JMalik píše:Surprice je absolutní zážitek, takže příště to samé, 3,5m, pokud možno na 4-5kW, snad někdo bude mít podobné cukání do toho investovat a naladit to.
To verím. No ja som chcel pôvodne do Volcana 1515 a 20x13 na deväťčlánok a ťahať to k 3kW, ale v tom čase nebolo možné ho sem dostať s P32. Tak som skončil pri 1512. Verzia 3D tiež nebola k zohnaniu, tak som musel zobrať 1.5Y a k tomu už vyšla vrtuľa len 18,5x12. Navyše, sen o deväťčlánku mi popravil rozptyl parametrov stívových magnetov a musel som sa uspokojiť s osemčlánkom, aby to celé nešlo cez povolené prúdy a otáčky...
Kľudne by Volcano uviezlo aj 1521. Na rýchlosti v horizonte to teraz nie je nič moc, mám ho na to pripravené, ale investovať do toho (v preklade "kupovať si to") momentálne nebudem. Zatiaľ máme spolu 7 letov a z toho jedno jediné pristátie podľa mojich predstáv, na odhod potrebujem zatiaľ pomocníka, polovicu mixov a režimov nemám nastavených, riešim dilemu ohľadne ovládania bŕzd - mám čo trénovať, nastavovať a dolaďovať najmenej do budúceho leta.
Ale možnosť tu je...