ASSAN GA250 MEMS GYRO

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
Tsisters

Re: ASSAN GA250 MEMS GYRO

#166 Příspěvek od Tsisters »

Díky za odpověď,vodorovně to vím jen kolega mněl pořát nějaké problémy z vrťasem a tak hledám souvislosti :D
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
MacaXJR

#167 Příspěvek od MacaXJR »

Když nastavuju gyro, nastavím typ serva, vypnu gyro, zapojím servo, zapnu gyro a dostanu se do dalšího nastavení koncového rozsahu, kde mi už ale vrtulkové servo nereaguje, ale hábe se mi hlava na rotoru a ohřívá se regl. Čím to je?
EvzEn

#168 Příspěvek od EvzEn »

Tak další zajímavost, máte někdo zkušenost s tím, že:
1) Zapnete gyro nastavíte typ serva (1520/250)3x blikne
2) Odpojíte napájení
3) Znovu zapnete gyro vlezete do do nastavení serva a servo samo blikne 4x ??

Zjistil jsem to tak,že jsem nemohl nastavit správně typ serva, vždy se uplně zkroutilo, tak jsem tam na konec nastavil jen 2x bliknutí ono samo se to prehodilo na 3x a ted to funguje, ale myslím, že to gyro je náký rozbitý, asi po jednom z mejch crashů s HK250
milost
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od milost »

(Mám 4 gyra GA250 na prodej. Cenu navrhněte do zpráv.)
Kdo je bez miny, ať hodí kamenem.
dafson

#170 Příspěvek od dafson »

Ahoj kluci asi jsem lama ale nejde mi nastavit reverz gyra dostanu se do nastaveni kde mi blika stridave modra/cervena ale ja potrebuju potvrdit abych mel reverzovano opacne cili modra/cervena/cervena protoze mi to funguje obracene nez ma jak se to prehodi?pisou use rudder sticks to chamge tedy packu toceni ale at delam co delam stale jede nespravny smerem-( a porad blika m/č
EvzEn

#171 Příspěvek od EvzEn »

dafson píše:Ahoj kluci asi jsem lama ale nejde mi nastavit reverz gyra dostanu se do nastaveni kde mi blika stridave modra/cervena ale ja potrebuju potvrdit abych mel reverzovano opacne cili modra/cervena/cervena protoze mi to funguje obracene nez ma jak se to prehodi?pisou use rudder sticks to chamge tedy packu toceni ale at delam co delam stale jede nespravny smerem-( a porad blika m/č

Nepleteš si reverz gyra a reverz na vysílačce ?
Pokud ti nejde přehodit blikání normální páčkou pro rudder, budeš mít asi jetý gyro už z výroby.. Mně takhle jedno taky blblo, za boha nešlo nastavit krajní polohy pro smykátko, nastavil jsem to, pak odpojil baterku, když jsem jí připojil, zase to bylo nastavený jinak :D

Ono záleží i jaký tam máš servo, nedivil bych se kdyby náká levná čína generovala náký rušení, který ti bude přehazovat to nastavení..
dafson

#172 Příspěvek od dafson »

Ano myslim reverz gyra zatim jsem to vyresil tak ze jsem prehodil servo na trubce zleva do prava z pohledu od zadni vrtulky nyni gyro reaguje spravne proti otaceni vrtulnikem nicmene ted se zase peru s nastavenim limitu krajnich poloh vubec mi nenaskoci rezim nastavovani dorazu pokud lomcuju trikrat ziskem na vysilaci vibec se mi nerozblikaji modra cervena tak jak pisou v manualu.servo je cina...
mamoulian

#173 Příspěvek od mamoulian »

Krok 1: Reverzace Směru Gyra

Přesuňte na vašem vysílači páku ovládání směrovky na doraz v pravo nebo v levo, tři nebo vícekrát rychle

přepněte přepínač zisku. Až se gyro rozsvítí červeně a modře, uvolněte páku ovládání směrovky do

neutrální polohy.

Přepínáním získáte přepnutí na poměr a AVCS najednou, budete mít gyro nastaveno v reverzním směru .
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
jirin
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od jirin »

Zdravím. Potřeboval bych poradit, jak mám Nastavit na Vysílačce Eclipse 7 nastavit zisk gyra když jsem musel ten červený kabel dát do CH 7 ? Děkuji. Když najdu v menu GYRO a nastavuji zisk tak to nereaguje. Jsem již bezradný Děkuji
mamoulian

#175 Příspěvek od mamoulian »

jirin píše:Zdravím. Potřeboval bych poradit, jak mám Nastavit na Vysílačce Eclipse 7 nastavit zisk gyra když jsem musel ten červený kabel dát do CH 7 ? Děkuji. Když najdu v menu GYRO a nastavuji zisk tak to nereaguje. Jsem již bezradný Děkuji

A jakou funkci máš v rádiu přiřazenou k zedmému kanálu?
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
jirin
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od jirin »

No přepínačem na CH7 měním režim gyra. Jinak mi nic přiřadit asi nejde (mám starou Eclipsu) Teď jsem zkusil nastavit zisk pomocí EPA to funguje , ale po vypnutí a zapnutí modelu je to zase stejně citlivé i když ve vysílači zůstala hodnota. :( Za letu se mi chvěl ocas, tak to přisuzuji zisku GYRA.
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“