Baterie do Turnigy 9x
Re: Baterie do Turnigy 9x
Ty klece jsou dělaný tak, že kontaktem je nýtek rozepřený v díře v plastu a pod ten nýtek je zastrčenej drátek. To znamená že ten drátek je drženej mezi kouskem nýtku a z druhé strany přitlačovaný relativmě měkkým plastem. Nic tam není pájené. Ty AA články jsou tam nacpaný dost nafest a tím to plastový pouzdro různě deformujou a mezi těma drátkama a nýtkama vznikají různé přechodové odpory.
toty píše:Baterie je pasé, nevejde se k vysílačce a HK mě to do CZ nepošle. Takže ji budu objednávat separé, takže se kouknu na EU trh...
Bydliště máš uvedeno kousek od Prahy. Pokud budeš mít v dohledné době cestu do Prahy tak si to kup v eshopu viz tento odkaz kde tu lipolku mají momentálně skladem a po telefonu se s nimi domluv na možnosti osobního převzetí v Praze jak uvádějí v popisu viz tento odkaz (pozn. adresa, na které je možné osobní vyzvednutí je od tebe vzdálena cca 15 km). Z EU skladu Hobbykingu by tě ta lipolka vyšla s poštovným momentálně dráž na cca 500 Kč zatímco v tom pražském eshopu vyjde 448 Kč včetně DPH a poštovné platit nebudeš když to máš za humny tak si ji u nich vyzvedneš osobně.
Díky, dyk jsem psal, že se kouknu na EU trh...to je přeci i CZ 
Rozhodl jsem se to celé objednat z rc-levneji (rx,tx,baterie), kde sice něco připlatím,ale nahrají FW, nechají konektor na programování,odpor na SIM a teď řeším i úpravu na lipol. Málo volného času, mě zařadilo do generace "plug & play"
a 2 roky záruky taky není k zahození...
Rozhodl jsem se to celé objednat z rc-levneji (rx,tx,baterie), kde sice něco připlatím,ale nahrají FW, nechají konektor na programování,odpor na SIM a teď řeším i úpravu na lipol. Málo volného času, mě zařadilo do generace "plug & play"
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Používám také, zatím první sezónu, tohle http://www.rc-foto.cz/produkt/akumulato ... 50-mah-1c/ navíc ten obchod nabízí nakrimpování potřebných konektorů.
Brej den, mám jeden dotaz. Provozuje někdo 9x s 2S akumulátory, nebo musí být 3S
Dík Martin
Dík Martin
staci 2S, mam spravenu baterku z 2ks 18650 protected bateriek.
Nepouzivam origo modul, ale aj ten mi isiel.
Nepouzivam origo modul, ale aj ten mi isiel.
Soft má přehranej, takže si můžu nastavit vypínací napětí jak potřebuju, jen sem nevěděl, jestli to pojede na 2S. Dík