Hledám kolegu vrtulníkáře
Re: Hledám kolegu vrtulníkáře
Zdravím,
hledám někoho z Ostravy a okolí, zkušeného, který mi pomůže rozchodit Wasp 4ch V3, ale hlavně mě zasvětí do toho jak se o model starat atd.
Díky s pozdravem
Honza
hledám někoho z Ostravy a okolí, zkušeného, který mi pomůže rozchodit Wasp 4ch V3, ale hlavně mě zasvětí do toho jak se o model starat atd.
Díky s pozdravem
Honza
-
lolkokolko
Pomoc do začátku ústecký kraj
Hledám vrtulníkáře do začátku. Nenašel by se tu někdo, kdo by mi dal rady a pomohl se vzlétnutím vrtulníku? Nejlépe Chomutov a okolí.
- JosefSvejk
Re: Pomoc do začátku ústecký kraj
Vlákno "hledám kolegu vrtulníkáře" už tady je, tak proč zakládáš nové? Taky uveď, jaký máš model. Aby to třeba nebyl nějaký koaxiál, tudíž ztráta času pro obě strany.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Nasel by se kolega z okoli Usilneho, potazmo CB, ktery by byl ochoten ujmout se zacatecnika?
-
pharao.s
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,měkdo z Frenštátu pod Radhoštěm a okli na poletování...Ja vrtulník....
Zdravím, nedávno jsem pořídil jako první 6ch Blade MCP X Bl - použitý a zároveň jsem si pořídil Phoenix na kterém už nějaké ty základy 3D zvládám viz http://leteckaposta.cz/224179529 , ale když s heli udělám v reálu jednu otočku, celá se rozhodí.. celkově je tak nějak rozházená.. Někdo z Pardubického nebo Olomouckého kraje kdo by mi to zkouknul čím by to mohlo být? Pár rad do startu s nastavením DX6i a Heli + k létání bych také ocenil 
Naposledy upravil(a) Dzon dne pon 01.02.2016 19:28, celkem upraveno 1 x.
- JosefSvejk
Bylo by asi lepší natočit, co dělá ten model, než dávat záznam z "počítačové hry". Tak se dá těžko posoudit, jak je ta heli "rozházená".
Kdybych to chtěl řešit přes forum tak to nepíšu do této sekce. Navíc natáčet micro heli ve výšce 10-15 metrů kde s ní musím letět abych vybral alespoň tu jedno otočku na video nemá smysl, nebude nic vidět.
Obecně v Phoenixu jsou malé vrtulníky hodně jiné jak v reále, navíc jsou ideálně seřízené a mají ideální chování. Na malý vrtulník chce rychlé reakce a nepřehánět je. Trochu pomáhá zmenšit rozsah vlivu vysílačky na výchylky (nebo za to tolik netahat) a nenechat rotor točit moc pomalu. Jinak je to o tréninku.
Pokud je těžiště posunuté mimo osu hlavního rotoru, taky to má nepříznivý vliv na stabilitu.
Pokud je těžiště posunuté mimo osu hlavního rotoru, taky to má nepříznivý vliv na stabilitu.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
- pheek
- Kontaktovat uživatele:
Dzon píše:Zdravím, nedávno jsem pořídil jako první 6ch Blade MCP X Bl - použitý a zároveň jsem si pořídil Phoenix na kterém už nějaké ty základy 3D zvládám viz http://leteckaposta.cz/224179529 , ale když s heli udělám v reálu jednu otočku, celá se rozhodí.. celkově je tak nějak rozházená.. Někdo z Pardubického nebo Olomouckého kraje kdo by mi to zkouknul čím by to mohlo být? Pár rad do startu s nastavením DX6i a Heli + k létání bych také ocenil
Hele mrkni sem http://www.rcheliolomouc.cz a zkus tam někoho zkontaktovat, mají tam i forum. Třeba ti někdo poradí a mrkne na to. Ale jinak jak píše prikrylm melé heli na simulátoru lítají jinak.
LOGO 550 SX - Brain // SAB Goblin 380 - Brain // HELI-X V6
Ahoj. Lítá někdo heli v okolí Štěchovic?
Chybama se člověk učí .
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
Chase 360, logo 700xxtreme , logo 600sx. Vbar Control
Našel by se nějaký ochotný helinář z okolí Chrudim, Hlinsko, Skuteč. Nebo přes týden Praha 2 nebo 4. Potřebuji pomoci s nastavením a záletem bezpádla. Díky.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Pánové jak vám to psal strejda Švejk výše
Pokud chcete pomoci a poradit bylo by podle mne dobré uvést:
1-Lokalitu a vaši ochotu do kolika km jste ochotní přijet.
2-Přesně který model máte.
Pokud neuvedete tyto 2 základní věci těžko se o vás budou kolegové přetahovat
.
A pokud se stane a někdo ze zkušenějších kolegů se vám snaží něco poradit .... není moudré s ním polemizovat a stát si za svým za každou cenu.
Pokud neuvedete tyto 2 základní věci těžko se o vás budou kolegové přetahovat
A pokud se stane a někdo ze zkušenějších kolegů se vám snaží něco poradit .... není moudré s ním polemizovat a stát si za svým za každou cenu.
Nahoru to půjde ... dolů musí.
pepinozbrna píše:Pánové jak vám to psal strejda Švejk výše![]()
Pokud neuvedete tyto 2 základní věci těžko se o vás budou kolegové přetahovat.
Jestli to bylo míněno na mě, tak upřesňuji.
Ad 2.) Model: kříženec Trex 450 s Tarotem, bezpádlo HC3sx
Pomoc se záletem/nastavením + rady pro provoz a létání (přesné zatáčky, základy akro.)
Ad 1.) Lokalitu jsem uvedl, opakuji: Okolí Chrudim, Hlinsko, Skuteč apod. Nebo přes týden Praha 2 nebo 4
Děkuji
Čau pokud by jste měly sraz v Ostravě tak se ozvěte přidal bych se.
HK 450 V2, T-REX 450 PRO FBL BeastX