Blade 450 X
Re: Blade 450 X
Dikes .A tie gensace stacia 25 to je nejaka ina technologia.
VBar Control , Logo 550 SX+Neo, Goblin700 Competition+neo , Icharger 4010duo ,
Ne, neni.. Jen čínani kecaj, no..
Já mám doma ted dve gensace 25c a pohoda, jen me na začátku zarazilo, že jden článek měl o 0,2V na jedný baterce mín.. Ale po dvou prvních letech nabíječka srovnala a pohoda, letá to super a cena skoro stejná jak od rákosek
Já mám doma ted dve gensace 25c a pohoda, jen me na začátku zarazilo, že jden článek měl o 0,2V na jedný baterce mín.. Ale po dvou prvních letech nabíječka srovnala a pohoda, letá to super a cena skoro stejná jak od rákosek
caute mam problem furt sa mi povoluje zadni remen .napriklad po dvoch baterkach je lahko povoleni .nemate stim tiez problemy ci ste to nejak vyriesili.remen napnem aj srouby dotiahnem poriadne a aj tak sa trochu povoli
stanikg píše:caute mam problem furt sa mi povoluje zadni remen .napriklad po dvoch baterkach je lahko povoleni .nemate stim tiez problemy ci ste to nejak vyriesili.remen napnem aj srouby dotiahnem poriadne a aj tak sa trochu povoli
Naštestí zatím s tím problem nemám.. Ale doporučil bych vzít kousek papíru a omotat tím trubku v místě kde vchází/je v rámu. Hlavně bacha, at to nedáš moc dopředu, spíš to umísti do části k výstupu z rámu. Blbě se to vysvetluje.
Tím zvýšíš prumer trubky a dotažení by melo stačit na to, aby se ti řemínek už nepovoloval..
to ma napadlo alebo nejaku tenku gumu aby sa to nesmikalo aj vypodlozilo
Inak od dnes som posilil .je to parada lietat 5 bateriek naraz
Jo i ta guma by šla.. Myslím, že bude celekm problém sehnat takto tenkou gumu.. Možná bych ještě zkusil elektrikářskou pásku, ta je tenká a zároven se neklouže.. Protože lze do ni jakoby ty vyřezy zarazit.
Pěkná sbírka baterek, já mám zatím jenom 4, ale plánuju koupit ještě 2ks GensAce. Jak si spokojený s těma baterkama Turnigy ? Jsou lepší, stejné, nebo horší než GensAce?
Pěkná sbírka baterek, já mám zatím jenom 4, ale plánuju koupit ještě 2ks GensAce. Jak si spokojený s těma baterkama Turnigy ? Jsou lepší, stejné, nebo horší než GensAce?
Možná by šla použít smršťovací bužírka, záleží jestli by to nebylo pak moc tlusté 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Tsisters píše:Možná by šla použít smršťovací bužírka, záleží jestli by to nebylo pak moc tlusté
Dobrý nápad
Turnigi v pohode nakoniec pouzivam aj tu 20c mam este aj 30c turnigy ale je trochu vatsia.gensace 25c a turnigy 20c su rovnako velke .a tie turnigy sa ale ani velmy nezahrievaju ale zatial len poletujem na normal mod .osmicky a tak
stanikg píše:Turnigi v pohode nakoniec pouzivam aj tu 20c mam este aj 30c turnigy ale je trochu vatsia.gensace 25c a turnigy 20c su rovnako velke .a tie turnigy sa ale ani velmy nezahrievaju ale zatial len poletujem na normal mod .osmicky a tak
No a která je podle tebe lepší Turnigy 30C, nebo GensAce 25C ? Cenově si myslím zatím stále vychází lepe ta Turnigy.. Ale mám Gens Ace a jsem s ní nad míru spokojen, tak nevím, jestli má smysl zase cpát prachy čínanum
ta 30c turnigy je trochu vacisia ide pod kabinu dost tazko .ale turnigy 20c na hobikinkgu dva kusi aj z dopravou 21,7 eur .jedna gensace stoji u nas 21 e bez postovneho .4 e este postovne.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... rrentPage= 10 usd doprava z holandska 6 dni a je to doma
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... rrentPage= 10 usd doprava z holandska 6 dni a je to doma
Dnes som mal zly pocit ked som siel na letisko a este vietor bol a dopadlo to zle este ze mi dnes dosla zasielka z HK z new blades 325 .
Naposledy upravil(a) stanikg dne čtv 24.04.2014 21:16, celkem upraveno 2 x.
Hehe, já u těch baterek myslel spíš výkonové porovnání, dobu letu a tak 
A sakra, tak to me mrzí, že si s tím prásknul.. To mě vždycky nasere!! Jaké jsou škody ?? vidím, že stopro je pryč příčná hřídel
Koukám, že máš na heli stále treningový kříž, být tebou tak ho sundám pokud už letáš osmičky, akorát ti zhoršuje těžiště
Co to máš na te heli za listy rotoru ? To jsou náký levný z ebaye ?
A sakra, tak to me mrzí, že si s tím prásknul.. To mě vždycky nasere!! Jaké jsou škody ?? vidím, že stopro je pryč příčná hřídel
Koukám, že máš na heli stále treningový kříž, být tebou tak ho sundám pokud už letáš osmičky, akorát ti zhoršuje těžiště
Co to máš na te heli za listy rotoru ? To jsou náký levný z ebaye ?
to neviem este nejak urcit este ale ked som vcera lietal osmisky na normal mode tak 7 min a este bolo na baterkach 3,7 na clanok .presne neviem. skody priecna oska chvostova rurka a listy .z hobby kingu my dnes prisli len take obyc listy plastove za 3 dolare + ten kriz ktory som dnes rozflakal.ale dnes som objednal 2 pary carbonove 3d za obe 16 usd .tak uvidime ked tak ich este vyvazim -su to tieto http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Search=325