bitovod píše:Tak ta příšernost přifouknout nejde, vůbec nereaguje na teplo, takže půjde dolů a dneska potáhnu páskou i ten zbytek křídla, sice to nějaké gramy přibere, ale zase z toho budu mít trochu lepší pocit...
Tak jsem z křídla odstranil asi dvacet deka různých zestárlých skelných pásek, deset deka izolep a něco málo gramů papírové pásky a včera večer se dal do potahovnání. Hmmmm. Nevím, jestli je to tím, že jsem to asi tak od druháku nedělal (skoro třicet let, hmmm

), nebo jestli mám křivý ruce (a to já zas jo, a nohy taky), nebo jestli je to tím vedrem a s tím související vysokou vlhkostí vzduchu (jsem měl v kuchyni, kde jsem to dělal, skoro 70%, příšerný), ale nějak se úplně nezadařilo.
Horní strana potahu vypadá dobře (ovšem zjevně se mi podařilo použít více vody, než by mělo být, takže ráno to ještě nebylo úplně doschlé), ale spodek je nějakej vlnitej a ještě se mi prohýbá odtokovka, kromě toho to nějak ne a ne vyschnout... Asi ten spodek dneska sundám a dám si to pro velký úspěch ještě jednou, to by bylo, abych si nevzpomněl, jak se to dělalo
Možná byla chyba, že jsem to na té spodní ploše nechal ležet, aby se mi to nezbortilo (ještě se zátěží, pod křídlem utěrku, aby ta vlhkost měla kam utíkat), takže spodek byl ráno ještě dosti zavlhlý.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...