Naše videa, aneb jak se zlepšujeme v létání krůček po krůčku

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Howking
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od Howking »

Ale tak kluci, nebuďte tak tvrdí - každý z nás zažíval podobnou extázi, když uvisel baterku a nespadl. Další extazi, když to začalo vypadat jako osmičky a mohl si říct, že lítá. Třeba za pár let nich budou špičkoví piloti, kterým budeme závidět. No chtějí se prostě pochlubit - už to udrží ve vzduchu, to je obrovský úspěch. Když jim to pohaníte, tak je i odradíte, přitom si vzpomeňte že i vy jste z tohoto kroku zažívali tu největší extázi. Když už člověk lítat umí a naučí se nový prvek, no tak si udělá čárku, trochu ho to potěší a jde dál - to co ale zažil když z ničeho vzniklo něco, kdy z nikoho vznikl někdo kdo to ve vzduchu udrží, pilot, to už nezažijeme a můžeme ten pocit jen vzpomínat a závidět. Já naprosto chápu i tu touhu pochlubit se mistrům, že už "to taky umím".
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
Mikelo

#167 Příspěvek od Mikelo »

Máš sice pravdu, všichni jsme to zažili (nebo aspoň ti co vydrželi) a nikomu to neberu. Jenže to není důvodem k otravování s tím všech okolo a zabírání místa na veřejném internetu. I bez toho už 11 Temelínů musí makat na prokazatelně omezené planetě jen na internetové servery. Kdyby aspoň takoví exhibicionisti omezovali videa do 1 minuty.
U dětí to beru, když všude pobíhají a hulákají, že se jim něco nového, byť triviálního, povedlo, ale u dospělých lidí mě to začíná už nějak děsit.
lexlutor

#168 Příspěvek od lexlutor »

Tak ženská umí občas potěšit...."Jsi jak moucha" .)) Ale myslím, že někteří jste skutečně no nevím jak to nazvat. Mě osobně to přijde naprosto v pořádku, že se někdo chce podělit - nebo je místo pouze pro ty, co lítají 20 hodin denně a živí se tím...to berte s nadsázkou. Asi to beru trochu jinak, ale odkazovat takovýho člověka na to, že kvůli němu jede 11 temelínů je zcela relativní informace...mě tedy rozhodně více iritují lidé, kteří nezvednou prdel a ani do toho obchodu, co ho maj dvacet metrů nedojdou pěšky, každej si jen vozí prdel a čím větší auto tím méně lidí v něm....kvůli nim jede víc věcí než 11 temelínů....někdo na mě vyhrknout takto při mých začátcích, nevím jestli bych se nepoohlédl po něčem jiném. Nic je to jen mimo řeč, aby za mě jely temelíny....snad jsem jich moc nezaměstnal mým textem. Zdar
psena
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od psena »

Ale tady nekdo nechape zadani tohoto vlakna, je to prave o tom, ze sem bude davat videa svyho postupnyho zlepsovani, takze klidne od uplnych zacatku...samozrejme staci neco kratkyho, ja jsem myslim mel prvni video tak do minuty.
Ta holka je dobra, zensky jsou holt nekompromisni i ta moje, me parkrat tezce zkritizovala, ze to litani mam takovy roztahany, ze by to chtelo drzet na nejake mensi plose...no samozrejme mela pravdu.
Jinak bych byl docela rad, kdyby se Mikelo zapojil a pridal nejaky let, mam pocit, ze jsem jeho video jeste nevidel, ale verim ze nejake ma a urcite by se bylo na co divat.
Mikelo

#170 Příspěvek od Mikelo »

Video nemám žádné a nevím proč bych měl mít. Neumím nic takového aby to stálo za zatěžování veřejného prostoru a na exhibování s banalitama mě neužije.
demolátor

#171 Příspěvek od demolátor »

Mikelo, jestli tě to s těma Temelínama tak štve, tak nejdříve řekni správcům rcmanie, at´smažou smetiště. :idea: :!:
Je to přeci modelářské fórum ne?? :?:
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od JirkaA »

Ono to diskový pole v serveru žere úplně stejně plný dat jako prázdný ;)
OK2WY
ntpr

#173 Příspěvek od ntpr »

[quote="dafson"]take se pridam se svymi zacatky ktere stale trvaji

na podzim sestaveno

prvni video kde se konecne povedlo seridit ocas
jen viseni a nejake ty presuny v zime prsty mrzly

http://www.youtube.com/watch?v=0B6vrE4TOEw

http://www.youtube.com/watch?v=qQ5QLK4co4M

koukám severák/loučky - mám nedaleko chajdu
dafson

#174 Příspěvek od dafson »

ano severak mas pravdu...nicmene toto je muj posledni prispevek spatne sem pochopil nadpis tohoto vlakna a tudiz se vsem zde na foru omlouvam.
Trias

#175 Příspěvek od Trias »

podle mě začátečníka vždy potěší pohled na jinýho začátečníka
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od gamer007 »

Davide neblbni, jak psal Psena je to tu na tyhle videa a pokroky. Taky závidim ty první krůčky, úplně stejně jsem to prožíval a mám podobný video s komentářem mladý:-). Jinak možná vám sem šoupnu video maníka Maniiaxe z dnešního lítání. Je asi tak u padesátý baterky a dneska ukázal nehorázný věci :-)Jede trochu nezvyklej štílek, normálně hází motyku. Jsem zvědavej jestli to bude vidět... :lol:
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
krtek2k

#177 Příspěvek od krtek2k »

Jasný že nováček moc neví , ale myslím že by bylo dobrý dodržovat jedno jednoduchý pravidlo:
KDYŽ LÍTÁM , TAK VŠICHNI ZA MĚ!
jde jenom o bezpečnost, jestli je vám to jedno...
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
saint21

#178 Příspěvek od saint21 »

Trias píše:podle mě začátečníka vždy potěší pohled na jinýho začátečníka

Jednoznačně! Hledal jsem pár videí začátečníků jako jsem já, abych viděl i ostatní. Taky je super jak Psena, Howking a ostatní (nechci se nikoho dotknout) sem dávají svoji filmografii :) a člověk aspoň vidí, že když se snažíš a cvičíš tak to jde.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
maniiax.
Bydliště: Praha, ale často v Ústí n/L, Plzni, Brně, Litomyšli, Domažlicích ...
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od maniiax. »

gamer007 píše:Jinak možná vám sem šoupnu video maníka Maniiaxe z dnešního lítání. Je asi tak u padesátý baterky a dneska ukázal nehorázný věci :-)Jede trochu nezvyklej štílek, normálně hází motyku. Jsem zvědavej jestli to bude vidět... :lol:

No nezvyklej styl to teda je, ale je to sranda :-)
Škoda že už bylo šero a kamera nic moc, není skoro nic vidět. Jen ty vaše komentáře dávají tušit že se ve vzduchu něco dělo :-)
AURORA 9
T-REX 450, 550, 700 (vše E s 3G)
blade MSR do kanclíku je nutnost
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od František Koudelka »

Tak takovy neplanovany video, jen telefonem a foukalo....neni to nic moc ja vim.... :oops: ale ocenim aspon vas nazor je to prakticky po roce co mam tenhle vrtas, ale tak ted od ledna jsem toho nalital tak stejne co celej minulej rok od dubna do vanoc :? ..neni cas...celej minule rok sem se ucil viset a hlavne vrtulnik opravovat a serizovat to poskoceni na zacatku se mi taky zrovna stalo jen kdyz sme nataceli :lol: ...kdyz je bezvetri tak to otaceni je taky lepsi a navic ted 14dni mam novou DX7 takze si to tak jeste osahavam, ale citim se s tim vysilacem jistejsi :)

http://www.youtube.com/watch?v=P4DcSNb5Jx0
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“