settswat píše:....Na gramatyku se viser ....
aha, to jo, chapu ....
settswat píše:....Na gramatyku se viser ....
JuraS. píše:Nebudu to víc rozebírat...ještě ve mě vaří krev a klepou se mi vzteky ruce...byl jsem na té poště osobně a pracovnice u přepážky č. 1 mě odeslala pryč s tím, že jakmile nebudu mít v ruce dopis o vyzvání tak se se mnou nebude bavit..mám si jít stěžovat a nebo napsat dopis se stížností když se mi to nelíbí.
JuraS. píše:...jenže já si kvůli tomu abych právě v klidu mohl to letadlo složit, vyzkoušet, zalídnout...vzal příští týden dovolenou...

Kód: Vybrat vše
Zásilka dne 21.10.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
Adresátovi odesláno 25.10.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.JuraS. píše:to jim 4 dny trvalo zmáčknout čudlík který odešle předem natištěný dopis ? pokud to neumí pak se veřejně hlásím, že jim i zadarmo udělám na tohle hromadnou korespondenci co ty dopisy bude odesílat automaticky a přidám i k tomu možnost si zaregistrovat placenou službičku rozesílání informačních sms o uložení zásilky na poště...
vorel64 píše:Takže, já i když stojím frontu na poště, nebo kdekoli jinde, tak se snažím na ty za okénkem usmívat. Někdy to jde těžko, ale oni za to kdo to řídí nemůžou.
JuraS. píše:Všímám si snad jen já, že jakoby v oblasti IT docházelo k stagnaci a zpětnému vývoji ?...
...tím chci říct, že dnes by to co dělá u pošty 10 lidí dokázala nahradit obyčejná kalkulačka..počítač 100*...
Kód: Vybrat vše
Mailed 8059 Zürich 59 Ausland