Beta 1400 - stavba
Hmm, popravdě jsem tohle nikdy neřešil, jelikož si všechnu elektroniku kupuji v HK. Ale některé firmy jako např. Novak mají v manuálech na elektroniku napsáno, že záruka se vztahuje i na zboží u kterého byli vyměněny např. konektory. Ale to je přímo v manuálu.
Jestli ti uznají letadlo, ve kterém jsi vyměnil elektroniku a tudíž zasáhl do stavebnice jako takové a pak se něco pokazí pochybuji.
Jestli ti uznají letadlo, ve kterém jsi vyměnil elektroniku a tudíž zasáhl do stavebnice jako takové a pak se něco pokazí pochybuji.
http://www.youtube.com/watch?v=ggGG-09f ... re=related proto chci radiana no to cumim!Jinak pocasi nic moc a jeste ke vsemu mi prirazila tunova kulatina v praci nohu,tak jsem bez letani no nic vynahradim si to,co Vy letate?
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Jo kamarade musim nejdriv setrit,co je to za verzi fakt nevim ale taky by me zajimalo jestli je ta puvodni motor nebo jestli to proste premotorizova ale je to bomba ani bych tomu neveri,nevidet to. A trochu jsem nepochopil to teziste aby klouzala,to musis stale letat na motor?to je blbost ne??ja ho mam trochu ve predu a vyskovku am lehce vytrimovanou nahoru ale jen trosicku jinak houpeAncistrus01 píše:Co to je za verzi??? A co tam má za motor??? Taky zíráma taky ho chci!!!!!!!! Jo ještě dej mě pls odkaz kde ho budeš kupovat?
P.S. nevíte kde má mít Beta těžiště aby klouzala, já mám 62-63mm od náběžky a klouže jenom mírně přitaženou výškovkou.
Jojo, trochu Radiana znám (píšu si občas s jeho majitelem), no a jsou dvě verze. PRO a normál (normál je bez křidélek). Co se týče výkonu, má ho hodně a je jako raketa. Ale možná to je jiná konfigurace, ve videu píšou, že je to skladem, ale co znamená (smysluplně) to Turnigy za tím, nechápu. Google překladač říká toto: Skladem vše, kromě baterie, Turnigy 2,2 30C.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
chrpos píše: A trochu jsem nepochopil to teziste aby klouzala,to musis stale letat na motor?to je blbost ne??ja ho mam trochu ve predu a vyskovku am lehce vytrimovanou nahoru ale jen trosicku jinak houpe
Ne že bez motoru klouže pouze s mírně přitaženou výškovkou, při těžišti 62-63 mm od náběžky.
Pajas píše:ve videu píšou, že je to skladem, ale co znamená (smysluplně) to Turnigy za tím, nechápu. Google překladač říká toto: Skladem vše, kromě baterie, Turnigy 2,2 30C.
Turnigy je značka baterky a nejspíše tím myslí že má baterii Turnigy 2200mAh 30Cna skladě.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle nemám ale budu mít
: http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... S-3C-8C-Tx