Velke open kombatove klani - prvotni napady

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wroum

#166 Příspěvek od wroum »

Abu píše:Myslim ze to bude trapny - skoro vsichni elektroletci budou mit EPP Mustanga od L.Masika :roll: snad bude mit aspon kazdeji jinou kamuflaz.

jestli to dopadne, tak nebudu mit ani mustanga, ani ero od Masika, ani EPP a uz vubec ne elektronozrouta :wink:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Abu »

wroum píše:jestli to dopadne, tak nebudu mit ani mustanga, ani ero od Masika, ani EPP a uz vubec ne elektronozrouta :wink:

Buh nas ochranuj. Asi budu misto litani dobrovolne varit kafe a grog nekde hodne vzadu za autama.... :oops:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
wroum

#168 Příspěvek od wroum »

Abu píše:
wroum píše:jestli to dopadne, tak nebudu mit ani mustanga, ani ero od Masika, ani EPP a uz vubec ne elektronozrouta :wink:

Buh nas ochranuj. Asi budu misto litani dobrovolne varit kafe a grog nekde hodne vzadu za autama.... :oops:

ale no tak... ja prece nejsem nebezpecnej svymu okoli :wink:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Abu »

Ty ne, ale ta vec co byla predchvili tam nahore a ted se s jekotem riti primo na me :!:
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
wroum

#170 Příspěvek od wroum »

Abu píše:Ty ne, ale ta vec co byla predchvili tam nahore a ted se s jekotem riti primo na me :!:

kdyztak uhnes :D
DAF
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od DAF »

MC-22 píše:DAFe nestraš s buřtama po taranech. Bude to jeden z prvních (ne-li úplně první) let mého mustanga a rád bych si ho zase odnesl vcelku domů. Nepředpokládám že by někdo šel úmyslně přímo po letadle. Šance na kill od někoho jiného samozřejmě je, ale nemusím ho rozštípat hned při prvním lítání. :D Hlavně aby už konečně přišel... :cry:

Neber to jako strašení. Také doufám, že přednostně se bude sekat stuha, až ta nebude, dojde na ocasy (samozřejmě myslím letadel) :lol: Celkem jde předpokládat, že vzhledem ke zvolené kategorii dojde k tvrdším přistáním pod vyšším sestupným úhlem, popř. k blízkým setkáním 4-tého druhu. Nikomu to samozřejmě nepřeju a předpokládám, že to také nebude ničí úmysl.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od Vzduchoplavec »

wroum: Coze? Myslel jsem, ze jsi jeste pred nedavnem chtel odpiskat svou ucast, pokud bude ve vzduchu byt jediny spalovak a ted?! No SUPER! :lol:

Jinak ja se dnes vratil od Vanoucha, kde jsem chtel koupit "jen par blbosti" a nechal jsme tam pred 2 tisice! :?

Kazdoapadne baterka uz je doma a ted vyztuzuju kridla uhlikem. Bude to ziletka! :twisted:

Mam tedy trapne Mustanga od Masika, ale zato s originalni kamuflazi. Jen ji jeste budu muset malicko obnovit,. protoze zub cau uz ji znacne nahlodal.[/b]
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od Hoki »

Vzduchoplavec píše:Kazdoapadne baterka uz je doma a ted vyztuzuju kridla uhlikem. Bude to ziletka! :twisted:

A na náběžku si nalep hliníkovou tyčku, nebo aspoň nosník. Líp to rve soupeřům potah z trupu. :lol: :lol: :lol: No, jak to tak pozoruju, bude to docela sranda polítání. Samozřejmě pro přihlížející. 8)
MC-22

#174 Příspěvek od MC-22 »

Když to tak sleduju, tak přemýšlím o tom kdy dojde k tomu že si nějaký šílenec vrazí do kombata kameru a místo na letadlo bude koukat do notebooka před sebou. :D
Vím že je to šílenost, ale zase ten dojem ze souboje kdy by pilot měl výhled jako ze skutečné stíhačky by stál za to. Nejkrásnější by byl pohled kdy letí a najednou těsně před sebou vidí nějakého magora, který sedí na letišti u stolečku a čumí do počítače. :D :D :D
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju. :)
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
wroum

#175 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec píše:wroum: Coze? Myslel jsem, ze jsi jeste pred nedavnem chtel odpiskat svou ucast, pokud bude ve vzduchu byt jediny spalovak a ted?! No SUPER! :lol:

zalezi to na hmotnosti - tu zatim netusim (vecer uz budu vedet) a v pripade ze to bude moc tezky, tak mam proste a jednoduse smulu a prijdu snad aspon jako divak. pri obhlidce trosek LM Mustanga jsem nabyl dojmu, ze to je neopravitelny - lezelo to na nekolik kusu v koute pod jinejma vecma tak pul roku, takze je to strasne zkrouceny - kridlo je jak vrtule, VOP je do oblouku.... proste i kdybych si dal tu praci a poskladal to, tak to nemuze letet :cry:
kazdopadne to vypada ze bud spalovak nebo nic - jednoduchej vyber :wink:
postavit neco neni cas :?
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od Vzduchoplavec »

wroum: Tak to velice napnute ocekavam vecerni hlaseni!

Ja jsem vcera predbezne vazil a po vyztuzeni a s novym triclankem bude hmotnost meho Mustanga cca 470 g, coz celkem ujde...
wroum

#177 Příspěvek od wroum »

Vzduchoplavec píše:wroum: Tak to velice napnute ocekavam vecerni hlaseni!

Ja jsem vcera predbezne vazil a po vyztuzeni a s novym triclankem bude hmotnost meho Mustanga cca 470 g, coz celkem ujde...

odpoledne mam sraz s MC-22 a domu si s nejvetsi pravdepodobnosti odnesu mezka od Steinmodel s MVVS 2,5 :wink: kolik to muze hmotit ale fakt netusim... kdyztak nekde neco uriznu, ubrousim... :lol:

me ten mustang vazil 550g a stejne lital celkem dobre :wink:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od Kabriolin »

Já mám za to, že se spalovákama se do té hmotnosti nevlezem ani za mák, ale nebudu předbíhat já toho svého ještě ani neměl v ruce...
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od Hoki »

Kabriolin píše:Já toho svého ještě ani neměl v ruce...

A to už jseš velkej kluk 8)
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od Hoki »

Vzduchoplavec píše:Mam tedy trapne Mustanga od Masika, ale zato s originalni kamuflazi. Jen ji jeste budu muset malicko obnovit,. protoze zub cau uz ji znacne nahlodal.[/b]

A jakou to kamufláž máš na mysli. koukal jsem na světová letadla a Mustang jich tam má pěknou spoustu. Já pro své rekre lítání asi zvolím Miss Amerika. Jinak se mi líbí ta kombinace světle modrá + žlutá + stříbrná či šedá.
Odpovědět

Zpět na „Kombat“