Tenhle housing by to chtělo na T-REXe 700
Heli Český Těšín
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Heli Český Těšín
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
Pravdu je to škoda času pokračovat v téhle diskuzi .
Jdu létat tak se měj .
Jdu létat tak se měj .
Naposledy upravil(a) zeno dne pát 09.09.2011 17:22, celkem upraveno 1 x.
JirkaA píše:I muži mají své dny....
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
tu je nějak dusno 
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Dnes jsem poslal mCP X prvně do vzduchu v exteriéru a navzdory lehkému větříku jsem si to skvěle užil. Visení a přesuny pohoda v první minutě letu a pak jsem už zkoušel delší lety a otočky. Je to zcela jiný pocit jako s pětikilem, ze kterého mám fakt respekt.
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Tak to gratuluji, já taky dnes taky koupil MCPX a právě před 10min dopípal do vysílačky a zalítl. Je to super stroječek. Už se těším jak jej venku provětrám. Ještě si dám pár baterek a doladím křivky. Ta létajécí sekačka nemá chybu asi zaskočím do moundfieldu. Možná bude akce a vytočím 100% slevu
Půjde zítra někdo zalítat?? Minimálně půjdu s MCPX a pokud ještě doladím 450-ku tak i s ní bych dorazil.
Půjde zítra někdo zalítat?? Minimálně půjdu s MCPX a pokud ještě doladím 450-ku tak i s ní bych dorazil.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem doskládal a seřídíl 450-ku, doufám že vše bude OK, snad se zítra dostanu na letiště a vše vyzkouším a doladím.
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
pcmaxik píše:Tak to gratuluji, já taky dnes taky koupil MCPX a právě před 10min dopípal do vysílačky a zalítl. Je to super stroječek. Už se těším jak jej venku provětrám. Ještě si dám pár baterek a doladím křivky. Ta létajécí sekačka nemá chybu asi zaskočím do moundfieldu. Možná bude akce a vytočím 100% slevu![]()
![]()
![]()
To jsem rád že se mCP X tak rozmnožují,uvidíš jaká je s ním zábava.
Futaba T8FG
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Asi za 30 min jdu na letiste, kdo se prida?
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
pcmaxik píše:Tak to gratuluji, já taky dnes taky koupil MCPX a právě před 10min dopípal do vysílačky a zalítl. Je to super stroječek. Už se těším jak jej venku provětrám. Ještě si dám pár baterek a doladím křivky. Ta létajécí sekačka nemá chybu asi zaskočím do moundfieldu. Možná bude akce a vytočím 100% slevu![]()
![]()
![]()
Byl jsem včera o Olzy a docela mě to zklamalo. Vypadá to tam jako bojiště, hroudy hlíny, když zaprší tak to bude pěkné bahno. Tak jsem se nakonec přesunul do Žukova na hodní letiště k letadýlkářům a pěkně jsem si zalítal pětiklem i MCPXkem.
Dneska to vidím jenom na zahradu, ale zítra bych zašel do Žukova zas.
Golfino, pokud mohu shrnout co bylo napsáno, tak udělat hezkou maketu s různými detaily je krásná věc, to je modelařina, která sežere také dost peněz, ale hlavně času. Samozřejmě je třeba začít výběrem heliny, kterou pak oblékneš. Aby i letový projev byl líbivý, mělo by se začít od velikosti 450. Nabízí se T-REX 450, Tarot ale třeba i KDS nebo INNOVATOR, kterého můžu předvést naživo. Dále je to kabina, kterou si můžeš vyrobit sám (vyžaduje hodně zkušeností) nebo ji koupíš za cca 2500 Kč, samozřejmě podle typu, velikosti, kvality zpracování atd...
Pokud to má být jednorotor, jako že jo, a ještě jsi to s ním nezkusil, tak je to ze začátku koza vrtkavá, která dělá vše, jen to ne, co bys chtěl. A nejčastěji padá k zemi. Zvládnutí bezpečného zavisení a osvojení si základních letových poloh je proces časově a leckdy i finančně náročný. Kluci by mohli povídat ...
Ale když se to všechno zvládne, tak ten požitek z letu stojí za to.
Doporučuji to neuspěchat, hodně mluvit se stejně postiženými lidmi, podívat se, který typ vrtulníku odpovídá letovým projevem tvým představám ... no a potom se rozhodnout. To už musíš sám. A také může přijít rozčarování, že výuka jde pomalu, že zrovna ten model není to pravé a chuť vše prodat. Pokud vytrváš, stojí to za to.
Počítej s tím, že to bude dlouhodobý proces.
Držím palce

Pokud to má být jednorotor, jako že jo, a ještě jsi to s ním nezkusil, tak je to ze začátku koza vrtkavá, která dělá vše, jen to ne, co bys chtěl. A nejčastěji padá k zemi. Zvládnutí bezpečného zavisení a osvojení si základních letových poloh je proces časově a leckdy i finančně náročný. Kluci by mohli povídat ...
Doporučuji to neuspěchat, hodně mluvit se stejně postiženými lidmi, podívat se, který typ vrtulníku odpovídá letovým projevem tvým představám ... no a potom se rozhodnout. To už musíš sám. A také může přijít rozčarování, že výuka jde pomalu, že zrovna ten model není to pravé a chuť vše prodat. Pokud vytrváš, stojí to za to.
Počítej s tím, že to bude dlouhodobý proces.
Souhlasím s Hapinem.Napsal to opravdu dobře. 
Futaba T8FG
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj prave vyjozdim na letiste do Zukova. Kdo se prida? Snad dnes doladim 450- ku.
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
pcmaxik píše:Ahoj prave vyjozdim na letiste do Zukova. Kdo se prida? Snad dnes doladim 450- ku.
Nemohl jsem dnes dojet do Žukova,byl jsem na návštěvě v Ostravě a přijel až teď.
Futaba T8FG