rc souprava okolo 5000 kč

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Odpovědět

Která kombinace je lepší?

Turnigy t9x v2
38
60%
Spektrum dx6i + orange přijímač
25
40%

Celkem hlasů: 63

Zpráva
Autor
bayerische

Re: rc souprava okolo 5000 kč

#181 Příspěvek od bayerische »

Koupil jsem si po dlouhém výběru MX 12 a jsem velmi spokojen. Jen mi chyběl český manuál, ale půjčil jsem si od Matěje u Reicharda na MX 20 a už se tím pomalu prokousávám-za ty peníze to umí neskutečný věci. Jen kdyby ty přijímače nebyli tak drahý... Nenašel někdo nějaký kompatibilní přijímač ??? Je shop, který dá dobrou cenu? Potřeboval bych minimálně tři
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
gasolin

#182 Příspěvek od gasolin »

bayerische píše:Koupil jsem si po dlouhém výběru MX 12 a jsem velmi spokojen. Jen mi chyběl český manuál, ale půjčil jsem si od Matěje u Reicharda na MX 20 a už se tím pomalu prokousávám-za ty peníze to umí neskutečný věci. Jen kdyby ty přijímače nebyli tak drahý... Nenašel někdo nějaký kompatibilní přijímač ??? Je shop, který dá dobrou cenu? Potřeboval bych minimálně tři

Žádné oranžádý Hott se zatím asi nekonají :roll: taky jsem brečel když jsem si kupoval druhý přijímač a pak GPS a teď si říkám jestli to neprodat a nevzít mx20 :D Má to výhodu, dřív jsem sbíral všechno co lítalo a rval do všeho oranžády...teď mám tři lítadla a zbytek šlo z domu...stejně to všechno nešlo provozovat. Prohazuji zatím přijímač mezi dvěma letadlama...protože většinou tahám heli a jedno éro a prohození přjímače je otázka 1 minuty...jen přehodit přijímač, přepnout model a hotovo....jediné, kde ho mám na stálo je heli...
mike97
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od mike97 »

Také by mě ty přijímače zajímaly. Zatím mám jedno éro, takže to je v klidu, ale budu kupovat další.
Neměla náhodou minulá řada vysílačů od graupnera také hott systém? Jestli ano a číňané neudělali napodobeninu v tu dobu, tak ji podle mého neudělají ani teď.
Graupner mx-12 HoTT + Easy glider pro, Funcub ve výstavbě
Spektrum dx3r + Xray T3 - závodní sféra
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od Pajas »

Bohužel HOTT žádné Orange nemá.
Odpovědět

Zpět na „Výběr vysílače“