Ok, v tom případě bych koupil v dodávce preventivně přímo jen 1x náhradní listy a 1-2x zadní vrtulku, to by mělo stačit.
Stejně se ale divím, že pokud je tak dobrý, jak to vypadá, tak proč ještě není "deluxe" verze s kovovýma dílama mechaniky.. Tvrdí se o nich, že dýl vydrží a jsou přesnější - ale možná je to jen marketing, nevím.
Jinak, bavil jsem se o něm s jedním člověkem, co je asi profi vrtulníkář, nevím, znám ho jen přes mail, a ten říkal, že to je "šmejd" .. "mechanika čepy v plastu" .. "nemá ani kolektivní řízení" .. "malý vrtulník nikdy nemůže být stabilní má malou hmotnost tudíž má minimální stabilitu!" .. Tak jsem ho upozornil na to, že to stojí 3200 Kč, a od té doby se neozval
Já totiž sháním něco, co by se
relativně snadno ovládalo, a dalo by se s tím lítat
jak "doma", tak venku. Venku si s mým
EasyCopterem V6 moc nezalítám. A podle všeho (různá fóra a názory) ani s žádným jiným koaxiálem

Na druhou stranu, jednorotoráky jsou podle mnohých spíše "adrenalinový sport", než zábava, protože jsou extrémně těžké na lítání. O
FS se říká, že zase tak těžký není, a protože s koaxem už mám zkušenosti, myslím, že bych to zvládl. "Pořádný" jednorotorák si jak nemůžu dovolit, tak ani nechci, protože chci opravdu spíše létat pro zábavu, než se pořád stresovat..
Z "průzkumu trhu" to skoro vypadá, jako by se "jen tak pro zábavu" venku i doma lítat nedalo
( Každý žene na simulátory, a vybavení za 15000Kč, nebo naopak na minikoax (doporučen mi byl
Blade MCX) domů. Ale koax už mám, nepotřebuju dva. Prostě jsem jen nabyl dojmu, že se
Spiritem si lze se zkušeností s 4CH koaxem pěkně zalétat, a nevyžaduje to profesionála za řízením. Prostě kompromis mezi "hračkou" a "dobrým pokročilejším polétáním". Pokud se někde pletu, opravte mě, prosím.
Díky moc