Heli Český Těšín
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Heli Český Těšín
No pouze jsem odpověděl na jeho otázku ohledně setové sestavy
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
No to nevím zda se bojí, ale blade400 je už dost velký, jak s tím bouchne šroubkování se nevyhne. Tohle není správná výmluva, myslím že se vždy někdo najde kdo rád pomůže, pokud bude mít snahu. Ale tohle jsou jen hypotézy, myslím že nemá cenu zde tohle probírat, pokud se do diskuze nezapojí hlavní aktér. Pokud to myslí vážně tak dojede na letiště a tam hodí řeč s lidmi co tomu trochu aspoň rozumí, jak to již na začátku psal. Osobně preferuji toto než to zde na vláknu rozmazávat.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
Myslím,že už má v tom pěkný zmatek.Nejlepší bude určitě osobní kontakt na letišti,jsem mu napsal kde lítáte,ať Vás nehledá na dinu
.Ze šroubkování má obavu každý dokud není přinucen začít opravovat
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
pcmaxik píše:Vše je v plastu ND drahé, toto tada není moc dobrá rada.![]()
![]()
Nediv se on ani nemůže poradit dobře když neumí ani osmičku v normalu a doporučovaný vrtulník ani neměl v ruce .
Tsisters píše:Myslím,že už má v tom pěkný zmatek.Nejlepší bude určitě osobní kontakt na letišti,jsem mu napsal kde lítáte,ať Vás nehledá na dinu.Ze šroubkování má obavu každý dokud není přinucen začít opravovat
Proč najednou dávaš odkaz na nás když mu radíš ? ( ....... rozumíš a ........ létaš )
Když bude chtít tak se domluví on s námi umí přeci mluvit ne .
Já osobně mám velmi málo času a pokud si ho ušetřím a jdu si polétat tak se mi nechce řešit věci o kterých je toho tady napsáno spousty , něco jiného je když mu něco nefunguje vyzkoušel všechno možný a neví si radu , v takovém případě velmi rád pomohu a budu mít max.snahu mu pomoci.
Pánové, myslím si, že se tady dohadujete úplně zbytečně. Golfík je Karviňák, tudíž to má asi nejblíže k nám na Dino. Tam mu taky poradí. Howking, Immorta..
To že se obrátil i na vaše fórum bylo jen tím , že chtěl posbírat více rad a podle toho se rozhodnout. Je pravda, že je tady toho napsáno hodně, ale zkuste pročítat některá vlákna. Docela hodně se v nich odbočuje od daného tématu. To potom máš v tom akorát zmatek.
To Zenno: Můj názor je takový, že pokud jsem na letišti, jasně.. jdu si hlavně polítat. Ale přeci nikdo nelítá 3hodiny v kuse. V tom mezičase je spousta možností pro diskuzi na jakékoliv téma. Tudíž i pro radu úplnému laikovi.
To že se obrátil i na vaše fórum bylo jen tím , že chtěl posbírat více rad a podle toho se rozhodnout. Je pravda, že je tady toho napsáno hodně, ale zkuste pročítat některá vlákna. Docela hodně se v nich odbočuje od daného tématu. To potom máš v tom akorát zmatek.
To Zenno: Můj názor je takový, že pokud jsem na letišti, jasně.. jdu si hlavně polítat. Ale přeci nikdo nelítá 3hodiny v kuse. V tom mezičase je spousta možností pro diskuzi na jakékoliv téma. Tudíž i pro radu úplnému laikovi.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
golfino píše:ok tak že:
Podle rad zkušenějších je nejlepší se naučit na simulatoru a pak koupit teprve helinu.
Má otázka teda zní když si koupim PHOENIX V3 RC SIMULATOR. Jaký je nejlevnější set který se dá sehnat vrtulnik + vysílačka (tak aby se mi ta vysílačka šla napojit na phoenixe)?
budu se učit na simu. mužu zapnout i ten vrťas co bude v tom setu a přitom budu šetřit na nějaký lepší vrtulník.
Kdybych dneska začínal a měl bych hodně omezené finance, tak bych šel do:
Phoenix + mCP X BNF + DX6i
(mCP X RTF má v setu DX4e a to se nedá nastavit expo, křivky ani timer a budeš zbytečně trpět)
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
ciko7 píše:Pánové, myslím si, že se tady dohadujete úplně zbytečně. Golfík je Karviňák, tudíž to má asi nejblíže k nám na Dino. Tam mu taky poradí. Howking, Immorta..
Prosím mluv sám za sebe ,ja se svým časem si hospodařím sám a také zvážim jak ho využiju , každý máme jiné možnosti a nepracuji jen 8 nebo 12 hodin ale víc , proč , to stebou řešit nebudu to vědí kluci kteří mě znají lépe než ty .
Můžeš laikum nabídnout svou pomoc určitě budou rádi ale neposílej je za někým jiným a neříkej mi kdy si mám udělat čas !
Mohu ti prozradit že mám starší děti než jsi ty a ani ony si nedovolí mi říkat co a jak mám dělat .
Já se o tebe taky nestarám když neumíš pořádně osmičky a heli si dáš do polomakety a druhým radíš ! ( jak to dopadlo víš sám nejlíp)
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
marunka píše:golfino píše:ok tak že:
Podle rad zkušenějších je nejlepší se naučit na simulatoru a pak koupit teprve helinu.
Má otázka teda zní když si koupim PHOENIX V3 RC SIMULATOR. Jaký je nejlevnější set který se dá sehnat vrtulnik + vysílačka (tak aby se mi ta vysílačka šla napojit na phoenixe)?
budu se učit na simu. mužu zapnout i ten vrťas co bude v tom setu a přitom budu šetřit na nějaký lepší vrtulník.
Kdybych dneska začínal a měl bych hodně omezené finance, tak bych šel do:
Phoenix + mCP X BNF + DX6i
(mCP X RTF má v setu DX4e a to se nedá nastavit expo, křivky ani timer a budeš zbytečně trpět)
Ano s tím souhlasím, je to vše o tom kolik člověk je ochoten investovat.
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
Nemohu jinak než souhlasit 
Velice správně uvádíš že mohou radit tebou uvádění Howking a Immorta v tom ti dám zapravdu osobně je znám a jedná se o skvělé piloty .
10 pilotů 10názorů a laik si stejně musí vybrat sám , každý z nich řekne jak by osobně postupoval v dané situaci nic víc nic míň.
10 pilotů 10názorů a laik si stejně musí vybrat sám , každý z nich řekne jak by osobně postupoval v dané situaci nic víc nic míň.
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
zeno píše:Velice správně uvádíš že mohou radit tebou uvádění Howking a Immorta v tom ti dám zapravdu osobně je znám a jedná se o skvělé piloty .
Ano souhlasím je to stejně na každém jak se rozhodne. Každý to většinou myslí dobře a uvádí své zkušenosti a případně varuje a upozorňuje na chyby, kterých se sám dopustil. Aspoň teď mluvím za sebe.
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
www.helitesin.cz
Dnes jdu polétat přidá se někdo?
kam půjdeš a v kolik?
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
Prosím mluv sám za sebe ,ja se svým časem si hospodařím sám a také zvážim jak ho využiju , každý máme jiné možnosti a nepracuji jen 8 nebo 12 hodin ale víc , proč , to stebou řešit nebudu to vědí kluci kteří mě znají lépe než ty .
Můžeš laikum nabídnout svou pomoc určitě budou rádi ale neposílej je za někým jiným a neříkej mi kdy si mám udělat čas !
Mohu ti prozradit že mám starší děti než jsi ty a ani ony si nedovolí mi říkat co a jak mám dělat .
Já se o tebe taky nestarám když neumíš pořádně osmičky a heli si dáš do polomakety a druhým radíš ! ( jak to dopadlo víš sám nejlíp)
[/quote]
Tak teď Tě Zeno trochu nechápu, proč se tak rozčiluješ. Moje osmičky , jsou moje osmičky. Pokud se mě někdo, kdo s heli začíná na něco zeptá, tak pokud mu mohu dobře odpovědět, rád jeho dotaz zodpovím. Jestli jsi myslel tím , že někoho někam posílám pro rady, bylo to myšleno tak, že když jsou na letišti kluci, kteří se tomu věnují mnohem dýl než já, tak jejich dotazy zodpoví oni. Ale tady je přímo Tvé neochota v době mezi létáním někomu něco říct. A jak se tak dnes na to vaše forum koukám , tak nejsem jediný, do koho jsi se dnes navezl za nějaký příspěvek. Já se nesnažím Ti organizovat čas, to v žádném případě. Takže pokud Tě dnes něco nasralo, tak si nevylívej zlost tady na foru
Tak teď Tě Zeno trochu nechápu, proč se tak rozčiluješ. Moje osmičky , jsou moje osmičky. Pokud se mě někdo, kdo s heli začíná na něco zeptá, tak pokud mu mohu dobře odpovědět, rád jeho dotaz zodpovím. Jestli jsi myslel tím , že někoho někam posílám pro rady, bylo to myšleno tak, že když jsou na letišti kluci, kteří se tomu věnují mnohem dýl než já, tak jejich dotazy zodpoví oni. Ale tady je přímo Tvé neochota v době mezi létáním někomu něco říct. A jak se tak dnes na to vaše forum koukám , tak nejsem jediný, do koho jsi se dnes navezl za nějaký příspěvek. Já se nesnažím Ti organizovat čas, to v žádném případě. Takže pokud Tě dnes něco nasralo, tak si nevylívej zlost tady na foru
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]