Tak jsem si včera s Mini Titanem pěkně zalítal...

Jako vždy předstartovní kontrola, start, osmička, nastoupání asi tak do 15 metrů, jeden výkrut zleva do prava, to samý na druhou stranu, otočka vlevo... kurňa... nějaká divná... pomalá... otáčky jdou dolu, trošku kolísaji... rychle na přistání... Stroj byl ode mě asi tak 30-40 metrů, vejška 10-15 metrů. Vlevo pole, vpravo pole, uprostřed cesta s vyjetejma kolejema od aut, na ktrerou jinak přistávám asi tak 5 metrů od sebe. Jelikož jsem přistával na vzdálenost asi 20 metrů a nechtěl jsem to posadit do obilí, tak jsem dal autorotaci ve 2 metrech (možná brzo) a dosednul jsem na okraj cesty mimo koleje a středovej pás taky zarostlej nižším obilím. Stroj se po dopadu s minimem energie v rotoru po líznutí stonků obilí převrátil na pravej bok. Naštěstí jediná škoda je asi nepatrnej otisk listu rotoru na ocasní trubce. Stroj má nalítáno 45 hodin a tohle byla první havárie. Regulátor po odpojení baterie horkej jako sviňa. Po vychladnutí jsem odpojil serva a změřil BEC - v pohodě, jen motor nezapípá. Serva jsem zapojil do přijímače - všechny v pořádku, gyro se po zapnutí inicializuje - motor NIC. Takže asi odešlo řízení motoru v regulátoru (na 99%) nebo motor (nechávám 1%) - otestuju dneska večer, až si nějakej motor půjčím od souseda. Jinej regulátor na vyzkoušení nemám, ale i takhle to snad bude stačit.
Letu zdar!