tak ja bych se podelil o me poznatky. Je to pouze muj nazor, ale nadruhou stranu si po testech za nim stojim. Vyskousel jsem dost zarizeni s androidem a je mi jasne, ze je to velmi problematicky system pro DJI GO 4 a Litchi, tyto aplikace neustalymi inovacemi se dostaly do stadia, kdy je na systemu android zvladaji bez sekani, lagu, ruseni car a kostickami, jen velmi vykonna a tudiz draha zarizeni. Nevim jestli napriklad Nvidia K1 tablet to zvlada, ale i tak ma nyni problemi s android 7.
Ja jsem se rozhodl vyzkouset Apple. Zapujcil jsem si starsi Ipad Air 9,7" nyni je uz na trhu samozrejme mnohem vykonnejsi zarizeni napr. Ipad Air2 atd... ale toto starsi zarizeni by melo fungovat bez problemu, treba i proto, ze je na seznamu DJI doporucenych zarizeni, ktere se ale neaktualizovalo snad od pocatku veku
Moje problemy v tomto vlaknu resene, tedy zelene pruhy atd. s 8jadrovym, 3gb ram Lenovo tabletem, najednou zmizeli, nahled je cisty, aplikace je uplne jina, myslim tim, co se tyce stability a zobrazeni.
Ale preci jen jeden naznak tu je, a to mi jen potvrdilo, ze vykon musi byt dostatecny, pri prepnuti z nahledu kamery na mapu, tedy kdyz zvetsim mapu a nahled kamery mam v malem okenku v dolnim pravem rohu, zacnu se probirat mapou, posouvat a zvetsovat zmensovat, tak na nahledu v malem okenku videa vidim jak se mi opet pres obraz obcas objevy pruhy a zase zmizi, toto vse pro jistotu testovano se zapnutym nahravanim hlavni kamery.
Je mi temer jasne, ze je to tim, jak zatezuji procesor a grafiku a tudiz to nestiha, spoustu diskuzi na Phantom pilots mi to jen potvrdilo. Po prepnuti na velky nahled kamery, je vse zase v poradku.
Vse jeste casem vyzkousim i na Ipad Air2 a Iphone 6S, kteri jsou vykonejsi a ocekavam, ze bude vse uplne v poradku.
S Androidem jsem ale na P4ce urcite skoncil, nehodlam neustale resit problemy aplikaci, jen mne mrzi, ze jsem zaplatil na Google play za Litchi 700,- a nevim zatim zdali se mi podari dostat licenci nejak na App Store, kdyby nekdo vedel, byl bych vdecny