Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
mancusco

ale takhle ne

#181 Příspěvek od mancusco »

ViŤaak píše:Přihlašovací údaje bys tam nedával?a jak se tam mám přihlašovat po registraci.Pokud to funguje tak jak říkáš že každá platba mě odkáže na PayPal stránky kde se musím přihlásit a potvrdit to.Je na to nějakej fígl?

samozřejmě jinam, než na paypal :D, ledaže by ti někdo nasadil do PC keylogger, ale to ti pak už není pomoci :lol:
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
ViŤaak

#182 Příspěvek od ViŤaak »

:D.No projíždím HobbyKing a moc dílů na mSR tam nevidím zatím.
mancusco

Správně

#183 Příspěvek od mancusco »

ViŤaak píše::D.No projíždím HobbyKing a moc dílů na mSR tam nevidím zatím.

není tam nic

ale chtěl jsi toto, ne?

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... ium_Etc%29
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
ViŤaak

#184 Příspěvek od ViŤaak »

Jo a taky toto a skusim udelat svou bateri se Zippy 240mAh 20c. http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=9727
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od Gattor »

nezkousel jste nekdo dosah setove vysilacky? lepereceno, ulitlo vam to nekdy, co se stane, kdyz se dostanu za dosah?
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od Lukash »

gattor: Odhaduju, že to se ti těžko někdy stane. Dosah to má na tuty "donevidim" :)

Chtěl bych se zeptat, co jsou to ty náhradní díly GD? Většina je dražších, jen listy jsou levnější... Co je to za materiál? V čem se liší (krom toho, že maj vyblitou barvu?)
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od Rajny »

svitej ve tme :-) neco ve smyslu Glow in Dark :-)
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od Yoshi.CZ »

ViŤaak píše:Mancusco- ty obědnáváš na HobbyKing.com?Jaké máš skušenosti,jak platíš a jaka je doba dodání.Skusil bych tam něco obědnat ale nemám int.bankovnictví ani jiné skušenosti s nákupem přes internet.Díky.

Přes internet jedině PayPal :-) je to bezpečně ... hlavně co se týká objednávání z Číny .. protože sice zadáváte veškeré udaje o platební kartě do systému PayPal (při registraci, a vytváření účtu) ... ale pak se jen přihlásíte a odešlete platbu přes PayPal ... a žádné tyto informace prodejce nikdy neuvidí ... tak proto hlavne PayPal !!!

BTW: mSR je prostě "the Best of ... " :D
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Gattor píše:nezkousel jste nekdo dosah setove vysilacky? lepereceno, ulitlo vam to nekdy, co se stane, kdyz se dostanu za dosah?

... spadne :D
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od Yoshi.CZ »

Lukash píše:gattor: Odhaduju, že to se ti těžko někdy stane. Dosah to má na tuty "donevidim" :)

Chtěl bych se zeptat, co jsou to ty náhradní díly GD? Většina je dražších, jen listy jsou levnější... Co je to za materiál? V čem se liší (krom toho, že maj vyblitou barvu?)

Když je pořádně nasvítíš ... tak potom svítěj ve tmě... vypadá to úžasně ... a dá se stím létat při vypnutém osvětlení :-) obvzlášť mSR .. protože ta modrá dioda je pěkně viděť a snadno poznáš kde je předek :D
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
Lukash
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od Lukash »

Tak to je jiná! Jdu objednávat. Díkes :)
Pablo2

#192 Příspěvek od Pablo2 »

Gattor> Já jsem toho Sppirita neměřil ale zdál se mi stejně velký jako mSR, možná ,že je o něco větší ale jen o málo - max. tak 2 cm.
dj_krata
Kontaktovat uživatele:

blade mSR

#193 Příspěvek od dj_krata »

hezky den panove chtel jsem se zeptat jesli tato heli je potreba nak mechanicky seridit jako u klasice heli nebo uz je nak serizena od vyrobce a staci jen na binovat a litat? popripadne co je potreba nastavit ve vysilacce a co na vrtulniku.

kolega totiz tuto heli poridil a pujcil mi ji abych ji prolitnul a moc dobre se mi stim nelitalo na jdednu stranu zatacela lip na druhou hure a jeste se propadala.a dopredu moc litat nechtela...jinak co vim teziste mel v pohode.

dik za info :-)
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

Re: blade mSR

#194 Příspěvek od Yoshi.CZ »

dj_krata píše:hezky den panove chtel jsem se zeptat jesli tato heli je potreba nak mechanicky seridit jako u klasice heli nebo uz je nak serizena od vyrobce a staci jen na binovat a litat? popripadne co je potreba nastavit ve vysilacce a co na vrtulniku.

kolega totiz tuto heli poridil a pujcil mi ji abych ji prolitnul a moc dobre se mi stim nelitalo na jdednu stranu zatacela lip na druhou hure a jeste se propadala.a dopredu moc litat nechtela...jinak co vim teziste mel v pohode.

Kromě vytrimovani jsem s tím nic nedělal a leta super :-)
Yoshi.CZ

TX - JR DSX9
dj_krata
Kontaktovat uživatele:

Re: blade mSR

#195 Příspěvek od dj_krata »

Yoshi.CZ píše:
dj_krata píše:hezky den panove chtel jsem se zeptat jesli tato heli je potreba nak mechanicky seridit jako u klasice heli nebo uz je nak serizena od vyrobce a staci jen na binovat a litat? popripadne co je potreba nastavit ve vysilacce a co na vrtulniku.

Kromě vytrimovani jsem s tím nic nedělal a leta super :-)

a co vysilacka?nastaveni?
JR DSX7, T-Rex 450PRO FBL beastX , T-Rex 600 EFL beastX , RC-Factory Sbach , DJI f550 naza-m V2
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“