RC paragliding

Měkká křídla nad hlavou, RC i volné. Vrchlíky, krosny i tříkolky. Rozumy, tipy a všemožné triky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
HonzaC

#151 Příspěvek od HonzaC »

jeste sem zapomnel uz je na svete i panak viz na
http://jarda53.rajce.idnes.cz/Pokus_o_m ... ho_radiem/
:lol: :lol: :lol: :lol:
pilothanter
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od pilothanter »

Pekne kridlo ,chcem sa spytať ake zaťaženie musi byť na jednotku plochy.Lebo v Surfplane to dako nevidím.
Jaromir1976

#153 Příspěvek od Jaromir1976 »

Nazdarek Jardo. Ja som ti už davnejšie písal. Chcem sa ta spítat či by si nevedel kde by som zohnal taký model ? Ja lietam paragliding už 9 r. A teraz mam targa3 som spokojný. Zhanam teraz niečo podobne ako robite vy. A ešte jedna vec. Nepredate to vaše? Alebo neurobili by te mi aspon padak? na cene nezaleži. Ak ta možem poprosit tak mi pošli na teba tel.čislo a ja ti zavolam. moj imel .: rudzanjaromir@seznam.cz dakujem ti vopred. Napíš a ja sa určite ozvem . Jaromír .
Jaromir1976

#154 Příspěvek od Jaromir1976 »

[Akurát som na to kukal ale kupit to je lahké. Ja mam stare kridlo edel sektor. Je staršie a mam ho len na rukav. Začnem asi aj ja šit si padak sam. Bude ma to viac tešit ako keby som lietal niečo cudzie. Ušijem ho podla mojho terajšieho kridla. Ja v minulosti som ušil padak a dal som mu babiku ale mi uletel. Prišiel mrak a sal ako vysavač a darmo som točil išiel kade lakšie a viac som ho nevidel . Ale som sa prave rozhodol že ho ušiem aj ja a potom sa pochvalime na vzajom. len neviem ako skopirujem profili.?
Jaromir1976

#155 Příspěvek od Jaromir1976 »

[Akurát som na to kukal ale kupit to je lahké. Ja mam stare kridlo edel sektor. Je staršie a mam ho len na rukav. Začnem asi aj ja šit si padak sam. Bude ma to viac tešit ako keby som lietal niečo cudzie. Ušijem ho podla mojho terajšieho kridla. Ja v minulosti som ušil padak a dal som mu babiku ale mi uletel. Prišiel mrak a sal ako vysavač a darmo som točil išiel kade lakšie a viac som ho nevidel . Ale som sa prave rozhodol že ho ušiem aj ja a potom sa pochvalime na vzajom. len neviem ako skopirujem profili.?
Jaromir1976

#156 Příspěvek od Jaromir1976 »

HonzaC

#157 Příspěvek od HonzaC »

Cavec hele tak zatim mame prvni zkouskove lety a vypada to celkem dobre!!Pokud si ho chces usit sam tak to jen schvaluji :lol: Rad ti ve vsem poradim tak nejdriv si stahni program surfpaln ve kterym se da to kridlo perfektne udelat !!!Pak ti i docela slusne vytiskne sablony ktery pekreslis na skytex a muzes sit!!!!!NO jinak profil tam mame neco mezi MH91-MH93 je dost upravenej ale vse sem delal v tom surfplanu!!!Tak hodne stesti v siti!!! :wink: :wink: :wink: Pokud si nebudes vedet rady tak ti na mail poslu nejakej z nasich prototypu a ty si ho pak uz muzes upravit podle sebe!!!
Jaromir1976

#158 Příspěvek od Jaromir1976 »

Dakujem za ochotu. Ja mam stare kridlo edel sektor a roztriham ho a ušijem s neho padak. Ale chcem ušit podla mojho terajšieho targa 3. Len stým profilom ale poradim si a ked nie tak sa ti ozvem. Pozri si na pokeci 32jaro32 to je moj nic. a fotoalbum a heslo je digital. Mam tam zopar fotiek s lietania. A pošli mi tel.č. na teba na moj nic. Zavolam ti určite. Dakujem Jaromír.......
paja1

#159 Příspěvek od paja1 »

Cau tak sem to konečně seřidil a zaregistroval na toto forum přikladam par letový fotek ze šití jich moc nemam :wink: http://pajapa.rajce.idnes.cz
sym

#160 Příspěvek od sym »

Čau Honzo,
koukám, že jsi zalítával na Strejci. Jak to lítalo?Příště dej vědět. Vezmu alespoň nějaké samokřídlo.Na padák si počkám až to vychytáte a začnete prodávat :D
HonzaC

#161 Příspěvek od HonzaC »

Noooooo PAJA vypada to supr!!! 8O :lol: :lol: :lol: :lol:
HonzaC

#162 Příspěvek od HonzaC »

Jo bylo to na strejci!!!Ale hrozne fucelo tak sme to moc neodskouseli ale melo to snahu letet!!!COZ povazuju za uspech :lol: :lol: No pak nam to ten den na vecer nedalo ajeli tam znova a to byli akorat prvni slety ze strejce jak na zacatcich na velkym PG :lol: :lol: Mam i jedno video ale je to vazne jen slet!!!Uz to snad bude chodit ale jeste musime poradne vyladit ridicky protoze nam to stahovalo vic ve stredu a na usich skoro vubec tak to musime trochu upravit a pak to bude urcite chodit!!!!No ted mam odpoledni smenu tak neni kdy i kdiz otec to mozna bude zkouset :? :? :lol: :lol: Ja se k tomu dostanu az snad o vikendu tak pokud bude pocasi tak budou dalsi zkousky!!!!Tak zatim cuss 8) 8)
A jeste jednou PAJA CHVALIM ZA SNAHU ze sis to sam usil aspon vis kolik to da prace!!!!!! :lol: :lol: :lol:
paja1

#163 Příspěvek od paja1 »

Cus no prace to da spousta ale další křidlo už pude jak po masle.Na dalšim křidle chci snižit profil o 6 procent a ješě laboruju jestli neposunout tu štěrbinu malinko dozadu,jestli by to mělo nějaky vliv na větši klouzak.
Jaromir1976

#164 Příspěvek od Jaromir1976 »

Ahoj Jarda tak ja som dnes začal so šitím. Už mám ušitý vrch s profilmi. Ale rozmišlam ako spojit spodok. A profil som skopiroval s mojho padaku velkeho a všetko videlil štyrma. Dlžka padaku je 3,20 m a širka 67 cm. Zajtra budem pokračovat. Som zvedavý ako to bude lietat. Snažim sa dodržiavat všetko podla mojej Targi3. Pošli mi na moj mail tvoj telefon a prepošlem ti aj foto. Tak zatím. Jaromir
HonzaC

#165 Příspěvek od HonzaC »

No jestli to bude mit vliv na klouzak tak to ti nepovim CHCE to proste laborovat dokud to nebude ono!!!Bere to hlavne hodne casu a Moooc nervu!!! :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Paragliding“