Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zamčeno
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně

#1561 Příspěvek od Drondys »

AR1 píše:Nevíte aktuální email na HK? support@unitedhobbiessupport.com nějak nefunguje.

Pro příjem žádný nepoužívají. Email používají jen pro odesílání zpráv, ale pokud jim chceš něco napsat pak se to řeší po přihlášení ke svému účtu na Hobbykingu buď prostřednictvím online chatu nebo napsáním zprávy přes webový formulář Support Centre.
biovirus

#1562 Příspěvek od biovirus »

Presne tak. Z HK jedinne EU sklad
Dub79
Kontaktovat uživatele:

#1563 Příspěvek od Dub79 »

Tak mě hošani pěkně se.... Zásilka z 18.1 ještě nedorarila 19.3 v Praze o ní neví a na suportu mi napsali ,že to mám reklamovat na naší poště.Perlička je že psali tranzit time 9-39days.To mě pobavili když to píšu po 60 dnech.Tak to asi dál budu řešit přes PP.
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
kajman111

#1564 Příspěvek od kajman111 »

Tyhle žvásty mi teta Corin taky psala.Fakt si myslím,že prostě ty odpovědi mají dávno připravené,jenom doplní datum a v určeném pořadí je posílají. Mně už taky nas... tak sem to otevřel na PP a počkám jak to dopadne. Obj.14.2 ,v Praze údajně od 26.2 ,po telef.dotazu na poštu 120 kde samozřejmě nic není, 12.3 jsem začal na HK vyhrožovat PP najednou 14.3 mi naskočilo ,že přesně o půlnoci mi balíček poslali do CZ. Asi jim začal blbnout generátor náhodných čísel.
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai
Dub79
Kontaktovat uživatele:

#1565 Příspěvek od Dub79 »

Jasný že to mají pěkně nachystaný a jen mění datumy a oslovení.A to jsem psal pokud to nebudou řešit ,že to budu řešit přes PP.I přesto mi odpověděli takto i když určitě ví že reklamovat to muže odesílatel.
www.rcletanijavornik.websnadno.cz
www.rclmkrychleby.estranky.cz
Máza

#1566 Příspěvek od Máza »

Nevim co si mám myslet mám otevřít spor na paypalu nebo mám počkat.
Hello Petr,

We'd love to hear what you think of our customer service. Please take a moment to answer one simple question by clicking either link below:

How would you rate the support you received?

Good, I'm satisfied

Bad, I'm unsatisfied

Here's a reminder of what your ticket was about:

Lenny B., Mar 22 12:46:

Hi Petr,

We would like to thank you for your patience and understanding in handling this issue. Please be informed that I have made an investigation request to the warehouse staff regarding to your undelivered order. Please acknowledge the follow up request I have made below:

Investigation Request Date: 22/03/2014

Please note that this may 30 days processing. If still no news of this act within the allotted time, we can offer refund you in full via Paypal or bonus points. We assure you that you will be updated once there is a possible feedback with this request.

We will be doing the best of our ability not to come up the same case again in the future. If you have concerns, please contact us again for further assistance and we will surely do the best of our ability to help you. Thank you for your cooperation.

Regards,

Lenny
HobbyKing Support Team
Hitec Aurora 9x ,asw-27 1:3,6.Sonic,Blizzárd-Reichárd,Xtreme-Azero
dt

#1567 Příspěvek od dt »

Máza píše:Nevim co si mám myslet mám otevřít spor na paypalu nebo mám počkat.

No rozhodně je třeba to čekání hlídat, abys nepřešvihnul 45 dní od provedení transakce přes PP. Jinak už tam nevyřešíš nic. Zbytek záleží na tobě.
dt

#1568 Příspěvek od dt »

Dub79 píše:Zásilka z 18.1 ještě nedorarila 19.3 v Praze o ní neví a na suportu mi napsali ,že to mám reklamovat na naší poště.Perlička je že psali tranzit time 9-39days.To mě pobavili když to píšu po 60 dnech.Tak to asi dál budu řešit přes PP.

No, to asi nebudeš. 45 dní od 18. ledna už uplynulo, takže transakce přes PP je již nereklamovatelná.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#1569 Příspěvek od AR1 »

Drondys píše:Pro příjem žádný nepoužívají. Email používají jen pro odesílání zpráv, ale pokud jim chceš něco napsat pak se to řeší po přihlášení ke svému účtu na Hobbykingu buď prostřednictvím online chatu nebo napsáním zprávy přes webový formulář Support Centre.

To vím, ale mám problém dostat se přes tu What type of Question do you have? V Opeře to nejde vůbec zadat a v IE potom stejně neodešlu dotaz.

Nicméně, ten email je, a je uveden výše, funguje velmi dobře, support@hobbyking.zendesk.com a na ten mi přišlo automatické potvrzení přijetí požadavku i s číslem.

Your request (#112xxxxx) has been received, and is being reviewed by our support staff.
To review the status of the request and add additional comments, please visit http://www.HobbyKing.com
http://ar1.rajce.idnes.cz/
pachop
Kontaktovat uživatele:

#1570 Příspěvek od pachop »

Ahoj osobně si myslím, že ani paypal ničemu nepomůže, HK na můj spor odeslalo tracking number, PP si ověří ze to odešlo a tím končí můj spor a eskalace
http://www.pacho.cz
krtek2k

#1571 Příspěvek od krtek2k »

stejnou odpověď u mě na mojí eskalaci, tracking number a nic víc , asi dopadnem jak janekx
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
AR1
Kontaktovat uživatele:

#1572 Příspěvek od AR1 »

Tak už i mám odpověď, 1 item z mé objednávky je backorder, ač tvrdí u zboží jinak...
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Drondys

#1573 Příspěvek od Drondys »

Z důvodu vysokého počtu stran tématu se tato část uzamyká a pokračování je v novém vlákně viz tento odkaz.
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“