rodzr píše:
AR1 píše:Nějak nevím, jak by Lynxe ovládal Optikem, protože tuším že má 4. servové křídlo.
Asi tak. Na Opticu Lynxa a ani F3K na 100% nenaprogramuješ. T9X síce zvládne aj 6-8 servové krídlo (a mám ju) ale prepáč fakt nemienim ohrozovať tých čo sú menej ako 2km odo mňa. Do teraz som mal MX-22 + Jeti Duplexa a bolo to na hrane.
V budúcnosti mám v pláne kúpiť Energica/3m F3B-E. A nechcem byť limitovaný možňosťami/bezpečnosťou vysielača. Moje požiadavky na 100% plní v súčasnosti len T14SG. (In build telemetria, upgradovatelný SW, poťáky na bokoch, 12+kanálov, 6+ servové krídlo, bezpečný systém, vario s TEK).
Pre mňa ako študenta tých 500€ nieje zanedbateľných. No ak mi vysielačka nejakých 5 rokov vystačí a nestretnem sa napríklad s nekompatibilitou zo strany Futaby asi lepšia investícia nieje. (Príklad - krok Graupnera, vytvoril IFS, prestal vyrábať a teraz začal Hott? Čo keď to zopakuje? Toto zažiť nechcem.)
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E