DJI - Phantom 3
Re: DJI - Phantom 3
Nabíječka má 100W místo 50w tuším. Jinak jak píšeš.
Ale na dji. Com máš po zaškrtnutí porovnávač.
Ale na dji. Com máš po zaškrtnutí porovnávač.
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
-
phantom3aaadvanced
P3p má akorát rychlejší nabíječku,jinak lepší kameru. A jinak není rozdíl v ničem.
Jinak bych si dal pozor na ty praskliny-poznas na nich kolik je s ním nalitáno.
Potom v letu jak přesně visí na jednom bodě,a jestli se nějak nechveje když stojí na jednom bodě (nejlíp kouknout když je metr nad zemí na jednom bodě).
A v poslední řadě na baterku,kolik má cyklu - to se pozná jak v aplikaci dji kolik má ciklu, tak když podržíš tlačítko na baterce 5 sekund.
A ještě prověřit ve vzduchu pokročilé funkce-navrat domu tlačítkem na vysílači a pak třeba kroužení kolem bodu. Na těchto dvou funkcích poznáš jak je přesný kompas a potažmo celá elektronika dronu.
Jinak ještě jestli jde nabit vysílač doplna,občas se stává že se po čase "zblázní" elektronika ve vysílači a nejde dobít vysílač.
Jinak bych si dal pozor na ty praskliny-poznas na nich kolik je s ním nalitáno.
Potom v letu jak přesně visí na jednom bodě,a jestli se nějak nechveje když stojí na jednom bodě (nejlíp kouknout když je metr nad zemí na jednom bodě).
A v poslední řadě na baterku,kolik má cyklu - to se pozná jak v aplikaci dji kolik má ciklu, tak když podržíš tlačítko na baterce 5 sekund.
A ještě prověřit ve vzduchu pokročilé funkce-navrat domu tlačítkem na vysílači a pak třeba kroužení kolem bodu. Na těchto dvou funkcích poznáš jak je přesný kompas a potažmo celá elektronika dronu.
Jinak ještě jestli jde nabit vysílač doplna,občas se stává že se po čase "zblázní" elektronika ve vysílači a nejde dobít vysílač.
Kolega mal DJI P2 kopterku, takze urcite vie ako preverit a na co zamerat (visenie na mieste, kruzenie okolo objektu...a pod). Skor ho asi zaujimalo, ake ma slabiny/minusy DJI P3A alebo P3P kopterka...
Tiez by som si dal pozor na jello.... moze to znacit cokolvek, od vibracii motorov, vrtul az po zly gimbal.....
Tiez by som si dal pozor na jello.... moze to znacit cokolvek, od vibracii motorov, vrtul az po zly gimbal.....
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
romko1 píše:Tiez som niekedy rozmyslal nad vymenou za karbonove (lahsie, vyssia vydrz baterie) avsak nebolo mi to doporucene, z dovodu moznych vacsich vibracii a ich prenosu na samotne motorceky... tak som od toho zameru upustil
Ak vsak sa mylim prosim opravte ma. D.
Tieto sa mi inak pozdavaju:
https://www.ebay.com/itm/4-Propellers-F ... 0011.m1850
Má nějaký význam dávat na DJI třílisté vrtule?
https://www.banggood.com/1-Pair-9450-Carbon-Fiber-Propellers-Self-locking-3-Blade-Props-for-DJI-Phantom-2-Phantom-3-RC-Drone-p-1228793.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
Rozdíly minimální. Na Y.T. jsem před pár lety viděl video. Visely oby typy stejně s rozdílem minuty a hlukem stejným.
Já osobně bych neměl klid s neorigo. Ale je fakt že až mi doslouží tak to asi risknu.
Já osobně bych neměl klid s neorigo. Ale je fakt že až mi doslouží tak to asi risknu.
Zdar, fungují nějaké FPV brýle na P3S? Popřípadě jaké a jak se připojují.
Předem děkuji za odpovědi.
Jakékoli co mají hdmi vstup a do tabletu s hdmi výstupem, nebo je krabička na ovladač P3 a ta má taky hdmi výstup.
Aha. Děkuji.
Po natočení phantomem, jaký soft pro střih videa používáte? Já používám "openshot video editor". Je zdarma a v češtině.
kudr píše:Zdar, fungují nějaké FPV brýle na P3S? Popřípadě jaké a jak se připojují.
používám VR a v nich strčený můj Samsung A5 s Litchi aplikací...funguje to super
Multiplex, DJI, FrSky, RCM Lužice, SLČS, YI 4K+
Jaké konkrétně máš VR brýle? Radši si nechám doporučit než abych experimentoval.
To nebudou klasické videobrýle ale to pouzdro na mobil. Ale pokud máš jemný HD displej tak to může stačit.
Už jsou na cestě, tak uvidím. Dám vědět.
-
phantom3aaadvanced
Můžete dát odkaz na ty brýle? Diky
Nemůžu
, objednal jsem je přes bazar a přesný typ nevím. Co se může stát, když nebudu před startem kalibrovat kompas?