Phoenix RC
hele, ty si vazne bedna. tohle me nanapdlo. musim to vyzkouset
.
Prvni kablik me umrel, kdyz mi syn zatahl za kablik vedouci z notebooku do te spojky z jacka. Je to desne citlive
Prvni kablik me umrel, kdyz mi syn zatahl za kablik vedouci z notebooku do te spojky z jacka. Je to desne citlive
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
Stejne je to divny, mne ten futabackej konektor citelne zacvakne. A pak drzi. Tahem bych to driv odpojil od toho jacka nez od futaba konektoru.
Sranda je ze na celym konektoru jsem nenasel nic co by se zacvakavalo
.
Sranda je ze na celym konektoru jsem nenasel nic co by se zacvakavalo
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
PROSÍM HELP RC SIM PHOENIX
Mám prosbu dnes mi dorazil rc sim.PHOENIX verze 2,0.Vůbec nevím jak mám nastavit:kalibrace pohodě ale na kanálu 4 mám vrtulku a na 1mám rotor pravá a levá strana.
Ten vrtas se chová zmateně a nevím co stím Rc soupravu mám FUTABA t6exhp.Může mi někdo poradit jak to vše mám nastavit protože angl.neumím a čeština do toho prográmku asi není.
Pro ověření vám mohu poslat kopii faktury o legálnosti.Prosím porad te mi mám stoho hlavu v pejru.Posílám můj email:glaadiator@seznam.cz kdyby náhodou někdo věděl jak nato a poradil by mi.
Moc děkuji David (já snad nikdy nepoletím)
Re: PROSÍM HELP RC SIM PHOENIX
HALÍŘ píše::( Dobrý den
Mám prosbu dnes mi dorazil rc sim.PHOENIX verze 2,0.Vůbec nevím jak mám nastavit:kalibrace pohodě ale na kanálu 4 mám vrtulku a na 1mám rotor pravá a levá strana.
Ten vrtas se chová zmateně a nevím co stím Rc soupravu mám FUTABA t6exhp.Může mi někdo poradit jak to vše mám nastavit protože angl.neumím a čeština do toho prográmku asi není.
Pro ověření vám mohu poslat kopii faktury o legálnosti.Prosím porad te mi mám stoho hlavu v pejru.Posílám můj email:glaadiator@seznam.cz kdyby náhodou někdo věděl jak nato a poradil by mi.
Nastav si na vysilacce cykliku na 1 servu.
scarabeus píše:HALÍŘ píše::( Dobrý den
tomu nerozumím
HALÍŘ píše:scarabeus píše:HALÍŘ píše::( Dobrý den
tomu nerozumím
jo už sem to našel a ted je to o.k tam je ale tabulek to sem zvedal co dál to než nastavím vše tak jak má to budou nervy
scarabeus píše:Phoenix 2 ma vyborneho pruvodce, kde akorat zkalibrujes vysilac, nic jinyho. Vse je v anglictine, ceska verze bude vydana pri pristi aktualizaci, uz to ale trva nakej patek. Nezbyva nez cekat.
díky to tu vysílacku nemusím nastavovat.A ta verze se pak bude moc někde stáhnout jako třeba na ofic.stránkách