Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
Tak se bavíme o dvou lidech.
Tomu co to tam ztratilo nachvilku signál dobře znám.
A Albatrose nemá.
Tomu co to tam ztratilo nachvilku signál dobře znám.
A Albatrose nemá.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
jozefbb píše:A tento padol na futabu
https://www.youtube.com/watch?v=0aLUjuu ... ata_player
Dnes pády na ztrátu signálu nejsou výjimečné a bude hůř. I "profi" piloti si dnes jsou schopní nainstalovat antény tímto stylem - to se pak nedivím ničemu, a hlášení o ztrátě signálu beru čistě jako konstatování
Mimochodem! Pod tím bílým sucháčem byla jedna přijímačová baterie, po přistání byla nalezena vzadu v trupu. 3m akrobat se 170ccm motorem v hodnotě +- 150 000kč.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
...hmmm, tak to je fakt masakr Honzo
. No je pravda, že když člověk kolikrát vidí s čim vším zbastlenym jdou lidi do vzduchu, nevědi ani pořádně jak maj naprogramovaný radio, nezkontrolujou si před startem funkčnost, výchylky a pak už jen zbývá ten průser svalovat na špatnej vysílač, ztrátu signálu apod.
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Jen prileju olej do ohne... Je to pilot co soutezi v cele evrope, vyfoceno na EXFC. 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Jsou velmi dobří a špičkoví piloti, kteří dokážou ty instalace totálně zprasit. Nebude tohle ten příklad?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Vyčistil jsem toto téma od flame s Drondysem, rozdělené příspěvky najdete zde: viewtopic.php?f=3&t=61458
kde je možné při zachování slušnosti dále diskutovat o zpětné editaci vlastních příspěvků.
Zde prosím pokračujte jen o DC/DS 16 resp. 14.
kde je možné při zachování slušnosti dále diskutovat o zpětné editaci vlastních příspěvků.
Zde prosím pokračujte jen o DC/DS 16 resp. 14.
OK2WY
- iampucmeloud
Asi takhle, Jeti je mi sympatické, ale když budu mít min chechtaku tak koupím F 14 SG a když budu mít ranec, tak koupím
http://www.weatronic.com/de/index.php?pg=sender.php
Nic mezi riskovat nebudu, 35 litru s pochybnosí nebo 42 litru za jistotu?
A nebuďte hned všichni podrážděný, když ma někdo jiný názor. Od toho snad forum je. Ten ma rad to a ten zas tohle....
http://www.weatronic.com/de/index.php?pg=sender.php
Nic mezi riskovat nebudu, 35 litru s pochybnosí nebo 42 litru za jistotu?
A nebuďte hned všichni podrážděný, když ma někdo jiný názor. Od toho snad forum je. Ten ma rad to a ten zas tohle....
Re:
LJM píše:....
Bylo by lepsi vydrzet a nevytvaret si domnenky. :-)
Aaaa, pán přímo od pramene, nebo skoro hnedle vedle :-)
Předpokládám že máš relevantní informace a že nám můžeš poopravit domněnky... ;-)
jyrry.webnode.cz
pro:iampucmeloud
Tak to vypadá fakt dobře. A jestli to umí skutečně to, co se tam píše, tak asi začnu štřit.
Tak to vypadá fakt dobře. A jestli to umí skutečně to, co se tam píše, tak asi začnu štřit.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
kovaco píše:Tak to vypadá fakt dobře. A jestli to umí skutečně to, co se tam píše, tak asi začnu štřit.
Ono to neni jenom o vysilacce. IMO v soucasne dobe ma Jeti nejlepsi a nejvyladenejsi ekosystem ze vsech vyrobcu.
- LJM
- Kontaktovat uživatele:
2 jyrry:
Proc bych mel opravovat domnenky? Diskusni komunity nejsou prece od toho aby akceptovaly neco co ma informacni hodnotu. Vzdy budou mit vlastni neprustrelne domnenky. Zdaleka nejlepsi je neplest se jim do cesty.
Mam DS16 teprve od vcera a uz jsem s ni spokojen. To prece staci, zadna dalsi slova nejsou potreba
Proc bych mel opravovat domnenky? Diskusni komunity nejsou prece od toho aby akceptovaly neco co ma informacni hodnotu. Vzdy budou mit vlastni neprustrelne domnenky. Zdaleka nejlepsi je neplest se jim do cesty.
Mam DS16 teprve od vcera a uz jsem s ni spokojen. To prece staci, zadna dalsi slova nejsou potreba
Lubomir – LM Ateliér | Mojzi Model
Najdi to, co miluješ, a nech, ať tě to zabije.
Najdi to, co miluješ, a nech, ať tě to zabije.
Pro:Genagen
No, to co jsem si prohlédnul za asi 2 hodiny lítání po jejich stránkách mi říká, že to mají fakt vymakaný. Prodej by měl začít v listopadu 2013. Uvidíme, jaké budou recenze a jestli někomu nespadne nějakej JET, ale na ruce.
No, to co jsem si prohlédnul za asi 2 hodiny lítání po jejich stránkách mi říká, že to mají fakt vymakaný. Prodej by měl začít v listopadu 2013. Uvidíme, jaké budou recenze a jestli někomu nespadne nějakej JET, ale na ruce.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
kovaco píše:Pro:Genagen
rendery vypadaj zajimave, ale nazivo to uz takova slava neni.. vypada to jako bakelitovy vychodonemecky radioprijimac
http://www.modellflug-international.com ... 3/02/7.jpg
Ty jo, to je jak předělaný TRABANT na MERCEDESA, ale jenom jakože.
Normálně mám zkažené narozeniny.

Genagen píše:.........v soucasne dobe ma Jeti nejlepsi a nejvyladenejsi ekosystem ze vsech vyrobcu.
Můžeš to nějak trochu víc rozvést?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka