Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Bradik

#1501 Příspěvek od Bradik »

Ahoj, jake mate zkusenosti s reklamacemi, jestli nejake mate? Uznali by mi pripadne v budoucnu reklamaci i kdyz tam mam neoriginalni komponenty? (jedno servo a vrtule) Dik
Spektrum DX7, Beta 1400, Funcub, NoName akrobat
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#1502 Příspěvek od Pajas »

Záleží čeho by to byla reklamace, máš tam tedy jiné servo a jinou vrtuli? Pak záleží na tom, co by se rozbilo.
carlos46
Kontaktovat uživatele:

#1503 Příspěvek od carlos46 »

Hmm, co by se na tom mohlo pokazit?
Myslím, že většina poškození je stejně asi jen na pilotovi, ne?
Popravdě nikdy se mi žádný model nerozbil sám od sebe. Vždy jsem na tom měl svou vinu. Asi mám na to štěstí :-)
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#1504 Příspěvek od Pajas »

No já jsem jednou měl servo (jiné, než ORIGO) a to se zničilo po elektronické stránce a tak jsem ho šel reklamovat, v pořádku. Pokud je ta věc koupená samostatně a né v nějakém RTF setu, je šance to vyreklamovat. Jinak by to mělo jít taky, ale prodejci jsou různí..
carlos46
Kontaktovat uživatele:

#1505 Příspěvek od carlos46 »

Hmm, popravdě jsem tohle nikdy neřešil, jelikož si všechnu elektroniku kupuji v HK. Ale některé firmy jako např. Novak mají v manuálech na elektroniku napsáno, že záruka se vztahuje i na zboží u kterého byli vyměněny např. konektory. Ale to je přímo v manuálu.
Jestli ti uznají letadlo, ve kterém jsi vyměnil elektroniku a tudíž zasáhl do stavebnice jako takové a pak se něco pokazí pochybuji.
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#1506 Příspěvek od Pajas »

Řikám, záleží na tom, CO se stane. To, že se někde třeba rozpojí drátek (např. v reglu.) ještě neznamená, že za to může jiné servo. Když se ten drátek třeba nějakým způsobem přeletovával, kdy to dělal někdo jiný, než opravna či co, tak to je zamozřejmě proti záruce.
chrpos

#1507 Příspěvek od chrpos »

http://www.youtube.com/watch?v=ggGG-09f ... re=related proto chci radiana no to cumim!Jinak pocasi nic moc a jeste ke vsemu mi prirazila tunova kulatina v praci nohu,tak jsem bez letani no nic vynahradim si to,co Vy letate?
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#1508 Příspěvek od Ancistrus01 »

Co to je za verzi??? A co tam má za motor??? Taky zírám 8O a taky ho chci!!!!!!!! Jo ještě dej mě pls odkaz kde ho budeš kupovat?

P.S. nevíte kde má mít Beta těžiště aby klouzala, já mám 62-63mm od náběžky a klouže jenom mírně přitaženou výškovkou.
chrpos

#1509 Příspěvek od chrpos »

Ancistrus01 píše:Co to je za verzi??? A co tam má za motor??? Taky zírám 8O a taky ho chci!!!!!!!! Jo ještě dej mě pls odkaz kde ho budeš kupovat?

P.S. nevíte kde má mít Beta těžiště aby klouzala, já mám 62-63mm od náběžky a klouže jenom mírně přitaženou výškovkou.
Jo kamarade musim nejdriv setrit,co je to za verzi fakt nevim ale taky by me zajimalo jestli je ta puvodni motor nebo jestli to proste premotorizova ale je to bomba ani bych tomu neveri,nevidet to. A trochu jsem nepochopil to teziste aby klouzala,to musis stale letat na motor?to je blbost ne??ja ho mam trochu ve predu a vyskovku am lehce vytrimovanou nahoru ale jen trosicku jinak houpe
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#1510 Příspěvek od Pajas »

Jojo, trochu Radiana znám (píšu si občas s jeho majitelem), no a jsou dvě verze. PRO a normál (normál je bez křidélek). Co se týče výkonu, má ho hodně a je jako raketa. Ale možná to je jiná konfigurace, ve videu píšou, že je to skladem, ale co znamená (smysluplně) to Turnigy za tím, nechápu. Google překladač říká toto: Skladem vše, kromě baterie, Turnigy 2,2 30C.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#1511 Příspěvek od Ancistrus01 »

chrpos píše: A trochu jsem nepochopil to teziste aby klouzala,to musis stale letat na motor?to je blbost ne??ja ho mam trochu ve predu a vyskovku am lehce vytrimovanou nahoru ale jen trosicku jinak houpe

Ne že bez motoru klouže pouze s mírně přitaženou výškovkou, při těžišti 62-63 mm od náběžky.

Pajas píše:ve videu píšou, že je to skladem, ale co znamená (smysluplně) to Turnigy za tím, nechápu. Google překladač říká toto: Skladem vše, kromě baterie, Turnigy 2,2 30C.

Turnigy je značka baterky a nejspíše tím myslí že má baterii Turnigy 2200mAh 30Cna skladě.

:wink:
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#1512 Příspěvek od Pajas »

Jo to chápu, že je to značka, ale nechápu proč píše do popisu videa, že je něco skladem, to se snad může během pár dní změnit, ne?
chrpos

#1513 Příspěvek od chrpos »

kolega na letisti ho ma tak take vim jak leta je to opravdu raketa ale nevim jesti ten kluk ma original motor no je to mozne vykon ma paradni
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
chrpos

#1514 Příspěvek od chrpos »

kluci co mate turnigy vysilac co tam mate za baterii?muzete doporucit?dik
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#1515 Příspěvek od Ancistrus01 »

Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“