Adrenaline Rush - Stevens Aero
tak muj prvni a na nejakou dobu posledni let je za mnou, hodil jsem ho a letel nadherne, tak sem udelal jedno kolecko a najednou se zasek motor, tak sem musel nouzove pristat, malinka rana primo na cumak, ale nic se nestalo, tak sem jeste zkusil pridat plyn a zacoudilo se z motoru, takze musim objednat novej a asi vezmu nejaky o trosku tezsi
Rajny píše:tak muj prvni a na nejakou dobu posledni let je za mnou, hodil jsem ho a letel nadherne, tak sem udelal jedno kolecko a najednou se zasek motor, tak sem musel nouzove pristat, malinka rana primo na cumak, ale nic se nestalo, tak sem jeste zkusil pridat plyn a zacoudilo se z motoru, takze musim objednat novej a asi vezmu nejaky o trosku tezsi
Tak jsem pořád jediný komu to lítá?
Asi to bude tím že jsem nemířil tak vysoko
Luzr píše:Lukash píše:Ty bláho, to je pálka. Arch A4 za 40 Kčs. To si budu muset pořádně rozmyslet, co na to potisknu... Jinak díky za odkaz, úplně jsem na google zapomněl.
No, do laserovky je to 20Kč za A4.
Dneska mě to odfouklo.... Takže další vrtule a další přepážka. Došly mě 4,5x4 a 5x3 jsou na ten vítr asi moc pomalý.... Nebo možná ten motor už není co býval?
Dneska mě přišla z HongKongu zásoba vrtulí 4,5x4 a musím říct že už to zase sviští. 5x3 pro tuhle sestavu fakt není moc vhodná.
Hledam do adrenalina nahradu za Medusu pac ty uz se nedelaj a blbe by se to shanelo, zatim sem nasel tenhle, jak to panove vidite ?
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO