rc souprava okolo 5000 kč
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
- bayerische
Re: rc souprava okolo 5000 kč
Koupil jsem si po dlouhém výběru MX 12 a jsem velmi spokojen. Jen mi chyběl český manuál, ale půjčil jsem si od Matěje u Reicharda na MX 20 a už se tím pomalu prokousávám-za ty peníze to umí neskutečný věci. Jen kdyby ty přijímače nebyli tak drahý... Nenašel někdo nějaký kompatibilní přijímač ??? Je shop, který dá dobrou cenu? Potřeboval bych minimálně tři
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
bayerische píše:Koupil jsem si po dlouhém výběru MX 12 a jsem velmi spokojen. Jen mi chyběl český manuál, ale půjčil jsem si od Matěje u Reicharda na MX 20 a už se tím pomalu prokousávám-za ty peníze to umí neskutečný věci. Jen kdyby ty přijímače nebyli tak drahý... Nenašel někdo nějaký kompatibilní přijímač ??? Je shop, který dá dobrou cenu? Potřeboval bych minimálně tři
Žádné oranžádý Hott se zatím asi nekonají
- mike97
- Kontaktovat uživatele:
Také by mě ty přijímače zajímaly. Zatím mám jedno éro, takže to je v klidu, ale budu kupovat další.
Neměla náhodou minulá řada vysílačů od graupnera také hott systém? Jestli ano a číňané neudělali napodobeninu v tu dobu, tak ji podle mého neudělají ani teď.
Neměla náhodou minulá řada vysílačů od graupnera také hott systém? Jestli ano a číňané neudělali napodobeninu v tu dobu, tak ji podle mého neudělají ani teď.
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Bohužel HOTT žádné Orange nemá.