Heli Český Těšín

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
zeno

Re: Heli Český Těšín

#1636 Příspěvek od zeno »

Tsisters píše:Dívám se,že mCP X se mezi náma pěkně rozřižuje :-).
to: ZENO to bylo asi mysleno na mne,ale ja mu pouze nabidl,že jestli chce Walkeru,tak mu ji prodám

Tak jsi mu měl také dodat že je na hovno a že se na ni naučí akorát šroubkovat a ne létat .
Já taky myslel že mu chceš pomoct ale jak jsem viděl tvou nabídku tak jsem se neudržel .Promiň. :twisted:
Tsisters

#1637 Příspěvek od Tsisters »

Tohle jsem mu napsal:Tak to teda nevím jestli někdo doporučuje Walkeru,ale jestli bys o ni mněl zájem tak ti 4CH prodám se spoustou náhradních dílů jde o V200D02.A je tam jasně napsané že walkeru nikdo nedoporučuje!Já do něho od včerejška hustím,že první cesta je přez sim,ale to je jedno.Když se podíváš na jeho riozpočet tak moc možností nemá,steně si myslím,že skončí u HK 450
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
zeno

#1638 Příspěvek od zeno »

Musím uznat že jsi to napsal chytře , gratuluji . :evil: :evil: :evil:
ciko7

#1639 Příspěvek od ciko7 »

Chlapci a chlapi... je zbytečný se tady hádat. Golfík se budse stejně muset rozhodnout SÁM . Bude muset zvážit finance a jak se tomu chce do budoucna věnovat. kolik času tomu bude dávat. Pokud půjde jednou za 14 dní na plácek zaviset, bohatě stačí i to HK 450. Ale pokud se bude chtít v budoucnu kochat maketovým lítáním , tak by měl toho času obětovat hodně a tím pádem jít do T-rexe 450. Každopádně sim nevyjímaje.
Pokud se rozhodne jako první pro nákup heli, před simem, dá se to docela dobře ustát, pokud si na heli přidělá velký a pevný kříž. Já měl takový, že jsem mohl být na něj přivázán :mrgreen:
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
marunka

#1640 Příspěvek od marunka »

golfino píše:jj už jsems ním mluvil přes icq dneska sme měli jit litat ale nevyšlo počasí.
Proto potřebuju radu jakou tu vysílačku a tak asi tam musí byt volny kanál na ty světla.......prostě nějakého zkušenějšího modelaře. Hledal jsem na foru ale žadny topic jsem nenašel.

DX6i, ideální DX8, je to o penězích...
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
zeno

#1641 Příspěvek od zeno »

mCP X už bylo ve vzduchu ? :)
marunka

#1642 Příspěvek od marunka »

Ještě ne, dneska blbej den :(

Jak moc dotáhnout listy? Stejně jako na 5ti kilu?

golfino píše:Kde jsou tady v Moravskoslezském kraji kamenné prodejny.
Opava - rcking
Bohumín - model-rc

a dál?

Český Těšín - zeno :)
Ostrava - SCZ Model, PV Model
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
zeno

#1643 Příspěvek od zeno »

marunka píše:Ještě ne, dneska blbej den :(

Jak moc dotáhnout listy? Stejně jako na 5ti kilu?

golfino píše:Kde jsou tady v Moravskoslezském kraji kamenné prodejny.
Opava - rcking
Bohumín - model-rc

a dál?

Český Těšín - zeno :)
Ostrava - SCZ Model, PV Model

Nene , listy nech dost volné . :wink:
golfino

#1644 Příspěvek od golfino »

asi začnu šetřit mno. Ja už jednoho konička mam a to je taky dost nákladné :D Focení
Fotak za 20
Blesk za 10
Objektiv za 10
Stativ, hlava deštníkl, dalkovy odpalovač - 10
a tak dále a tak dále.

Sice je pravda že fotak nerozmlátím o zem a musim něco kupovat ale člověk se chce posouvat dále a tak koupě nového foťáku za 40 už je na trošku delší házéní korunek do prasátka :roll:

Každopadně svámi pokecám na dinu a pak se rozhodnu.
Easycopter V4.5 COLIBRI PRO ---> Phoenix, DX6i ---> Blade 130X ---> Mini Protos
marunka

#1645 Příspěvek od marunka »

No tak zhruba ty stejné peníze potřebuješ na vrtulník, baterky, vysílačku, nabíječ, zdroj a nářadí :)
golfino

#1646 Příspěvek od golfino »

ok tak že:

Podle rad zkušenějších je nejlepší se naučit na simulatoru a pak koupit teprve helinu.
Má otázka teda zní když si koupim PHOENIX V3 RC SIMULATOR. Jaký je nejlevnější set který se dá sehnat vrtulnik + vysílačka (tak aby se mi ta vysílačka šla napojit na phoenixe)?

budu se učit na simu. mužu zapnout i ten vrťas co bude v tom setu a přitom budu šetřit na nějaký lepší vrtulník.
Easycopter V4.5 COLIBRI PRO ---> Phoenix, DX6i ---> Blade 130X ---> Mini Protos
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

#1647 Příspěvek od pcmaxik »

golfino píše:ok tak že:

Podle rad zkušenějších je nejlepší se naučit na simulatoru a pak koupit teprve helinu.
Má otázka teda zní když si koupim PHOENIX V3 RC SIMULATOR. Jaký je nejlevnější set který se dá sehnat vrtulnik + vysílačka (tak aby se mi ta vysílačka šla napojit na phoenixe)?

budu se učit na simu. mužu zapnout i ten vrťas co bude v tom setu a přitom budu šetřit na nějaký lepší vrtulník.

Ahoj

Tak možná bych šel do simu a setovky Blade mCPX kde je vysílačka DX4. Pak ti může zůstat k simu. Nebo ji pak prodáš až si koupíš novou a lepší vysílačku. Tento vrtulník je velmi oblíben. Pokud nyní nemáš tolik finančních prostředků tak to by ti mohlo na dost dlouhou chvíli stačit a jak došetříš tak koupíš něco pořádného.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
Tsisters

#1648 Příspěvek od Tsisters »

Toho vrťaska jsem mu radil už včera :-),pokud chce něco většího tak může jít do Blade 400,tam je už v setu DX6i
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

#1649 Příspěvek od pcmaxik »

No to ano ale to už rovnou může koupit T-REX 450. Tam už nebude tak velký rozdíl ceny, ale letový projev se nedá srovnat. Škoda peněz!!!!!!
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
pcmaxik
Kontaktovat uživatele:

#1650 Příspěvek od pcmaxik »

Vše je v plastu ND drahé, toto tada není moc dobrá rada. :twisted: :twisted: :twisted:
SpectrumDX7s
www.helitesin.cz
Odpovědět

Zpět na „Kluby“