrem. Nakonec to vyřešilo ještě jedno orosení a něco málo trpělivé práce s fénem, teď to konečně vypadá jako křídlo a ne jako vrtule. Ano, estetická stránka věci mírně utrpěla, ale aspoň je vidět, že je to originální rukodělný výrobek

.
Navíc se mi podařilo i najít vhodnou VOP, takže už "jen" SOP a nějaký kus trupu a bude to na zálet... Jo ještě nějakej ten kužel... Budu u Houšky zase dělat rozruch, až si budu skládat sestavu 10x6 listí, které musí pasovat do nějakého 35mm (nebo lépe 30mm) MPJET kuželu a to celé s 3mm kleštinou. A když se mi tu kombinace nepodaří najít, tak to budu skládat z náhradních dílů...
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...