Naše videa, aneb jak se zlepšujeme v létání krůček po krůčku
Ale tak kluci, nebuďte tak tvrdí - každý z nás zažíval podobnou extázi, když uvisel baterku a nespadl. Další extazi, když to začalo vypadat jako osmičky a mohl si říct, že lítá. Třeba za pár let nich budou špičkoví piloti, kterým budeme závidět. No chtějí se prostě pochlubit - už to udrží ve vzduchu, to je obrovský úspěch. Když jim to pohaníte, tak je i odradíte, přitom si vzpomeňte že i vy jste z tohoto kroku zažívali tu největší extázi. Když už člověk lítat umí a naučí se nový prvek, no tak si udělá čárku, trochu ho to potěší a jde dál - to co ale zažil když z ničeho vzniklo něco, kdy z nikoho vznikl někdo kdo to ve vzduchu udrží, pilot, to už nezažijeme a můžeme ten pocit jen vzpomínat a závidět. Já naprosto chápu i tu touhu pochlubit se mistrům, že už "to taky umím".
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Máš sice pravdu, všichni jsme to zažili (nebo aspoň ti co vydrželi) a nikomu to neberu. Jenže to není důvodem k otravování s tím všech okolo a zabírání místa na veřejném internetu. I bez toho už 11 Temelínů musí makat na prokazatelně omezené planetě jen na internetové servery. Kdyby aspoň takoví exhibicionisti omezovali videa do 1 minuty.
U dětí to beru, když všude pobíhají a hulákají, že se jim něco nového, byť triviálního, povedlo, ale u dospělých lidí mě to začíná už nějak děsit.
U dětí to beru, když všude pobíhají a hulákají, že se jim něco nového, byť triviálního, povedlo, ale u dospělých lidí mě to začíná už nějak děsit.
Tak ženská umí občas potěšit...."Jsi jak moucha" .)) Ale myslím, že někteří jste skutečně no nevím jak to nazvat. Mě osobně to přijde naprosto v pořádku, že se někdo chce podělit - nebo je místo pouze pro ty, co lítají 20 hodin denně a živí se tím...to berte s nadsázkou. Asi to beru trochu jinak, ale odkazovat takovýho člověka na to, že kvůli němu jede 11 temelínů je zcela relativní informace...mě tedy rozhodně více iritují lidé, kteří nezvednou prdel a ani do toho obchodu, co ho maj dvacet metrů nedojdou pěšky, každej si jen vozí prdel a čím větší auto tím méně lidí v něm....kvůli nim jede víc věcí než 11 temelínů....někdo na mě vyhrknout takto při mých začátcích, nevím jestli bych se nepoohlédl po něčem jiném. Nic je to jen mimo řeč, aby za mě jely temelíny....snad jsem jich moc nezaměstnal mým textem. Zdar
Ale tady nekdo nechape zadani tohoto vlakna, je to prave o tom, ze sem bude davat videa svyho postupnyho zlepsovani, takze klidne od uplnych zacatku...samozrejme staci neco kratkyho, ja jsem myslim mel prvni video tak do minuty.
Ta holka je dobra, zensky jsou holt nekompromisni i ta moje, me parkrat tezce zkritizovala, ze to litani mam takovy roztahany, ze by to chtelo drzet na nejake mensi plose...no samozrejme mela pravdu.
Jinak bych byl docela rad, kdyby se Mikelo zapojil a pridal nejaky let, mam pocit, ze jsem jeho video jeste nevidel, ale verim ze nejake ma a urcite by se bylo na co divat.
Ta holka je dobra, zensky jsou holt nekompromisni i ta moje, me parkrat tezce zkritizovala, ze to litani mam takovy roztahany, ze by to chtelo drzet na nejake mensi plose...no samozrejme mela pravdu.
Jinak bych byl docela rad, kdyby se Mikelo zapojil a pridal nejaky let, mam pocit, ze jsem jeho video jeste nevidel, ale verim ze nejake ma a urcite by se bylo na co divat.
[quote="dafson"]take se pridam se svymi zacatky ktere stale trvaji
na podzim sestaveno
prvni video kde se konecne povedlo seridit ocas
jen viseni a nejake ty presuny v zime prsty mrzly
http://www.youtube.com/watch?v=0B6vrE4TOEw
http://www.youtube.com/watch?v=qQ5QLK4co4M
koukám severák/loučky - mám nedaleko chajdu
na podzim sestaveno
prvni video kde se konecne povedlo seridit ocas
jen viseni a nejake ty presuny v zime prsty mrzly
http://www.youtube.com/watch?v=0B6vrE4TOEw
http://www.youtube.com/watch?v=qQ5QLK4co4M
koukám severák/loučky - mám nedaleko chajdu
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Davide neblbni, jak psal Psena je to tu na tyhle videa a pokroky. Taky závidim ty první krůčky, úplně stejně jsem to prožíval a mám podobný video s komentářem mladý:-). Jinak možná vám sem šoupnu video maníka Maniiaxe z dnešního lítání. Je asi tak u padesátý baterky a dneska ukázal nehorázný věci
Jede trochu nezvyklej štílek, normálně hází motyku. Jsem zvědavej jestli to bude vidět... 
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Trias píše:podle mě začátečníka vždy potěší pohled na jinýho začátečníka
Jednoznačně! Hledal jsem pár videí začátečníků jako jsem já, abych viděl i ostatní. Taky je super jak Psena, Howking a ostatní (nechci se nikoho dotknout) sem dávají svoji filmografii
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
- maniiax.
- Bydliště: Praha, ale často v Ústí n/L, Plzni, Brně, Litomyšli, Domažlicích ...
- Kontaktovat uživatele:
gamer007 píše:Jinak možná vám sem šoupnu video maníka Maniiaxe z dnešního lítání. Je asi tak u padesátý baterky a dneska ukázal nehorázný věciJede trochu nezvyklej štílek, normálně hází motyku. Jsem zvědavej jestli to bude vidět...
No nezvyklej styl to teda je, ale je to sranda
Škoda že už bylo šero a kamera nic moc, není skoro nic vidět. Jen ty vaše komentáře dávají tušit že se ve vzduchu něco dělo
AURORA 9
T-REX 450, 550, 700 (vše E s 3G)
blade MSR do kanclíku je nutnost
T-REX 450, 550, 700 (vše E s 3G)
blade MSR do kanclíku je nutnost
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Tak takovy neplanovany video, jen telefonem a foukalo....neni to nic moc ja vim....
ale ocenim aspon vas nazor je to prakticky po roce co mam tenhle vrtas, ale tak ted od ledna jsem toho nalital tak stejne co celej minulej rok od dubna do vanoc
..neni cas...celej minule rok sem se ucil viset a hlavne vrtulnik opravovat a serizovat to poskoceni na zacatku se mi taky zrovna stalo jen kdyz sme nataceli
...kdyz je bezvetri tak to otaceni je taky lepsi a navic ted 14dni mam novou DX7 takze si to tak jeste osahavam, ale citim se s tim vysilacem jistejsi
http://www.youtube.com/watch?v=P4DcSNb5Jx0
http://www.youtube.com/watch?v=P4DcSNb5Jx0
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den