Pošleme každý 100,- zasláno 152 příspěvků Aktualizace !!!

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 95 příspěvků

#166 Příspěvek od Drondys »

honzajs píše:To drondys :
To nech na mně, s tím mám nějaký zkušenosti. Sice to není letuška, ale éro je to pěkný :-)

Omlouvám se, že jsem tvoji krátkou formulaci nesprávně pochopil jelikož věta "Lepší je dělat mecenáše nějaké pěkné letušce." nijak nenaznačovala, že je to jen tvoje individuální záležitost a naopak to vyznělo spíš obecně tedy, že je to universálně platné pro každého za jakýchkoli okolností bez ohledu na cokoli, a proto jsem naznačil to, že tam jsou náklady obvykle podstatně vyšší než mecenášování tady na serveru. :wink:
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od pkotatko »

Mecenas serveru - Tomasi, chapu, ze jsi chtel nejak podekovat, ale nevim. Pochybuju ze je to oznaceni nutne. Tech par korun jsem poslal proto, abych mel dobry pocit ze jsem prispel na dobrou vec. Ne proto abych byl zvyraznen.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od honzajs »

To drondys :
To neřeš, celý tahle diskuze je o......
Při těch sumách, co "spotřebuje" ta "letuška" se nějaký ten příspěvek na RCmanii vždycky najde.
:-)
Když omrzí letuška, jdu na RCmanii a opačně :-)
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
MarthiR

#169 Příspěvek od MarthiR »

pkotatko píše:Mecenas serveru - Tomasi, chapu, ze jsi chtel nejak podekovat, ale nevim. Pochybuju ze je to oznaceni nutne. Tech par korun jsem poslal proto, abych mel dobry pocit ze jsem prispel na dobrou vec. Ne proto abych byl zvyraznen.

stačí když mu napíšeš, on ti to odstraní
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Joza

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 53 příspěvků

#170 Příspěvek od Joza »

[/quote]
Nejsem milionář, ale jezdím v době své dovolené na dětské tábory, kam za svoje částečně nakupuji i vybavení. Jsem blázen ???[/quote]

V podstate sis odpovedel sam...
terra
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 105 příspěvků

#171 Příspěvek od terra »

zdravím všechny, rád na tato forum taky přispěji, protože mi to občas pomáhá, a proto mne dost zajímá, z čeho bylo dříve financováno? a kdyby se neozval 2952 z čeho by se platilo dále, nebo došlo by k nějakému omezení? jen pro naše vysvětlení. :?:
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,
2952

#172 Příspěvek od 2952 »

terra píše:zdravím všechny, rád na tato forum taky přispěji, protože mi to občas pomáhá, a proto mne dost zajímá, z čeho bylo dříve financováno? a kdyby se neozval 2952 z čeho by se platilo dále, nebo došlo by k nějakému omezení? jen pro naše vysvětlení. :?:

Já už jsem to tady psal...ta výzva mě napadla po diskuzi o reklamě na fóru. Jak vidíš-skoro žádná tady není...Je hodně jiných fór , která jsou zaplevelena reklamou, že si připadáš jak na erotických stránkách.
A tak mě napadlo, že by nebylo marné, kdybychom něco přidali. Je fakt, že jsem si myslel, že se zapojí víc lidí - z údajných 11000 členů RC mánie současných 100 není žádný zázrak...Prý to pokryje provoz fóra na
cca 2 měsíce...
Už se tu psalo, že někteří lidé jsou blázni...a díky takovým si tady můžeme na RCmanii povídat a pomáhat.
terra
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od terra »

já jsem se ptal ale těch, co forum řídí/vlastní či jak je nazvat, přece celou dobu se z něčeho to muselo financovat, pokud do této doby to fungovalo, tak proč se musí dotovat? :?:
Nine Eagles V3, T-Rex 250, T-Rex 450 Sport, T-REX 450 PRO, MCPX 2. DX6i,
maroslong
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od maroslong »

Niektorí "neblázni" sa aspoň prejavili a pre tých ktorí sú tu už dlho to nebolo žiadne prekvapenie, ale sranda že je tu kopec ľudí ktorí píšu skoro každý deň, využívajú fórum naplno a toto vlákno akosi nevidia (resp. s prehľadom ignorujú). :wink: Iste, nie je to povinné, je to nezávislá iniciatíva jedného člena a toto je len taká skoro polnočná, nepodstatná, osobná poznámka.
2952

#175 Příspěvek od 2952 »

maroslong píše:Niektorí "neblázni" sa aspoň prejavili a pre tých ktorí sú tu už dlho to nebolo žiadne prekvapenie, ale sranda že je tu kopec ľudí ktorí píšu skoro každý deň, využívajú fórum naplno a toto vlákno akosi nevidia (resp. s prehľadom ignorujú). :wink: Iste, nie je to povinné, je to nezávislá iniciatíva jedného člena a toto je len taká skoro polnočná, nepodstatná, osobná poznámka.

...Musím přiznat - máš pravdu...
zdendaK

#176 Příspěvek od zdendaK »

terra píše:já jsem se ptal ale těch, co forum řídí/vlastní či jak je nazvat, přece celou dobu se z něčeho to muselo financovat, pokud do této doby to fungovalo, tak proč se musí dotovat? :?:

Terra:Už jsi někdy něco dělal jen tak, bez ohledu nato, zda máš z toho nějaký prospěch, výdělek atd.? pokud ano proč se ptáš. Jestli ne, tak ti kluci to dělají právě s výše uvedených důvodů a že je to baví tady být pro nás. :idea: Že si kluci o nic neříkají, to ani nejde- okamžitě by je pranýřovali,obviňovali z obohacování jak je u tohoto národa zvykem. Závist je svině. Vezmi si. Stovka v modelařině nic není. Jedna rána a jsi tam za víc. U vrtulníkářů ani nemluvě. Tam si odpusí dva starty ze 700stovkou a jeto.
A že to doteď fungovalo?.....jednou se může stát , že nebude...... :wink:

Pro moderátory-taky nemusím být označen mecenášem. Podpořil jsem Vás, protože si vážím vaší práce a času s tím spojeným.
Díky Zdeněk
T-REX 700N/ Goblin 700Spirit ,PROTOS, EXTRA 330L 3W157 futaba FG12 2,4Ghz
MarthiR

#177 Příspěvek od MarthiR »

maroslong píše:Niektorí "neblázni" sa aspoň prejavili a pre tých ktorí sú tu už dlho to nebolo žiadne prekvapenie, ale sranda že je tu kopec ľudí ktorí píšu skoro každý deň, využívajú fórum naplno a toto vlákno akosi nevidia (resp. s prehľadom ignorujú). :wink: Iste, nie je to povinné, je to nezávislá iniciatíva jedného člena a toto je len taká skoro polnočná, nepodstatná, osobná poznámka.

:-D promin ale tohle sem čekal až to někdo napíše. Pokud je mi známo příspěvek je dobrovolný :!: :!: Čili pokud by forum bylo placené už při registraci nebo ve formuláři bylo že server je zpoplatněn a příkladně za používaní jednoho roku je 100Kč pak je to zcela jiná věc. TomasC uvedl že i když dáš dobrovolně příspěvek nemusíš mít hodnost mecenáš
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
mkyral
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od mkyral »

2952 píše:

...Musím přiznat - máš pravdu...

Zase na druhou stranu, tito lidé na fóru vytvářejí obsah (tipy, triky, návody) a dokáží poradit (pokud se mezi sebou nepohádají :-) ). Kvalitní obsah dokáže přilákat další lidi, tím se zvyšuje návštěvnost a tím i případné provize z reklam.

Ono přispět se dá různě.
Beta 1400, Mini Vertex, Toro 900, Mimi v přípravě, El-Marabu v plánu
Graupner MX-12
insomnia

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 112 příspěvků

#179 Příspěvek od insomnia »

super napad ... penize jsem uz poslal ... jen me teda zmatl ten nazev vlakna, protoze jsem cekal spis nejakou charitu :D
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Pošleme každý 100,- ! zasláno 112 příspěvků

#180 Příspěvek od TomasC »

Doplnil jsem hodnosti za platby, které dorazily do banky po víkendu.

Pokud někdo nechce hodnost Mecenáš serveru, která je prostě jen výrazem poděkování, nic jiného nepřináší, tak nechť mi napíše SZ. Hodnost nastavím na běžnou dle počtu příspěvků.

Díky všem.

Fórum bylo na starém enginu dotované, prostě zábava a radost, když se daří. Případně nějaký příspěvek zvenku.
Nový engine je už připraven na malou propagaci, která měla server živit. Nicméně není sranda přemluvit firmy k propagaci na fóru a to z řady důvodů, které nechme stranou.
Já osobně nejsem zvyklý o penězích moc mluvit, pokud myslím, že jsou potřeba, tak se je snažím sehnat, nikoliv ušetřit.

Ale nárůst za rok (YoY) je cca 30%, takže nároky na server se opravdu zvýšily.
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“