vitousek píše:Sleduji předpověď na www.YR.NO a na Ústí hlásili od 15h déšť. Právě tady byla bouřka a na silnici potoky. Pro Prahu na zítra polojasno - pravděpodobně dorazím
Nastal u mě malej problém:D při stěhování mě slítnula skříňka na motorovej kryt, kterej sem udělal právě na akci:-D takže zase dorazim bez moto krytu:-D Takže se nikdo nebude smát....
H1N1 píše:Nastal u mě malej problém:D při stěhování mě slítnula skříňka na motorovej kryt, kterej sem udělal právě na akci:-D takže zase dorazim bez moto krytu:-D Takže se nikdo nebude smát....
neeee nebude
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341 www.rctomas.webnode.cz
H1N1 píše:Nastal u mě malej problém:D při stěhování mě slítnula skříňka na motorovej kryt, kterej sem udělal právě na akci:-D takže zase dorazim bez moto krytu:-D Takže se nikdo nebude smát....
TomasC píše:Předpokládám, že se zítra uvidíme, tak je čas na organizační věci.
Organizace létání: Křížky: místo pro piloty v akci. Zelená zóna: akrobaty, větroně, větší množství modelů najednou. Žlutá zóna: epp- akrobaty, vrtulníky, předpokládá se přistání k noze Červená: Startovní a přistávací zóna pro zelenou. Opatrně, zodpovědně!!! Hlavně pozor na diváky a ostatní piloty.
Modely se budou nacházet ve vzduchu JEN nad těmito zónami!!!!! NIKDE JINDE.
Směrem od letiště si zóny prodlužte do nekonečna.
Vše je samozřejmě o dohodě, kromě bezpečnosti a ohleduplnosti.
Tome nevadí , že přijedu jen na pokec... Viking odešel do leteckého nebe, tak než bude nový chvilku to potrvá.
ja osobne si myslim ze ani nejde tak o ceny jak o to si pokecat a pokochat se... pripadne si pekne zalitat... ja se bohuzel nepridam byt bych chtel akce je moc z ruky...