Turnigy 9X 9Ch

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
volente
Kontaktovat uživatele:

#1516 Příspěvek od volente »

Tak mě včera z HC informovali že je odeslaná. Tak jsem na ni zvědav.
F 104 je můj sen
Root
Kontaktovat uživatele:

#1517 Příspěvek od Root »

Pidus5 píše:Ahojky všem.Mám prosbu,nevíte někdo jestli už má někdo v Čechách přijímače na tohle Turnigy?
Ještě jsem nenakupoval v Číně a nevím ani jak se kde zaregistrovat atd :D
Nebo kdyby jste je někdo objednával,klidně bych si tři vzal:)
Díky za info.
Píďa

myslim že Hangar ale teť ti momentalně neřeknu v jakym maj jich vic hangar 1,3,6
Pidus5
Kontaktovat uživatele:

#1518 Příspěvek od Pidus5 »

Roote díky.Už jsem je sehnal od Rimra :)
Píďa
Pidus5
cates

web o turnigy

#1519 Příspěvek od cates »

Ahoj všem, jelikož tohle fórum obsahuje asi nejvíc informací o téhle vysílačce, ale není zrovna jednoduchý si je z těch 100 stránek "vyzobat", dovolil jsem si tyto informace přenést na web, který jsem včera spáchal. Není to sice nic světoborného, ale lepší než nic, takže tady to je http://www.turnigy9x.ic.cz Ještě to musím dodělat, ale už teď tam něco je :lol:
Matouš

#1520 Příspěvek od Matouš »

Super, už se těším až tam dáš programování. Turnigy mám od léta. Chvilku mi trvalo než sem pochopil princip tlačítek menu a exit, už sem se bál že mám vadnej kousek :D . Zatím šlape super, jsem spokojen. Jen nevím jak nastavit 4servové křídlo, tedy 2x křidélka a 2x klapky. Zatím se mi povedlo jen 2 křidélka a klapky na 1 servo. Nevím jak nastavit abych druhou klapku ovládal jiným kanálem. Díky za snahu dát informace pěkně do kupy.
cates

#1521 Příspěvek od cates »

Matouš píše:Super, už se těším až tam dáš programování. Turnigy mám od léta. Chvilku mi trvalo než sem pochopil princip tlačítek menu a exit, už sem se bál že mám vadnej kousek :D . Zatím šlape super, jsem spokojen. Jen nevím jak nastavit 4servové křídlo, tedy 2x křidélka a 2x klapky. Zatím se mi povedlo jen 2 křidélka a klapky na 1 servo. Nevím jak nastavit abych druhou klapku ovládal jiným kanálem. Díky za snahu dát informace pěkně do kupy.

To už tady několikrát zmiňoval Rimr - 4servové křídlo je téměř nemožné na téhle vysílačce nastavit - a když už se mu to podařilo s využitím snad všech mixů, tak to nešlo trimovat tuším... Na takový model už to chce soupravu vyšší třídy
no_gold

#1522 Příspěvek od no_gold »

6ti kanálové přijímače HK dorazily necelý týden po objednávce . FS-R6B objednaný z e-bay před měsícem ( jako náhrada HK) stále nikde :-)
Kontrola doashu HK T6a V2 - 150 m na zemi bez problémů, takže ve vzduchu problémy neočekávám :-).

Chtěl bych se jen zeptat, jak na T9X nastavit druhý kanál pro křidélka na 6 kanálovém přijímači. TX ho automaticky šoupne na číslo 7 a ten tam nemám :?
JASSoft
Kontaktovat uživatele:

#1523 Příspěvek od JASSoft »

no_gold píše:Chtěl bych se jen zeptat, jak na T9X nastavit druhý kanál pro křidélka na 6 kanálovém přijímači. TX ho automaticky šoupne na číslo 7 a ten tam nemám :?

Pokud leze druhé křidélko na CH7 je aktivní míx AIL DIF - nutno vypnout.
Pak je možno použít mix FLAPERON, který využívá druhé křidélko na CH6 a kde lze jednak nastavit diferenciaci křidélek a i jejich fukci jako klapky.
cates

web o turnigy

#1524 Příspěvek od cates »

Samozřejmě pokud by kdokoliv z vás chtěl přispět nějakou radou, informací či návodem na stránky http://turnigy9x.ic.cz bude jeho příspěvek jen vítán
Naposledy upravil(a) cates dne ned 07.11.2010 14:16, celkem upraveno 1 x.
peppee

návod na Turnigy

#1525 Příspěvek od peppee »

Zdravím všechny,
tak jsem vytvořil částečný návod s mým nastavením, které používám na letadlech a které funguje. Dále je nakonci dokumentu posbíráno mnoho informací ze zahraničních serverů k dalšímu využití.

Jako začátek pro toho, kdo nemá s touto vysílačkou zkušenosti, by to mohlo postačovat.

Tak ať všem slouží.

Pokud by měl někdo nějaké další nastavení, nebo bych já udělal chybu v nějakém popisu či nastavení, napište mi to a já to opravím a znou uploadnu.

Zde je manuál:
http://www.ulozto.cz/6476456/nastaveni- ... 9x-9ch-pdf

Peppee
cates

Re: návod na Turnigy

#1526 Příspěvek od cates »

peppee píše:Zdravím všechny,
tak jsem vytvořil částečný návod s mým nastavením, které používám na letadlech a které funguje. Dále je nakonci dokumentu posbíráno mnoho informací ze zahraničních serverů k dalšímu využití.

Jako začátek pro toho, kdo nemá s touto vysílačkou zkušenosti, by to mohlo postačovat.

Tak ať všem slouží.

Pokud by měl někdo nějaké další nastavení, nebo bych já udělal chybu v nějakém popisu či nastavení, napište mi to a já to opravím a znou uploadnu.

Zde je manuál:

Peppee

Skvělá práce - moc díky!
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#1527 Příspěvek od RiMr »

Přesně tak, skvělá práce.
Hezky se nám ta doposud informačně na kost vychrtlá záležitost začíná obalovat a zakulacovat... :D
Root
Kontaktovat uživatele:

Re: návod na Turnigy

#1528 Příspěvek od Root »

cates píše:
peppee píše:Zdravím všechny,

Tak ať všem slouží.

Zde je manuál:

Peppee

Skvělá práce - moc díky!

Díky super práce.
cates

další část manuálu

#1529 Příspěvek od cates »

Zdravím všechny, uživatel JASsoft mě požádal, abych pověsil jeho další přeloženou část manuálu na stránky a nechal od vás připomínkovat, takže tady to je http://turnigy9x.ic.cz/obsah6.html
cates

Re: další část manuálu

#1530 Příspěvek od cates »

cates píše:Zdravím všechny, uživatel JASsoft mě požádal, abych pověsil jeho další přeloženou část manuálu na stránky a nechal od vás připomínkovat, takže tady to je http://turnigy9x.ic.cz/obsah6.html

Omlouvám se za chybný link ve stránce - už opraveno
Zamčeno

Zpět na „Turnigy T9x“